ay cepamı dediniz? inanmıyorum ankarada bir yerden bahseden oldu super ya cok mutlu poldum ankarada bir yer oleydelikafadulden
canııııım yaa :1hug:
cepadaki özdilekte görememiştim ben 29 a nerdeymiş merak ettim.
güle güle kullan canım. annem sormuştu bu takımı fiyatı hala aynı :) 120kızlar evkurdan almıştım ekleyememiştim resmi nette gördüm fiyatı 180 tl yazıyo ben 120 ye almıştım. aynı model çatal bıçaklarıda var
senağlama acaba ben evlenebilcekmiyim acaba 2010 veya 2011 gelcekmiii senağlama
canım yaa sorma bütün gün dışardaydım işlerim vardı dün gecede teyzeme davetliydik gece geldik...
eksik kaldım siizden :1hug:
ama zaten yokluğumuda çok hisseden olmamış :dilcikar:
darkangel gule gule kullan cnm
29 tl mı yok nan şaka edıysınız almam ısrar etmeyın hangısıydı 29 olan özdılekmı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
arsıma hepsı olour tatlım üzülme
damatlık hıc almadım ama abımlere 1ay önceden almıştık yaklasık 3 hafta olabılır sonrakı haftalarda başka konular cıkıyo ev eksığı şu bu derken 1 ay anca sanırsam
Evet canım haklısın, o da napsın ev için çektiği krediler nedeniyle çalışmak zorunda. İnşallah hepimizin sorunsuz şekilde geçen bu tatlı telaşları:Saruboceq:
Şekerler ben kaçıyorum çok şükür bugünüde bitti, evden devam ederim belki herkesi öpüyorum.
Bol bol yeni ciciler ekleyinn....
ben avantajlıyım sanırım bu konuda,
Yaw kızlar benim dantellerle ilgili bi sorunum var bilginiz varsa yardım!!! Sarılcak dantelleri çıkaralım dedik annemle, amaaanın o ne öyle tüm danteller az veya çok bir şekilde sararmış, leke gibi olmuş bazılarında. Acayip canımız sıkıldı, nasıl beyazlatcaz onları özel bir formül varmı?
şekerle bunları öncden almıştım bakın bakalım bağenecekmisiniz
Kıslar selamlar, ne zamandır yazmıyorum ama okuyorum emin olun.Dün bu nevresimleri aldık...Aslında 2 tane daha lazım ama çok tuttu bunların fiyatı :1shok:
İşte bu da almak istediğim;
4 tane yeter herhalde ya, hergün nevresim değişmices dimi ama :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?