Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım hayırlı olsun ama resimler çok büyük çıkmış anlaşılmıyo pek bide semt neresi tanıdık geldi bana

Tatlım ya bu fotolar çok büyük bişi olmuş, anlaşılmıyor :1no2: Sayfanın eli yüzü dağıldı kaydirigubbakcemile3

azracım ya her gün tarihi bile,bile bi senin tarihine bakıyorum bi kendiminkine 1 gün arayla evlencez:1hug:

yahu dana kadar oldu

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hayatim hayırlı ugurlu olsunnnn güle güle oturmak nasip olsun inşallah arkadaşim mutfagin fulll dolap ne güzell hiçbiseyin disarda kalmiycak... bi mahsuru yoksa hangi semtte tatlim eviniz ve kaca aldiniz canım

azracım ya her gün tarihi bile,bile bi senin tarihine bakıyorum bi kendiminkine 1 gün arayla evlencez:1hug:

:1hug::1hug: valla angelcim bigün arayla allah kismet ederse daha gün almadik biz ama inşallah dusundugumuz tarih olur bizimkisi... dugunmu yapicaksiniz siz bizimki nikah olcak

hayattım bana komşusun :roflol: ama resmlerı görmedım atısalan esnler demı

Evet hayatcım hatırlıyoruz ev arama dönemini, hatta dua ettik gönlüne göre oldu değilmi? Tamam gülmüyoruz sen az bişey daha uğraş bekleriz biz kaydirigubbakcemile5

:1hug::1hug: valla angelcim bigün arayla allah kismet ederse daha gün almadik biz ama inşallah dusundugumuz tarih olur bizimkisi... dugunmu yapicaksiniz siz bizimki nikah olcak

düğün olcak canım bizimkisi biz 28 temmuzda istiyoruz nikahı ne zaman başvurmalıyız bilmiyorum bende

evet böcük esenler atışalanı

evet sulfatcım dualarınız sayesinde gönlüme göre bi ev buldum. Allah'ım size ve tüm isteyenlere en kısa zamanda gönlünde ne varsa versin inşallah:Saruboceq:

acaba beni de eklermisiniz?

5 Temmuz hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…