Kıslar selamlar, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum emin olun.Dün bu nevresimleri aldık...Aslında 2 tane daha lazım ama çok tuttu bunların fiyatı :1shok:
İşte bu da almak istediğim;
4 tane yeter herhalde ya, hergün nevresim değişmices dimi ama :jeyyar:
tamam tatlim tesekkur ederim ctesi yada pazar bana bakirkoy yollari gozukuyor anlasilan parada kalmadi ya nolcak boyle bilmem alcak cok sey var al al liste azalmiyo ama para buna ters orantili calisiyo sırnaşık şeycanım ben 4-5 ay önce aldım ama geçen hafta gittiğimde fiyatlar aynıydı ama bu model kalmamıştı
pardon bende albumdekılere baktın sandım:roflol: karpuz uzum patlıcan ne ararsan var orda
iş yenı yenı geldı ama maaşlarda cok zorlandılar alıyorz ama 2ayda 1 aylık seklınde ınş daha ıyı olur:Saruboceq:
bende ındrcem gunu beklıyorum şişiklerı
mınıetek nevreım cok gzel cnm ı gunlerde kullan bende alcam sarevden cok hoşuma gıdenler var
inş bulursun inş sunsetten aldıgın pembelı takım ıle bır tane daha wardı ama sımdı rengı aklıma gelmıyo ondan bnde alıcam kumaşı nasıl ıyımı cnm
buketcım nerdesın sen ya ozlettın kendını
azelyacim cok güzel aldiklarin gule gule kullan canım kac lira tuttu acaba?
CNM HEPSI GUZEL BENDE ILKTEN YOK DIYE ALDIM ALDIM SORNA HEDIYEDE GELDI OLDU BİRSURU TAKIM
AMA BİRDE SEVIYORSAN TEK RENK SATEN TAVSİYE EDERIM a.s.
darkangel valla bılsem derım ama dun arsıma cvp vermıştı ama sana mı bılmıyom
4 resım verdım falan demıstı
sağol canım bilmesende nezaketen cvp vermen hoştu
Arsimamiydi arkadaslar bugun birisi evinin resimlerini ekliycekti ben iyice unutkan oldum yaw :1no2:
ay bittim sabahtan beri oku oku. evimin resimlerini çektim haftasonu okumaktan onları koymaya fırsatım kalmadı:çok üzgünüm:
Ben de cevap vermiştim :dilcikar::dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?