Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cosla oxi de bır gece bekletin canım çıkacaktır ufak bır parça dene istersen çıkmazsa kuru temızlemeciye götür istersen

inşallah düzelir

Ayyyy sağolun canlarım ya vala moral verdiniz. Deneyelim bakalım, umarım çıkar

burcuuuuuuuuuuuu şef tony nolduuu kaydirigubbakcemile2
şekercim şef tony benim nedense gelmedi halaaa :sm_confused:
1 hafta içinde kargoya verildiğine dair sms alacaksınız demişlerdi ne sms geldi nede para çekildi. unuttularmı ne:roflol: bende mail attım arın cevap gelir kanımca yerimseniben

Aaaa valahi şaşırdım bende gidip baktım ben ilk alan olduğumdan ilk yorumları yaptım bir dahada bakmamıştım :1hug: çokk çokk mutlu oldum şimdiiii :asigim:

Ööööfffff ne sıkıcı bir gündü yaaa..Bu akşam kına elbisem için provaya gidiyorum. Eğer gelinliğimide topalamışsa onunda son provası olacak inşallahh... Son yarım saatim kaldı...

ay canısım benim :1hug: darısı başımızaaa :sm_cool:

danteldekkıı sararmalar gecıcıdır cnm yıkarsan cıkar sarıldıktan sonrada streçe sar hıcbısey olmaz tatlım

cnm ikisini de aynı yerden aldım özdilekten 29 mılyona aldım...

pashminacım su gibi akıyo zaman,2010 da gelir 2020 de..güzel mutluluklarla gelsinler de kalanı önemli değil.Kimse korkmuyor mu burada evlenmekten ?Ben çok sevdiğim ve sevildiğim halde başka bir hayata geçiş yapacak olmaktan tırsıyorum biraz.Çok anneciyim ondan sanırsamkaydirigubbakcemile3 akşamları annemin evine dönmemek garip olacak,iş ciddiye bindiğinden beri anneme daha bir düştüm :))) Allah sonumuzu hayretsinkaydirigubbakcemile2

kıss burcu yazmadık ama nirden biliyorsun aklımızdan geçmediğini cadııı senisiz olurmu :)

kıss burcu yazmadık ama nirden biliyorsun aklımızdan geçmediğini cadııı senisiz olurmu :)

ayyy ben yerim seniiii :1hug:
biliyorum tatlım bakma insan sevdiklerine naz yaparmış ya bende öyle yapıyorum işteee
bende sizi özledim biran önce eve gitsemde kızlara yazsam diye düşündümm
birde aldığım cicilerin resimlerini çektim yarın ekliycem bu gün hiç halim yok çünküü affedin benii Şeniz

kızlar evkurdan almıştım ekleyememiştim resmi nette gördüm fiyatı 180 tl yazıyo ben 120 ye almıştım. aynı model çatal bıçaklarıda var

senağlama acaba ben evlenebilcekmiyim acaba 2010 veya 2011 gelcekmiii senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…