Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azelyacim cok güzel aldiklarin gule gule kullan canım kac lira tuttu acaba?

canım ben 4-5 ay önce aldım ama geçen hafta gittiğimde fiyatlar aynıydı ama bu model kalmamıştı
tamam tatlim tesekkur ederim ctesi yada pazar bana bakirkoy yollari gozukuyor anlasilan parada kalmadi ya nolcak boyle bilmem alcak cok sey var al al liste azalmiyo ama para buna ters orantili calisiyo sırnaşık şey

canım çok tşk ederimm

Son düzenleme:
inş bulursun inş sunsetten aldıgın pembelı takım ıle bır tane daha wardı ama sımdı rengı aklıma gelmıyo ondan bnde alıcam kumaşı nasıl ıyımı cnm

pinarcim tek tek cikarmadim hepsini ama boyle ambalajin icine elimi soktum hepsinin penyesi inan bana fiatini gozonune alirsan çok iyi hatta harika diyebilirim :sm_cool:

darkangel valla bılsem derım ama dun arsıma cvp vermıştı ama sana mı bılmıyom
4 resım verdım falan demıstı

azelyacim cok güzel aldiklarin gule gule kullan canım kac lira tuttu acaba?

Canım saol teşekkür ederim.Ben biraz kazık yidim galiba, internete bakınca anladım.Taksitle aldığım için 3 tanesi 420 tuttu.Siyah olan ve turkuaz olanın fiyatı 150, satendelux mü ne öle bişi yerimseniben
Ama benim aklım taçın mağazasında gördüğüm pier cardinlerde kaldı :asigim: Onlarda 230du çok uçmuşlardı benneyaptımki

CNM HEPSI GUZEL BENDE ILKTEN YOK DIYE ALDIM ALDIM SORNA HEDIYEDE GELDI OLDU BİRSURU TAKIM
AMA BİRDE SEVIYORSAN TEK RENK SATEN TAVSİYE EDERIM a.s.

Saol esmy a.s. Hediye gelir diye birkaç şeyi almadık bakalım gelmezse yine iş başa düşecek kaydirigubbakcemile3 Bu arada ya yatak odan harika olmuş, perdenle halın çok uyumlu.Bitse bari hemen işlerinde tüm evini bir anda görsek canım

Arsimamiydi arkadaslar bugun birisi evinin resimlerini ekliycekti ben iyice unutkan oldum yaw :1no2:

bende bugun işlerden pek giremiyorum.
darkangel canım istediğiniz nikah tarihinden en fazla 6 ay önce baaşvurabiliyorsun.
Yanlış hatırlamıyorsam 6 resim gerekliydi.

Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
azra3434, adina, destynas, eccu, elisaa, Gasoline, GLCNNN, gulçehre, gülçiçek, lepi, merral, Nana87, zeyisma

kismeler kalmamiskine

:1hug: buketcim burdasin tatlim sen farkindayim
ama resim ekliycek olan kizcemiz hayatim burda yok demek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…