Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

valla ben bilseydim çeyizimin fotosunu çekerdim ama geçti herşeyi eve yerleştireli 7 ay oldu kızlar bilionuz mu en kullanışlı olan nevresim takımım annemin kumaşçılardan alıp diktiği diğerleri biraz çekiyor ah annecim ah görseniz ne beyaz iş yaptı neler çıkarmadı ki şimdiye kadar eve extra bişi almadım daha o kadar ki

ya bende bi türlü anlamadım. Sarevde de ranforce olanlar daha pahalıydı. Taçtakilerde ranforceler ucuz. canım sağol yorumun için. a.s.

du nan benımkının resmını bulcam yoksam ıcım rahat etmez
15 cok mu kız yoksm daha ozdılek cfttaraflı ıle sarevden alcam benım koca yasadı ama alan yok:roflol:

ya bende bi türlü anlamadım. Sarevde de ranforce olanlar daha pahalıydı. Taçtakilerde ranforceler ucuz. canım sağol yorumun için. a.s.

canım yardımcı olabildiysem ne mutlu
ben tac ile konusmustum iste en pahalı olanlar bu saten de luxe falan olanlar dedi adam
sonra ranforce-percale olanlardı
sonra da ranforce olanlar (yani percale olmayan ranforcelar) demisti
ama dediğin gibi markadan markaya farklı sanırım. diger markaları bilen arkadaslar bu konuda bilgilendirebilirmi acaba

kızlar bende c.tesi günü gördüm istanbul AVM merkezlerinde taç nevresimler indirimlii 70 Tl olanlar 55 Liraya inmiş hatta kardeşime aldım bi tane dayanamadım :)))

du nan benımkının resmını bulcam yoksam ıcım rahat etmez
15 cok mu kız yoksm daha ozdılek cfttaraflı ıle sarevden alcam benım koca yasadı ama alan yok:roflol:

bu benmki yandakide seninki dimi

kız evlennce de bi milyon model olur sen rahat durmazsın ozaman da alırsın olur 100 takımkaydirigubbakcemile3

Kızlar söz nevresimden açılmışken. Sarevin saten pamuk nevresimlerini kaça aldınız? Son günlerde alan arkadaşlar vardı. Ben burda bir alışveriş merkezinde sordum dün, normalde sattıkları şeyler uçuktur da acaba nevresimlerin fiyatları standart mı diye merak ettim

canım ben sarevden 2 normal 1 tanede saten nevresim aldım normal nevresim : 55 tl saten:85 tl

Kuşum sarevin granadasını aldım o da pamuk saten, ykm de indirim vardı 100 ytl idi.

Zaten bir nevresim birde havlu hastalığım var benimde,,

lepı he yandakı benımkı ama orjınal resmını cekmıstım evde kutulu buraya koymustum ama bulamadım

hayatım gulme baksana lepı bıle dıe sen evlenınceye kadr 1 mılyon model olur dıe yanı durum okadr vahım

Darkangel canım saten 85 mi :1shok: Normal nevresim 85ti yaa, emin misin sen?

bihtercim nevresim takimlarin çok güzelmis canım güle güle iyigunlerde eksit tatlim ikiz nevresimlerden bende dusunuyordum bunlar pamuk saten degil dimi canim?

Kızlar uff yaa, neden bu kadar pimpirikliyim kiii

Arama motorunda biraz linensi arattım, çevremde pek linens kullanan yok nedir ne değildir die,

Epey şikayetvar, bazıları nevresimin renklerinin karıştıgından şikayetçi, bazıları da çift kişiliğin içinden tek kişilik çıktığını kafam iyice karıştı tamam ucuz bunlar orda açtırmıolar da ya eve gittiğimde tek kişilik çıkarsa, kampanyalı üründe değişim de yapmıyolarmış

Siz söleyin şimcik ben ne ediyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…