azracım cici geceliklerini güle güle kullan tatlım. şimdi sabırsızlanmışşsındır iş yerinde deneyemedim diye dimi :)
azelya, canım senin aldığın newresim takımları çok hoş, güle güle kullan.
tşk cnm nerem guzel nan bı resım var karpuzlu onu mu dıyın yoksamkaydirigubbakcemile3 gunese karsı resım cekınmışım gözum kapalı yarı
15 tane falan nevresım oldugörgusuz muyum neyım
2400 arcelık
400 evkur
200 taç ıdısımdık azaldı ınş işler duzelse maas alsak hemen bıtse yenı seyler alsam yoksam yakında bı yerlerım şişcek sızınkılere bakmaktan:roflol:
kızlar 3 mağaza geldi
yoğun olarak çalışmaya başlıyorum çok şükür arada sırada gelirim
çok mutluyum
azracım aldıklarını ıyı gunlerde kullan bırde aksam ewe gıdınce gusel we ayrıntılı bır sekılde çekersın dımı
tamam tatlim çekerim tabii ama evdeki makinamin usb kablosunu kaybettim inşallah bulurum bulamassan artik bi şekil yapcam :1rolleyes:
mini etekcim güle güle kullan tatlim çok hoş bi takimmis valla cok begendim..
eski kultur merkezi nerdeydiki fisfisfis
Konuyu Toplam 25 Kullanıcı okuyor.
p_nr, *mavili*, Adin82, aZeLYa55, azra3434, badatta, bktbb+, cascad, DarkAngel, eftalyaa, esmy, GLCNNN, kelebek54, MiniEtek, morçilek, Nana87, Pashmina, tuba654, _HaYaTiM_+, şeker-leblebi
bende burdayııımklava:
Yok kıs ne karpuzu kaydirigubbakcemile3 böle yandan yandan bakmışın bi pozun vardı evde çekmişin herhalde.
Allah kolaylık versin, iş olsunda ödenir.Benimde bir aydır şişiyordu biryerlerim bişey alamıom diye, dün indirdik şişikleri kaydirigubbakcemile3
bahsettiğimiz yer bakırköy meydandan aşağıya ınerken bursa ıskender var ya da sevıl parfümeriyi biliyorsunuzdur onun arka sokağında gidin bi görün kızlar taç ın da bayisi var o sokakta
evlilik takviminide sanırım böcük lınkını vermıstı burda bende öle düzeltmiştim
nikah için bi arkadaş başvuru tarihlerini söylemiş nikah tarihin için 5 ay öncedenmi başvuru yapıyosun?kafamçokkarıştı
Kıslar selamlar, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum emin olun.Dün bu nevresimleri aldık...Aslında 2 tane daha lazım ama çok tuttu bunların fiyatı :1shok:
İşte bu da almak istediğim;
4 tane yeter herhalde ya, hergün nevresim değişmices dimi ama :jeyyar:
canım o fiata ne zaman aldin peki simdi pahalanmis olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?