Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azracım cici geceliklerini güle güle kullan tatlım. şimdi sabırsızlanmışşsındır iş yerinde deneyemedim diye dimi :)
azelya, canım senin aldığın newresim takımları çok hoş, güle güle kullan.

kızlar 3 mağaza geldi
yoğun olarak çalışmaya başlıyorum çok şükür arada sırada gelirim

çok mutluyum

Sağol mandalincim.Akşama fırsatım olursa tanesi 5liradan aldığım suplaları göstertcem size.Heryerde 17liraydı, renkli büyük cam tabak buldum supla niyetine :ecrin_bebek:

Yok kıs ne karpuzu kaydirigubbakcemile3 böle yandan yandan bakmışın bi pozun vardı evde çekmişin herhalde.
Allah kolaylık versin, iş olsunda ödenir.Benimde bir aydır şişiyordu biryerlerim bişey alamıom diye, dün indirdik şişikleri kaydirigubbakcemile3

azracım aldıklarını ıyı gunlerde kullan bırde aksam ewe gıdınce gusel we ayrıntılı bır sekılde çekersın dımı

azracım aldıklarını ıyı gunlerde kullan bırde aksam ewe gıdınce gusel we ayrıntılı bır sekılde çekersın dımı

tamam tatlim çekerim tabii ama evdeki makinamin usb kablosunu kaybettim inşallah bulurum bulamassan artik bi şekil yapcam :1rolleyes:

nikah için bi arkadaş başvuru tarihlerini söylemiş nikah tarihin için 5 ay öncedenmi başvuru yapıyosun?kafamçokkarıştı

Sarev pamuk saten damask modelını 65 ytl aldımm daha dün aynısını başka bıryerde sordum 125 ytl dedi

ben bakırköyde eski kültür merkezinin arka sokağından aldım.

mini etekcim güle güle kullan tatlim çok hoş bi takimmis valla cok begendim..
eski kultur merkezi nerdeydiki fisfisfis

tamam tatlim çekerim tabii ama evdeki makinamin usb kablosunu kaybettim inşallah bulurum bulamassan artik bi şekil yapcam :1rolleyes:

inş bulursun inş sunsetten aldıgın pembelı takım ıle bır tane daha wardı ama sımdı rengı aklıma gelmıyo ondan bnde alıcam kumaşı nasıl ıyımı cnm

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor.
p_nr, *mavili*, Adin82, aZeLYa55, azra3434, badatta, bktbb+, cascad, DarkAngel, eftalyaa, esmy, GLCNNN, kelebek54, MiniEtek, morçilek, Nana87, Pashmina, tuba654, _HaYaTiM_+, şeker-leblebi ve karşınızda mandilin

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor.
p_nr, *mavili*, Adin82, aZeLYa55, azra3434, badatta, bktbb+, cascad, DarkAngel, eftalyaa, esmy, GLCNNN, kelebek54, MiniEtek, morçilek, Nana87, Pashmina, tuba654, _HaYaTiM_+, şeker-leblebi

bende burdayııım klava:

pardon bende albumdekılere baktın sandım:roflol: karpuz uzum patlıcan ne ararsan var orda
iş yenı yenı geldı ama maaşlarda cok zorlandılar alıyorz ama 2ayda 1 aylık seklınde ınş daha ıyı olur:Saruboceq:
bende ındrcem gunu beklıyorum şişiklerı

mınıetek nevreım cok gzel cnm ı gunlerde kullan bende alcam sarevden cok hoşuma gıdenler var

canım o fiata ne zaman aldin peki simdi pahalanmis olabilirmi?

nikah için bi arkadaş başvuru tarihlerini söylemiş nikah tarihin için 5 ay öncedenmi başvuru yapıyosun?kafamçokkarıştı

Ya aslında öyle olmaması lazım CADIARZU İstersen bağlı bulunduğun belediyenin bir sitesine gir bak bakalım.Belki sadece arkadaşın nikah almak istediği yerdeki günler öyledir yoğunluktan.

CNM HEPSI GUZEL BENDE ILKTEN YOK DIYE ALDIM ALDIM SORNA HEDIYEDE GELDI OLDU BİRSURU TAKIM
AMA BİRDE SEVIYORSAN TEK RENK SATEN TAVSİYE EDERIM a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…