Eudorabeta canım, senle mi konuşmuştuk fincancılar çarşısını? Ben gittim dün nihayet. Ama hayal kırıklığına uğradım. Hiç de düşündüğüm gibi bir yer değildi. Zaten hani dükkanların dizilişi filan bile böyle şuraya da bakayım dedirtmedi bana. Kemeraltındaki leblebici hanı ordan çok daha iyi bence. Ben bi çöp bile almadan döndüm. Sanırım büyük beklentiyle gittiğimden hayal kırıklığı oldu :1no2:
cnm bu modelin aynısını ben kısıkköyde gördüm.Gayet şık ve güzeldi hatta çaktırmadan fotosunuda çekmiştim kaydirigubbakcemile3 Bence çok güzell yerimseniben bende böyle bişe düşünüyorum..a.s
Ne demek canım benim, sanırım ben beklentimi yüksek tuttuğumdan umduğumu bulamadım. Zaten tüm dükkanlara da bakmadım, bi kaçı yetti. Bak kemeraltında dediğim leblebici hanına bak istersen. Daha önce sorduğum kahvaltı takımına filan baktım fiyatları gayet iyi, ordan alıcam ben
gunaydınkızlar nassınız
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
uğur böcüğü
ben yalnızm
günaydın güzel gelin adayları nerelerdesinizz kimse yok topicdeeee
Günaydın kızlar sizlerede bende geldim
ben de beyaz deri koltuklara baylıyorummmm
siyahları ofis gibi geliyor..
ama suni deri olmayanlar bile 5-6 bin lira tepede, gerçek olanların fiyatlarını duymak bile istemiyorummm-tatlicadiarzu-
yok kızlar 29 mılyon olanı da öbürünü de Özdilek mağazasından aldım ,markası moda letto özdilek'ın ürünü tek kişilik 29 mılyon çift kişilik 34 mılyondu...
Kızlar deri koltuk takımı kullanışlı olur mu sizce?süprizzzzz
Aaaa bak nişanlın bizim burdaymış Arsimacım.İstersen tenhada kıstırayım paket servisle yollim yanına kaydirigubbakcemile3
Bigünü daha yedin hadi bakalım, az kalıyo kavuşucan kocana ....
evett sonunda mutfak halımıda aldım kızlarr biraz tuzlu oldu ama çok begendiğim bi halıydı :)
el dokumasıymış 245TL idi 200 e aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?