Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oleyyyyyyyyyyy, teşekkür pınarcıma.s.

bi tek o civvivleri kaldırmadım onları artık dursunlar napiimmmkaydirigubbakcemile3

pashmina bir şey sormak istıyorum Lewo' ya aşıııkk o bu yazıyı nasıl yaptın ?????

Kizlar pijilerim geldiiiii resimlerini cekip tek tek ekliycem az sonra hihoyyyt

Simdi biz kafamizdan 6 ay sonra anca hazir oluruz diyoruz ne zaman basvurmaliyiz sizce kizlar gün almak için

öncelikle merhabalar kızlar,
azracım mesela kadıköy belediyesi nikah günü alımı için böyle bir yazı yayınlıyor sitesinde,sizin de bağlı olduğunuz belediyenin sitesinde yazıyordur muhakkak.Aynı dönemlerde evlenicez sanırım seninle,ben de mayısı bekleyeceğim gün almak için

HAZİRAN AYI İÇİN GÜN VERİLMESİ OCAK 2009 BAŞINDA , TEMMUZ AYI İÇİN ŞUBAT, AĞUSTOS AYI İÇİN MART,EYLÜL AYI İÇİN NİSAN,EKİM AYI İÇİN MAYIS,KASIM AYI İÇİN HAZİRAN ,ARALIK AYI İÇİN TEMMUZ AYI BAŞINDA BAŞLIYACAKTIR.

Herkesin cicileri hayırlı uğurlu olsun..Nikah günü alma anılarınız oldukça ilginç,umarım bundan sonrası daha rahat olur hepiniz için a.s

pashmina bir şey sormak istıyorum Lewo' ya aşıııkk o bu yazıyı nasıl yaptın ?????

Canım kullanıcı paneline giriosun orda sol tarfta en üstte profili düzenleyi tıklıyosun ve aşağılarda isteğe bağlı bilgilerden kişisel rütbene istediğini ekleyebilirsin....

hAdi bakalım yazını görelim seninde :dance:

isyerinde oldugum icin herkesin gormemesi acisindan ambalajlarindan cikaramadim daha detayli gormek isteyen olursa evde acip tekrar ceker eklerim kizlar

Son düzenleme:
hayatım yapmışsın ben gelene kadr hayrlı olsun
azra beklyıoruzdelikafadulden

çok tşk ederim canım benım işte yazım .askımın hayatıma gırdıgı tarih:asigim:

Azracım bence ambalajı açtıktan sonra ekle evde daha ayrıntılı görelim :jeyyar:

Kıslar selamlar, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum emin olun.Dün bu nevresimleri aldık...Aslında 2 tane daha lazım ama çok tuttu bunların fiyatı :1shok:

ışte bu da almak istediğim;

4 tane yeter herhalde ya, hergün nevresim değişmices dimi ama :jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…