Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aaaa bak nişanlın bizim burdaymış Arsimacım.İstersen tenhada kıstırayım paket servisle yollim yanına kaydirigubbakcemile3

Eeee tabi gözü çalışmaktan başka birşey görmez..Az ucuz şeyleri beğen çocukta nefes alsın hep nerde kalite ordasındır sen klava:kaydirigubbakcemile3

benim kendi evim olsa valla zevkle hiç üşenmeden güle oynaya yaparım yeterki kendi evimiz olsun ama kiracıyız

Ahhh vallahi ya..Kendi evin olduktan sonra gerisi kolay kolay yapılır, hem de hevesle yapılır.Şimdi kiracı olunca duvara bi çivi çakarken bile düşünüyorsun :çok üzgünüm: Üzülme tatlım evlilikte bereket vardır derler.Allah hepimizi ev sahibi yapsın inşallah.Yürekten diliyorum bunu :Saruboceq:

güzelim güle güle kullan.çok güzeller

Teşekkür ederim songacımm a.s.

hayırlı olsun güle güle kullan güzelim bende 2. siyahlı modelden aldım gecen hafta

Siyahlı olan yakından çok tatlı duruyor dimi, gri yerleri parlak gibi böyle kaydirigubbakcemile2 Sen de güle güle, huzurla kullan inşallah canım.a.s.

DarkAngel ve MiniEtek güle güle kullanın aldıklarınızı.

Eeee tabi gözü çalışmaktan başka birşey görmez..Az ucuz şeyleri beğen çocukta nefes alsın hep nerde kalite ordasındır sen klava:kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 Kız çocuk kendini paralayıp ev aldı, vala ben bişey yapmadım. Tamam doğru nerde kalite ben ordayım ama ben de yardım ediyorum beyaz eşyaların hepsini aldım elimden geldiğince harika bir çeyiz hazırlıyorum. Daha ne olsun kaydirigubbakcemile3

ayy cok merak ettim ama cıkmam lazım isten, eve gider gitmez bakıcam kızlar insallah bu 29 TL'lik nevresim olayına acıklık gelir. iyi aksamlar herkese

yok kızlar 29 mılyon olanı da öbürünü de Özdilek mağazasından aldım ,markası moda letto özdilek'ın ürünü tek kişilik 29 mılyon çift kişilik 34 mılyondu...

Ohhh güle güle oturun içinde darısı hepimizin başına
Daha ne olsun zaten tatlım, bundan sonrasında hayırlısı ile düğün olsun dernek olsun, ardından 2 tane de çocuk olsun a.s.

aZeLYa55 [B .!.:
Siyahlı olan yakından çok tatlı duruyor dimi, gri yerleri parlak gibi böyle kaydirigubbakcemile2 Sen de güle güle, huzurla kullan inşallah canım.a.s.[/B]

evt cnm süper epeydir istiyordum sırada sarevin bir modeli var inşallah onuda alıcam a.s.

kızlar oturma odamız için bu takımı beğenmiştik ama üretimden kalkmış..bu tip oturma odası takımı varsa aklınızda ekler misiniz?

evett sonunda mutfak halımıda aldım kızlarr biraz tuzlu oldu ama çok begendiğim bi halıydı :)
el dokumasıymış 245TL idi 200 e aldım

Son düzenleme:
Ohhh güle güle oturun içinde darısı hepimizin başına
Daha ne olsun zaten tatlım, bundan sonrasında hayırlısı ile düğün olsun dernek olsun, ardından 2 tane de çocuk olsun a.s.

Amin canım, allah hepinize gönlünüzün istediği evleri nasip etsin inşallah.
Pashmina tatlım, sen bizi evlendirmeyi kendin için istiyosun değil mi, sıra sana gelsin diye? Zaman öyle hızlı akıyor ki bir bakcaksın biz seni evlendirmişiz arkadan başkaları sıra bekliyor. Herşeyin hayırlısı

Eccu canım, iyi günlerde kullan. Mutfağında yerleştiğinde daha güzel görünecektir. Tuzlu da olsa içine sineni almışsın, öenmli olan o kaydirigubbakcemile5

Başıyazmalıkız canım, istikbalden geçen yıl aldığımız koltuklar bu tarz ama çok daha büyüğü. Kaba malesef biraz oturma odası için olmaz. Ama bir düşünelim bakalım CADIARZU

Kızlar deri koltuk takımı kullanışlı olur mu sizce?süprizzzzz

deri koltuk takımını ben de merak ediyorum..
alakasız biraz ama oligo kumaş diye birşey varmış mürekkep lekesi dahi tutmuyormuş,bir de flog kumaş silinebilir leke tutmayan bir kumaşmış.Mobilyacılar daha iyi biliyor tabii bu konuları ama daha kullanışlı oldukları kesin..:bbo:

gerçek deri olmayınca kullanımı rahat olmuyormuş pek galiba, kışın üşütme yazın terletme sorunu falan... gerçek deri nasıl olur ki? çok şık duruyor, özellikle beyazı. hem temizliği de kumaşa göre daha kolay olmaz mı ki? :uhm:

ben de beyaz deri koltuklara baylıyorummmm
siyahları ofis gibi geliyor..
ama suni deri olmayanlar bile 5-6 bin lira tepede, gerçek olanların fiyatlarını duymak bile istemiyorummm-tatlicadiarzu-

Başıyazmalıkız canım, istikbalden geçen yıl aldığımız koltuklar bu tarz ama çok daha büyüğü. Kaba malesef biraz oturma odası için olmaz. Ama bir düşünelim bakalım CADIARZU

teşekkürler canım..salonu hallettik ama oturma odasında kararsız kaldım..CADIARZU

canım maskonu sitesine bak istersen.güzel şeyler var a.s

evet canım bakıyorum şimdi zaten oraya gidip gezdiik ama hiç işte bu dediğimiz bişi çıkmadı karşımıza inşAllah onu da halledebiliriz..

bu üniteyi almayı planlıyoruz. nasıl sizce?

Eklentiler

• $ünite.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 67
Ohhh ohh maşallah yine burası yeni yeni cicilerle dolmuş..
Anca okuyabildimm..laelaelaelaelae
Tek tek sayamıcam herkes aldıklarını iyi günlerde kullansınn yerimseniben
Allahh herkesin mutluğunu daim etsinn :Saruboceq:

Eudorabeta canım, senle mi konuşmuştuk fincancılar çarşısını? Ben gittim dün nihayet. Ama hayal kırıklığına uğradım. Hiç de düşündüğüm gibi bir yer değildi. Zaten hani dükkanların dizilişi filan bile böyle şuraya da bakayım dedirtmedi bana. Kemeraltındaki leblebici hanı ordan çok daha iyi bence. Ben bi çöp bile almadan döndüm. Sanırım büyük beklentiyle gittiğimden hayal kırıklığı oldu :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…