ya bu konuya bende surekli acıklık getirmeye calısıyorum magazalara sorarak; anladıgım kadarıyla bunlarda %100 pamuk aradaki fark dokumalarında, saten olarak gecenlerin dokuması daha sıkı yani daha sağlam diyebiliriz. birde tacın ranforce takımlarının da iki turlu oldugunu soylemisti bir satıcı ve percale yazan ranforceların daha iyi oldugunu pamugunun da daha kaliteli oldugunu soylemisti, sadece ranforce yazanlar zaten daha ucuz
benimkide senin aldığın seriden tatliş kutulu mutulu grmüştüm seninkini öle kutusu evet bizimki daha güzel (kazık yeme hissi yaşamadık dimikaydirigubbakcemile3)
15 shok shok shok naptın kız sen benim 4 tane var anam aldırmıo daha dantellerle yeter dio kanıma girme alasım var zaten görüom almıom:))
ya bende bi türlü anlamadım. Sarevde de ranforce olanlar daha pahalıydı. Taçtakilerde ranforceler ucuz. canım sağol yorumun için. a.s.
du nan benımkının resmını bulcam yoksam ıcım rahat etmez
15 cok mu kız yoksm daha ozdılek cfttaraflı ıle sarevden alcam benım koca yasadı ama alan yok:roflol:
du nan benımkının resmını bulcam yoksam ıcım rahat etmez
15 cok mu kız yoksm daha ozdılek cfttaraflı ıle sarevden alcam benım koca yasadı ama alan yok:roflol:
Kızlar söz nevresimden açılmışken. Sarevin saten pamuk nevresimlerini kaça aldınız? Son günlerde alan arkadaşlar vardı. Ben burda bir alışveriş merkezinde sordum dün, normalde sattıkları şeyler uçuktur da acaba nevresimlerin fiyatları standart mı diye merak ettim
Kızlar söz nevresimden açılmışken. Sarevin saten pamuk nevresimlerini kaça aldınız? Son günlerde alan arkadaşlar vardı. Ben burda bir alışveriş merkezinde sordum dün, normalde sattıkları şeyler uçuktur da acaba nevresimlerin fiyatları standart mı diye merak ettim
kızlar bende c.tesi günü gördüm istanbul AVM merkezlerinde taç nevresimler indirimlii 70 Tl olanlar 55 Liraya inmiş hatta kardeşime aldım bi tane dayanamadım :)))
Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:
Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito
Güle Güle kullanın kızlar Ben de Bugun gene nevresim takımı aldım bunlarla 4 tane oldu artık çift kişilik almam ...
Bu tek kişilik markası Moda Letto
bu da ÖZDİLEK ikiz nevresim takımı yeni çıkmış...
BUNLAR da benım cep tel ile çekimim...
şekerle bunları öncden almıştım bakın bakalım bağenecekmisiniz
kızlar birde bunlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?