Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:

güzelim bende senin beğendiğin modeli beğendim.bir de onun kare desenli olanı var.muhakkak onu da görmüşsündür.aynı markanın o da.siyahlı beyazlı.kare motifli.inşallah anlatabilmişimdir.ben bir de o modeli beğeniyorum ama biraz pahalı.bu alacağın takım ne kadar ?

Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito

güzelim battaniyelere gelince... ikiside çok güzel.ama 2.daha değişik bence.bende onun turunculusunun nevresimi var.bu tarz battaniyem olmasaydı bundan alırdım garantii.

olsun cnm üzülmeee genelde hep böle oluyor biz bayanlara çok iş düşüyor malesef beylere göree sıkıcı bi durum ama olsun geçip bitecek inşAllah en kısa zmandaŞeniz

güzelim sarev in nevresim takımları normalde 127 tl.

kıslar nasılsınız bakalımmm ekledikleriniz cok güzel güle güle kullannınnnn hep aynı cümle oluyo amaaa

Sarev pamuk saten damask modelını 65 ytl aldımm daha dün aynısını başka bıryerde sordum 125 ytl dedi

ben bakırköyde eski kültür merkezinin arka sokağından aldım.

güzelim çok uyguna almışsın ya. farklı modelleri de varsa almayan arkadaşaları oraya yönlendirebilirsin.ben tanıdıktan aldım 90 tl ye.granada modelini

benim kendi evim olsa valla zevkle hiç üşenmeden güle oynaya yaparım yeterki kendi evimiz olsun ama kiracıyız

olsun cnm üzülmeee genelde hep böle oluyor biz bayanlara çok iş düşüyor malesef beylere göree sıkıcı bi durum ama olsun geçip bitecek inşAllah en kısa zmandaŞeniz

Evet canım haklısın, o da napsın ev için çektiği krediler nedeniyle çalışmak zorunda. İnşallah hepimizin sorunsuz şekilde geçen bu tatlı telaşları:Saruboceq:

güzelim güle güle kullan.çok güzeller

Şekerler ben kaçıyorum çok şükür bugünüde bitti, evden devam ederim belki herkesi öpüyorum.

Bol bol yeni ciciler ekleyinn....

ben avantajlıyım sanırım bu konuda,
evliliğimize baya var ama biz geçen ay evimizi tuttuk
badana boyası yapıldı,sevdicek orda oturuyor şimdi.Ben de evin ölçülerini,odaların rengini,mutfak ve banyo dolaplarımı falan herşeyi bildiğim için ona göre çeyiz hazırlıyorum.Ufak şeyleri de alıp eve monte ediyoruz yavaş yavaş.Lambalar gibi,raflar gibi,banyo askaçları gibi..Acı olan orda ev hazırken tüm çeyizlerin kendi evimde benimle birlikte düğünü beklemesi :)) ya insan sabırsızlanıyorrrr kullanmak içinn.. Mobilyaları falan da düğüne yakın almayı planlıyoruz..Uzun yıllardır Kadıköyde oturan biri olarak karşıya taşınacak olmak çok zor geliyor :çok üzgünüm: gerçi mutlu olduktan sonra kalanı da hikaye a.s

Sinay bir ara link vermiştin galiba yatak odası için ama ben onu kaçırdım baktım da göremedim. Tekrar rica etsem

Ööööfffff ne sıkıcı bir gündü yaaa..Bu akşam kına elbisem için provaya gidiyorum. Eğer gelinliğimide topalamışsa onunda son provası olacak inşallahh... Son yarım saatim kaldı...

iyi gene sizin az varmış benim 2010 da aşkımın evi var bizde o eve göre dolaplar, boya vs gibi hazırlıklar yaptırıyoruz şşimdiden borçsuz evlenicez ama zaman alcak tabii oofff off çabuk gel 2010 yaaa

Yaw kızlar benim dantellerle ilgili bi sorunum var bilginiz varsa yardım!!! Sarılcak dantelleri çıkaralım dedik annemle, amaaanın o ne öyle tüm danteller az veya çok bir şekilde sararmış, leke gibi olmuş bazılarında. Acayip canımız sıkıldı, nasıl beyazlatcaz onları özel bir formül varmı?

AYYY gidemedim ayol bugün bir türlü, canım kaynat onları mis gibi oluyolar. :1hug:

AKŞAMA ANNEME SORCAM CNM kaydirigubbakcemile5
O LEKELER ÇIKIO DERT ETME

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…