Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar evkurdan almıştım ekleyememiştim resmi nette gördüm fiyatı 180 tl yazıyo ben 120 ye almıştım. aynı model çatal bıçaklarıda var
güle güle kullan canım. annem sormuştu bu takımı fiyatı hala aynı :) 120

senağlama acaba ben evlenebilcekmiyim acaba 2010 veya 2011 gelcekmiii senağlama

üzülme gülpembe, zaman geçiyor, çeyie dewam...

ayy cok merak ettim ama cıkmam lazım isten, eve gider gitmez bakıcam kızlar insallah bu 29 TL'lik nevresim olayına acıklık gelir. iyi aksamlar herkese

darkangel gule gule kullan cnm
29 tl mı yok nan şaka edıysınız almam ısrar etmeyın hangısıydı 29 olan özdılekmı

canım yaa sorma bütün gün dışardaydım işlerim vardı dün gecede teyzeme davetliydik gece geldik...
eksik kaldım siizden :1hug:
ama zaten yokluğumuda çok hisseden olmamış :dilcikar:

Aaaaa ben hissettim işte, senin yazdığını görmeden altta adını görünce yazdım ben. Aynı anda mesaj yazıyormuşuz lülülülülülü

Darkangelcim cok güzel tatlim kahvalti takimin iyi günlerde kullan canımmmmmmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gülme kız
zati yine dertlendim
yazdım ya buraya 3 mağaza geldi diye onlar oldu 4
şükür işlerim acıldı boş kalmıyorum benimkiyle paylaştım
keşke birini bana verseler dedi
yani yine hasretlik :çok üzgünüm: aslında sevinmem lazım ama o zati bu ayın sonunda gelcek
işi almasını çok istiyorum ama alırsa geldiği gibi gidicek özlemek bi tarafa tüm işler onu beklediğim için yine kalacak ve bizim düğüne 2 ay 28 gün var :1shok:

saol cicim

Evet canım haklısın, o da napsın ev için çektiği krediler nedeniyle çalışmak zorunda. İnşallah hepimizin sorunsuz şekilde geçen bu tatlı telaşları:Saruboceq:

amin. inş. :Saruboceq:
iş olsunda çalışsın benimki 1,5 ay işsizdi çok mutsuzdu vallahı ikimizde birbirimizden beterdik bide o hep bana çatıyordu
şimdi şükür işi var ama işe başladı başlayalı görüşemedik senağlama

Şekerler ben kaçıyorum çok şükür bugünüde bitti, evden devam ederim belki herkesi öpüyorum.

Bol bol yeni ciciler ekleyinn....

görüşürüzzzzz

ben avantajlıyım sanırım bu konuda,

evet avantajlısın maşallah
karşıyada alışırsın üzülme

dantelleri tencereye at
üstüne su dök
birazda matik koy kaynat

Hayatım
80 fazla mı ben bi kere yaklaşık 200 verdim

ASlında fazla deil kaydirigubbakcemile3 ranforce yaa ondan dedim .Çok sevdiysen paranın önemi yok zaten ben kendime gülüyorum 2 taneymiş delikafadulden

kızlar evkurdan almıştım ekleyememiştim resmi nette gördüm fiyatı 180 tl yazıyo ben 120 ye almıştım. aynı model çatal bıçaklarıda var

çok seviyrum bu takımı.noble lifenin.ya bende geçen fatih evkura girdiydim.acaip güzel günlük yemek takımları vardı.içlerine bide günlük renli çatal bıçak koymuşlar.bakmanzıı tavsiye ederim.ama işin kötüsü ben ne kadar olduğunu unuttum.
150-160-170-180 arası bişiydi.
bilmem aydınlatıcı oldumukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şekerle bunları öncden almıştım bakın bakalım bağenecekmisiniz

hayırlı olsun güle güle kullan güzelim

Sarev pamuk saten damask modelını 65 ytl aldımm daha dün aynısını başka bıryerde sordum 125 ytl dedi

ben bakırköyde eski kültür merkezinin arka sokağından aldım.

hayırlı olsun güle güle kullan güzelim

hayırlı olsun güle güle kullan güzelim bende 2. siyahlı modelden aldım gecen hafta

darkangel güle güle çok şirinmiş kahvaltı takımın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…