şekercim şef tony benim nedense gelmedi halaaa :sm_confused:burcuuuuuuuuuuuu şef tony nolduuu kaydirigubbakcemile2
Sunsete girdiğimde ürünlere yapılan yorumlara baktım.Herkes Burcuözge'ye teşekkür etmiş kaydirigubbakcemile3 Bi acayip oldum bizden birinin, tanıdık birinin ismini görünce...
"AAA bu kesin bizim kızlardır" dedim kaydirigubbakcemile3
Bu arada güle güle kullan cicilerini, ama akşama bunların hepsini açıp açıp çeksen daha güzel anlaşılır..
Ööööfffff ne sıkıcı bir gündü yaaa..Bu akşam kına elbisem için provaya gidiyorum. Eğer gelinliğimide topalamışsa onunda son provası olacak inşallahh... Son yarım saatim kaldı...
cnm ikisini de aynı yerden aldım özdilekten 29 mılyona aldım...lepicim, çook şanslıymışsınız ya güle güle kullan.
bihter06, canım newresimlerin çoook güzel. Aldıkça alası geliyor insanın. Birincisini nerden ne kadara aldın acaba? Bende alabilirim uygunsa?
melda_bu, canım yemek takımlarından kesinlikle 2 numara derim. İlk model karacanınkini bende çok beğenmiştim ama bonechine kadar kaliteli değiller. Üstelik parça garantiside vermiyor, veriyoruz deselerde..
battaniyelerdende yine kesinlikle 2 numara derim ben:)
böcük tam kocakarı gibisin he herşeyden de haberin var:roflol::roflol:
Burcuuuuu sen nerdesin bugün yaa?
cnm ikisini de aynı yerden aldım özdilekten 29 mılyona aldım...
cnm ikisini de aynı yerden aldım özdilekten 29 mılyona aldım...
bihtercim cepadaki özdilekten mi aldın?
kıss burcu yazmadık ama nirden biliyorsun aklımızdan geçmediğini cadııı senisiz olurmu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?