Allahım bizim hallerimiz ne olcak böyle buram buram aşk kokuyo topic....:asigim::asigim::asigim::asigim:
Kıslar selamlar, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum emin olun.Dün bu nevresimleri aldık...Aslında 2 tane daha lazım ama çok tuttu bunların fiyatı :1shok:
4 tane yeter herhalde ya, hergün nevresim değişmices dimi ama :jeyyar:
cAnım hepsi çok güzeller aldıklarını iyi günlerde kullan:lepi:, en allttaki bi başka güzel sanki ama yaa a.s
azelyacım çok güzeller,bende ilk ikisine bayıldım,yani aldıklarına :)
bence dört tane yeter,evlendikten sonra sıkılırsan bıkarsan yenilerini de alırsın,ille hemen yüzelli tane nevresimle gideceksin diye birşey yok ya..belki pike takımı alabilirsin bir tane de oluuu biteee
isyerinde oldugum icin herkesin gormemesi acisindan ambalajlarindan cikaramadim daha detayli gormek isteyen olursa evde acip tekrar ceker eklerim kizlar
Azracım gözünaydın , iyi günlerde kullan bitanecim.hihoyyythihoyyythihoyyyt
çok teşekkür ederim canım benim gözümaydın valla hihoyyyt
Bu arada iyi günlerde kullan demeyi unuttum tatlım
teşekkür ederim sulfatcimm
Hepsinin kalitesini cok begendim teninkilerde cok iyi sunsetinkilerde. Sunset pijamalari sizin sayenizde aldim kizlar cok tesekkur ederim hepinize
Kizlar pijilerim geldiiiii resimlerini cekip tek tek ekliycem az sonra hihoyyyt
4 tane yeter herhalde ya, hergün nevresim değişmices dimi ama :jeyyar:
çok güzeller iyi günlerde kullan
4 adet yeter kanımca
Saolasın Arsima...Yetmek zorunda artık zaten.Hayatımda ilk kez bu kadar borca giriom ya bayılazaaaam -tatlicadiarzu-
azelya nevresımlerden en ustte olanı cok aradım ama bulamadım yanı takstlerım olan mağazalarda yoktu cok beğendım bır model ı gunlerde kullan cnm hepsı cok guzel
senınde 4 tane olmuş kendıme bı maşallah cekıp allah benım gözumu doyursun demek ıstıyorum:roflol:
azra encok o boydan olan varya sırt kısmında desen var o kaç tl bacım cok beğendım onu
bu gıdısle sız benım kanıma gırceksınız gıbıme gelıyo
sorması ayup kac tl tuttu bu kadr yandı ağzın
ben kendımı ıntaar etcem burdan 3000 tl takstten daha yenı 2580 tl ındımonuda 2aydr maas almıyok
amın hayatım ağzını öpem amma benım takvım bı askı ıfade etmıyo baska bıseyı ıfade edıyy:jeyyar:
gözünaydın güzel kısçem
iyi günlerde kullan
o pembe gecelik varya onun kumaşı kalınmı incemi nasıl bende ondan yada bi benzeri var ondan almayı düşünüyorumda
birde beyaz arkası işli olanın kumaşı saten mi
başka sorum yok
arsimacim actim baktim.. Pembe olan gecelik cok kalik degil çok incede degil.yani orta kalinlikta. Artik evler kombili bu havada giyilir diye dusunuyorum. %100 pamuk yaziyor ustunde.
beyaz isli olanda bel ve yaka kismi saten diger yerleri cok farkli bi kumas boyle parlak gibi ama penye cinsi... elastik bisey vucudu sarar. onunda ustunde %95 viskon %5 elastan yaziyor tatlim
:1shok: Halime şükür edeyim o zaman ben :jeyyar: Benim karacaya 1,200 taç nevresime 400, beyaz eşyayı ben ödemiom allahtan kaydirigubbakcemile3
azelya nevresımlerden en ustte olanı cok aradım ama bulamadım yanı takstlerım olan mağazalarda yoktu cok beğendım bır model ı gunlerde kullan cnm hepsı cok guzel
senınde 4 tane olmuş kendıme bı maşallah cekıp allah benım gözumu doyursun demek ıstıyorum:roflol:
azra encok o boydan olan varya sırt kısmında desen var o kaç tl bacım cok beğendım onu
bu gıdısle sız benım kanıma gırceksınız gıbıme gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?