Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Biocin canım bence gayet modern ve güzel bir ünite. Renkleri de çok güzel

Evet canım benimle konuşmuştun..a.s Hadi yaa o kadar kötü diyosun CADIARZU O kadarda heveslenmiştim bende halbuki :çok üzgünüm: Benimde mutfak eksiklerim var ben bornovadayım pek bi züccaciye bulamadım doğru düzgün hobby var ordada istediğim modeller olmuyor..Çok mu seçiciyim yoksam çokmu inceliyorum bilemiyorum beğenmiyorum bende kolay kolay bişe :çok üzgünüm: Bilgi verdiğin için saol canım a.s.

Ne demek canım benim, sanırım ben beklentimi yüksek tuttuğumdan umduğumu bulamadım. Zaten tüm dükkanlara da bakmadım, bi kaçı yetti. Bak kemeraltında dediğim leblebici hanına bak istersen. Daha önce sorduğum kahvaltı takımına filan baktım fiyatları gayet iyi, ordan alıcam ben

Yaa zaten büyük beklentilerle gittiğinde herşey fos çıkıyor:1closedeyes: Banada hep öyle oluyor :1no2: Hiç ummadığım yerlerde çok güzel şeylere rastladığımda oluyor şans birazda kaydirigubbakcemile3 Canım bu leblebici hanı dediğin hisar camisinin arka sokağındamı hani sıra sıra züccaciyeler var ? Ben yemek takımı,kahvaltı setimi aldım.Benim bakliyat kavanozlarına,günlük yemek takımı baharat takımına ihtiyacım var.Tam beğendim buldum diyorum netten ürün stokta kalmamış oluyor çıldırıcemm yaa bi baharat takımı için çokmu inceliyorum nee ahh bana :mymeka:

gunaydın kızlar nassınız
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
uğur böcüğü
ben yalnızm

bıocın bence cok hoş şık ve gösterışlı bı tv unıtesı ne kadr cnm fıyatı
eccu gule guıle kullan halını cnmcım

ben de beyaz deri koltuklara baylıyorummmm
siyahları ofis gibi geliyor..
ama suni deri olmayanlar bile 5-6 bin lira tepede, gerçek olanların fiyatlarını duymak bile istemiyorummm-tatlicadiarzu-

fiyatlar öle amaaa kızlar iyi araştırınnn derimmm bunlarda benim koltuklarımmm hafta sonu geldilerr arkadaşımın abisi saolsun baya yardımcı olduu
3+2+2 =2900TL

Günaydııııııııııııııın çeyizciler..

eccu halın çok cici. güle güle kullan. mutfağa çok yaklışır.

başıyazmalıkız, canım ben bunun tıpkısını merinosta ve bellonada gördüm. Ama bellonadakinin kenarları deriydi.

biocin, tamamen deri koltuk takımını kimse tavsiye etmiyor canım, ofis havası yarattığı için. Ama gerçek derilerde çook şık duruyor, yumuacık gömülüyor insan. Buarada ünite gerçekten çook şık. Tereddütsüz çok güzel.

Günaydın kızlarr..

Eccüşüm canımmmm aldığın herşeyi güle güle iyi günlerde kullan balımm. Herşeyini çok beğendiğimi söylememe gerek yok herhalde yerimsenibenyerimseniben

herkese günaydın kızlar

deri koltuk almayı düşünen arkadaşlar, dikkatli olun derim. herseyden önce gercek deri koltukların fiyatı oldukca pahalı eger gercekten deri ise tabiki. digerleri ise gercek deri degil yapay maddeler, dolayısıyla gercekten terletme gibi problemler cıkarıyor. birde arkadaslar kendi eviniz degilse yada cok tasınma ihtimaliniz varsa yine cok tavsiye etmem bu koltukları cunku en ufacık bir takılmada yırtılabiliyor ( tecrübe ile sabit) naçizane fikrim arkadaslar

Eccu ve esmy koltuklarınız çok güzel kızlar hele açık renk olması harika bence,

Eccu halını görmedim sanma gülle güle kullan canım

günaydın herkese

Aaaa bak nişanlın bizim burdaymış Arsimacım.İstersen tenhada kıstırayım paket servisle yollim yanına kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yok çalışsın işlerini bitirsinki para kazansın evimize bişiler alalım dimi

Bigünü daha yedin hadi bakalım, az kalıyo kavuşucan kocana ....

:asigim:

evett sonunda mutfak halımıda aldım kızlarr biraz tuzlu oldu ama çok begendiğim bi halıydı :)
el dokumasıymış 245TL idi 200 e aldım

iyi günlerde kullan
koltuklarında çok hoş duruyor pamuk gibi kaydirigubbakcemile2
huzurla yaşayın yuvanızda canım

esym iyi günlerde kullanın mutluluk eksik olmasın yuvanızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…