Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sarev pamuk saten damask modelını 65 ytl aldımm daha dün aynısını başka bıryerde sordum 125 ytl dedi

ben bakırköyde eski kültür merkezinin arka sokağından aldım.

canım ya konus sende ordakilerle ben bunu alıyorum ama bazen çift kişilik yerine tek kişilik cıkıyormus oyuzden, kasada parayı oderken acmak ıstıyorum paketi de yada parayı odedikten sonra sızın yanınızda acıp tek cıft kısılık mi bakıcam ben dersin, bunada itiraz etmezler kanımca

Bilmiyorum ki güzelim sanırım genel bi kampanya bu şubeye özel değil.
Heee bir de taç mikrofiber yorganlar da 2 tane alana 2. si %50 indirimli normal fiyatı 90 ama iki tane alınca işte biri 65 tl ye filan geliyomuş

canım yatastan aldim ben yorganlarimi iki tane cift kisilik aldim 80 lira tuttu yatasinda yorgan ve yastik kampanyasi hala suruyor

Ayyyy sarev için bana 127 dediler ya, bunları gördükten sonra vazgeçicem almaktan. Nerdeyse yarı fiyatına almışsın minietek, iyi günlerde kullan

Ben 115 liraya almıştım canım.

evet canım gerçekten bende o kadar ındırımlı fıyata aldığımı anlayınca çok sevindim dokunuşu o kadar güzel kii alcaksanız fazla para vermeyin bence benim aldığım yerde çok değişik şeylerde var aldığınız kelebekli banyo setleri varya onlarda var ama fiyatlarını sormadım

çift kişiliğin içinden tek kişilikmi çıkmış :1shok:
değiştirseydi cnm yaw. ya kızlar pimpiriklenmeyin sizinle mi beraber yaşlanacak rengi solarsa solar alırsınız ilerde bikaç takım daha.ooo insanlar eskiyo yıllar geçtikçe eşyalarda eskir tabi

minietek, ne kadaaaaaar uygun almışsın hemde pamuk saten.
tuuuh tuuuh ben kazık yemişim 115 liraya...

Sarev pamuk saten damask modelını 65 ytl aldımm daha dün aynısını başka bıryerde sordum 125 ytl dedi

ben bakırköyde eski kültür merkezinin arka sokağından aldım.

heh işte bende gördüm diye bahsetmiştim gezerken.o aldığın yerde ayrıca çok şeker zücczciye ürünleri var değil mi hayatım.ama ben pamuk saten olduklarını bilmiyordum.harika yavvv

Ben de öyle yapmayı düşündüm canımcım

heh işte bende gördüm diye bahsetmiştim gezerken.o aldığın yerde ayrıca çok şeker zücczciye ürünleri var değil mi hayatım.ama ben pamuk saten olduklarını bilmiyordum.harika yavvv

evet canım çok güzel ürünler varr kesinlikle gidilmesi gereken bir yer

Minietek nerese o bahsettiğiniz yer?

bi de şu evlilik takvimi için lütfen Allah rızası için biri bana yardım etsin. yoksa kendimi siteden aşağı atıcam, kendimi intaar edicem(

Minietek nerese o bahsettiğiniz yer?

bi de şu evlilik takvimi için lütfen Allah rızası için biri bana yardım etsin. yoksa kendimi siteden aşağı atıcam, kendimi intaar edicem(

tatlım sen daha yapmadın mı sana soledıgım yerde herseyı guselce anlatıyodu

bahsettiğimiz yer bakırköy meydandan aşağıya ınerken bursa ıskender var ya da sevıl parfümeriyi biliyorsunuzdur onun arka sokağında gidin bi görün kızlar taç ın da bayisi var o sokakta

evlilik takviminide sanırım böcük lınkını vermıstı burda bende öle düzeltmiştim

Tamam canım anladım yerini teşşkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…