Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccu ınanmıyorum bu benım cok cok cok beğendım ve hayal ettığım bı koltuk takımı:1shok: rengı duruşu bu işte yaa cokta uygun bence yaa markası ne cnm valla 1 yıla kadr koca bulursam bende bundan alcam:dilcikar:
huzurla kullanın cnm yuvanda

günaydın herkese

bugün moralim bozuk akşam biraz nişanlımla tartıştık. hatta bayağı bi tartıştık. kendimi iyi hissetmiyorum. oyüzden evin resimlerini de koymak gelmiyor içimden. kusura bakmayın(

günaydın herkese

bugün moralim bozuk akşam biraz nişanlımla tartıştık. hatta bayağı bi tartıştık. kendimi iyi hissetmiyorum. oyüzden evin resimlerini de koymak gelmiyor içimden. kusura bakmayın(

canım olur bole tartısmalar ara sıra moralını bozma uzme kendını

günaydın herkese

:teselli: geçicek ikinizde gerginsiniz canım

pınar sevgilin nerede asker

olur bu tür kavgalar hayatım hiç moralini bozma eminim düzelir en kısa zamanda herkes yaşıyo aynısını merak etme.Düğün stresi vs olabiliyor yani yalnız değilsin bende nişanlımla limoniyim

günaydın herkese

CNM GECER BUNLAR HERKEZTE OLUYOR DUGUN ONCESI SENHEVESINI KIRMA BİTANEM :asigim::1hug:

günaydın herkese

:teselli: bu tartışmalar olmazsa olmazlardan sanırım herkes aynı seyı dıyor geçıcıdır cnm merak etme Şeniz
bız beklerız

Hayatım bu dönemdeki hassasiyet yüzünden gerginlikler ufak anlaşmazlıklar olabiliyor. ıçini ferah tut herşey istediğiniz gibi olacak inşallh. Hadi güzeel yuvanızın resimlerinide görelim :)

eccu ve esmy güle güle kullanın cnm
hayatım bu sıralar gerginsinizdir ikinizde küçücük şeyler kavga sebebi olur ama çok uzatmayın bence bu gerginliği hadi ilk adım atan sen ol bişey kaybetmezsin
moda letto çift kişilik bende aldım o fiyata izmit özdilekten

ölemi böcükçümm benimde cok sevdiğimmm bi modeldi
Allah gönlüne göre versinn cnm inş. kaydirigubbakcemile5
sabrinoo nun brezza modelii :lepi:

başıyazmalıkız bak canım bu da merinos açılıp kapanıyor.hemde turkuazıda var siteden bakabiklirsin.

evett sonunda mutfak halımıda aldım kızlarr biraz tuzlu oldu ama çok begendiğim bi halıydı :)
el dokumasıymış 245TL idi 200 e aldım

eccu canım çok şık bir hali almissin arkadasim güle güle kullan tatlimmm.. El dokumasiysa fiati normal bence canım nerden aldin peki?

Basiyazmali kiz koşe takimlarini hic dusundunmu tatlim onlarda cok fonksiyonel oluyo kucuk alanlar icin ideal diye dusunuyorum fikir olsun canım senin icin....

ECCU canım valla koltuk takımlarını görünce evinin bütün halini çok merak ettim.
ay bayılıyorum cesaretinize kızlar.favori beyaz ve krem sanırım herkesin takımları öle valla.
ama hakikatende ayrı bir asil duruyor yavvv...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…