Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

uyy seni sevmeyen ölsün beee

aynen:1closedeyes:
hayatımla komşu olduk komşu-tatlicadiarzu- aynı semtte tasıncak artık ben burdan yazarım yaprak sarması yap gelıyom dıe iş çıkışı uğrarım sızede artık sarmanın resmını koyarık:roflol:

nasil 3 magaza canım anlayamadim tam olarak

ben mağaza çiziyorumda 3 yeni iş yani gamyoncuiremsu

sağol canım bilmesende nezaketen cvp vermen hoştu

nikah dairesine kaç resim veriliyor diyemi sormuştun ne sormuştunki :uhm:

Arsimamiydi arkadaslar bugun birisi evinin resimlerini ekliycekti ben iyice unutkan oldum yaw :1no2:

hayatımdı

gülmeyin laaa hem çalışıp hem onları koymaya çalıştım büyük boyutta kalmış bidahamı uraşcam ((

ben göremedim

Kizlar ansana verdigim siparislerimde geldi bugün resmen kabul günüm delikafadulden

sızın ıcn parça calıyo şuan ıs yerımde
kınayı getr aneyy koynunnda yatır aney senağlama:a015:

Ooooo iyisin azracım. Vala insan çok mutlu oluyor beklediği şeyler geldikçe. Hepsini mutlu günlerde eskitin canım

böcük ben yemek yapmayı bilmiyorum kuzumkaydirigubbakcemile3 ama başımın üstünde yerin var taberlülülülülülü

bu saatten sonra zor çok işim var. yarına kaldı yine tamam mı kızlarkaydirigubbakcemile5

ansan resimlerini bekliyoruz hayırlı olsun canım

ben bişeyler almak istiyorum
evimi temizleyip içine eşya yerleştirmek istiyorum
damatlık bakmak istiyorum
gelinliğimin ortaya çıkmasını istiyorum
kına için güzel değişik uygun bi ayakkabı bulmak istiyorum
bide nişanlım artık samsundan gelsin istiyorum

canim benimm :teselli: bunlarin hepsi olcak canım inşallahh

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben de bir an önce evimdeki tüm inşaat tozlarının temizlenmesini istiyorum ama gözümde büyüyor. Ayrıca aşkımın biraz daha az çalışıp işlerde bana yardımcı olmasını istiyorum. Ama nerdeeeeee? Çocuk çalışmaktan beni görmüyor bile senağlama Koşturup duruyorum her yere

arsıma hepsı olour tatlım üzülme
damatlık hıc almadım ama abımlere 1ay önceden almıştık yaklasık 3 hafta olabılır sonrakı haftalarda başka konular cıkıyo ev eksığı şu bu derken 1 ay anca sanırsam

hayatım ben yardım ederım sana bıldım kadaryla

bende bı goca bulup elımde ceyısım patlamadan bu gacıların çenesınden kurtulup evlenmek ıstıyorum:roflol: dermışım

Vala bu gidişle bizim damatlık, aynı nişanda takım elbisede olduğu gibi 1 gün önce bakılıp alınacak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…