ben bişeyler almak istiyorum
evimi temizleyip içine eşya yerleştirmek istiyorum
damatlık bakmak istiyorum
gelinliğimin ortaya çıkmasını istiyorum
kına için güzel değişik uygun bi ayakkabı bulmak istiyorum
bide nişanlım artık samsundan gelsin istiyorum
Ben de bir an önce evimdeki tüm inşaat tozlarının temizlenmesini istiyorum ama gözümde büyüyor. Ayrıca aşkımın biraz daha az çalışıp işlerde bana yardımcı olmasını istiyorum. Ama nerdeeeeee? Çocuk çalışmaktan beni görmüyor bile senağlama Koşturup duruyorum her yere
benim kendi evim olsa valla zevkle hiç üşenmeden güle oynaya yaparım yeterki kendi evimiz olsun ama kiracıyız
güzelim güle güle kullan.çok güzeller
hayırlı olsun güle güle kullan güzelim bende 2. siyahlı modelden aldım gecen hafta
ayy cok merak ettim ama cıkmam lazım isten, eve gider gitmez bakıcam kızlar insallah bu 29 TL'lik nevresim olayına acıklık gelir. iyi aksamlar herkese
kaydirigubbakcemile3 Kız çocuk kendini paralayıp ev aldı, vala ben bişey yapmadım. Tamam doğru nerde kalite ben ordayım ama ben de yardım ediyorum beyaz eşyaların hepsini aldım elimden geldiğince harika bir çeyiz hazırlıyorum. Daha ne olsun kaydirigubbakcemile3
kızlar evkurdan almıştım ekleyememiştim resmi nette gördüm fiyatı 180 tl yazıyo ben 120 ye almıştım. aynı model çatal bıçaklarıda var
Çok beğendim balım yaa, iyi günlerde kullan
[Ayy biran önce geçse şu zamanlar kızları evlendirsekte sıra bize gelse yaaasenağlama acaba ben evlenebilcekmiyim acaba 2010 veya 2011 gelcekmiii senağlamaBigünü daha yedin hadi bakalım, az kalıyo kavuşucan kocana ....herkese iyi akşamlar tubi gider
Ahhh hepimizin başına AMİN :Saruboceq:Ohhh güle güle oturun içinde darısı hepimizin başına
Daha ne olsun zaten tatlım, bundan sonrasında hayırlısı ile düğün olsun dernek olsun, ardından 2 tane de çocuk olsun a.s.
aZeLYa55 [B .!.:Siyahlı olan yakından çok tatlı duruyor dimi, gri yerleri parlak gibi böyle kaydirigubbakcemile2 Sen de güle güle, huzurla kullan inşallah canım.a.s.[/B]
Ohhh güle güle oturun içinde darısı hepimizin başına
Daha ne olsun zaten tatlım, bundan sonrasında hayırlısı ile düğün olsun dernek olsun, ardından 2 tane de çocuk olsun a.s.
kızlar oturma odamız için bu takımı beğenmiştik ama üretimden kalkmış..bu tip oturma odası takımı varsa aklınızda ekler misiniz?
Kızlar deri koltuk takımı kullanışlı olur mu sizce?süprizzzzz
Başıyazmalıkız canım, istikbalden geçen yıl aldığımız koltuklar bu tarz ama çok daha büyüğü. Kaba malesef biraz oturma odası için olmaz. Ama bir düşünelim bakalım CADIARZU
canım maskonu sitesine bak istersen.güzel şeyler var a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?