Kızlar ben çok kararsız kaldım aklım royal fine bening modelinde; ama sizin de fikrinizi almak istedim.En güzeli hangisi sizce:uhm:
Ve hangi battaniyeyi tercih ederdiniz.Hadi bir beyin fırtınası yapalımsositososito
Ben de bir an önce evimdeki tüm inşaat tozlarının temizlenmesini istiyorum ama gözümde büyüyor. Ayrıca aşkımın biraz daha az çalışıp işlerde bana yardımcı olmasını istiyorum. Ama nerdeeeeee? Çocuk çalışmaktan beni görmüyor bile senağlama Koşturup duruyorum her yere
Kızlar söz nevresimden açılmışken. Sarevin saten pamuk nevresimlerini kaça aldınız? Son günlerde alan arkadaşlar vardı. Ben burda bir alışveriş merkezinde sordum dün, normalde sattıkları şeyler uçuktur da acaba nevresimlerin fiyatları standart mı diye merak ettim
olsun cnm üzülmeee genelde hep böle oluyor biz bayanlara çok iş düşüyor malesef beylere göree sıkıcı bi durum ama olsun geçip bitecek inşAllah en kısa zmandaŞeniz
Kıslar selamlar, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum emin olun.Dün bu nevresimleri aldık...Aslında 2 tane daha lazım ama çok tuttu bunların fiyatı :1shok:
İşte bu da almak istediğim;
4 tane yeter herhalde ya, hergün nevresim değişmices dimi ama :jeyyar:
ben avantajlıyım sanırım bu konuda,
evliliğimize baya var ama biz geçen ay evimizi tuttuk
badana boyası yapıldı,sevdicek orda oturuyor şimdi.Ben de evin ölçülerini,odaların rengini,mutfak ve banyo dolaplarımı falan herşeyi bildiğim için ona göre çeyiz hazırlıyorum.Ufak şeyleri de alıp eve monte ediyoruz yavaş yavaş.Lambalar gibi,raflar gibi,banyo askaçları gibi..Acı olan orda ev hazırken tüm çeyizlerin kendi evimde benimle birlikte düğünü beklemesi :)) ya insan sabırsızlanıyorrrr kullanmak içinn.. Mobilyaları falan da düğüne yakın almayı planlıyoruz..Uzun yıllardır Kadıköyde oturan biri olarak karşıya taşınacak olmak çok zor geliyor :çok üzgünüm: gerçi mutlu olduktan sonra kalanı da hikaye a.s
bihtercim nevresim takimlarin çok güzelmis canım güle güle iyigunlerde eksit tatlim ikiz nevresimlerden bende dusunuyordum bunlar pamuk saten degil dimi canim?
Yaw kızlar benim dantellerle ilgili bi sorunum var bilginiz varsa yardım!!! Sarılcak dantelleri çıkaralım dedik annemle, amaaanın o ne öyle tüm danteller az veya çok bir şekilde sararmış, leke gibi olmuş bazılarında. Acayip canımız sıkıldı, nasıl beyazlatcaz onları özel bir formül varmı?
Yaw kızlar benim dantellerle ilgili bi sorunum var bilginiz varsa yardım!!! Sarılcak dantelleri çıkaralım dedik annemle, amaaanın o ne öyle tüm danteller az veya çok bir şekilde sararmış, leke gibi olmuş bazılarında. Acayip canımız sıkıldı, nasıl beyazlatcaz onları özel bir formül varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?