eccu canım çok şık bir hali almissin arkadasim güle güle kullan tatlimmm.. El dokumasiysa fiati normal bence canım nerden aldin peki?
ECCU canım valla koltuk takımlarını görünce evinin bütün halini çok merak ettim.
ay bayılıyorum cesaretinize kızlar.favori beyaz ve krem sanırım herkesin takımları öle valla.
ama hakikatende ayrı bir asil duruyor yavvv...
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
saol canım :)) dün akşam çeyizimii götürdük . artık evde adım atılcak yer kalmamıştı çünküüü ayın 28inde tam anlamıyla yerleşmiş olacagım resimleri eklerim inş. kaydirigubbakcemile5
çok seviyrum bu takımı.noble lifenin.ya bende geçen fatih evkura girdiydim.acaip güzel günlük yemek takımları vardı.içlerine bide günlük renli çatal bıçak koymuşlar.bakmanzıı tavsiye ederim.ama işin kötüsü ben ne kadar olduğunu unuttum.
150-160-170-180 arası bişiydi.
bilmem aydınlatıcı oldumukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eccu ve esmy kizlar koltuk takimlariniz çok şık valla zevkli kizlarsiniz kaydirigubbakcemile5
eccu seninkilere ayri bayıldım soylemeden gecemiycem gercek derimi acaba yoksa suni derimi tatlim seninkiler fiatida cok uygun gibi geldi bana güle güle kullan canım huzur saglik ve mutlulukla inşallah....
canım erzincan merkezde
günaydın herkese
bugün moralim bozuk akşam biraz nişanlımla tartıştık. hatta bayağı bi tartıştık. kendimi iyi hissetmiyorum. oyüzden evin resimlerini de koymak gelmiyor içimden. kusura bakmayın(
Günaydın kızlarr..
Eccüşüm canımmmm aldığın herşeyi güle güle iyi günlerde kullan balımm. Herşeyini çok beğendiğimi söylememe gerek yok herhalde yerimsenibenyerimseniben
Azracım çok saoll hihoyyyt
canım benim annem erzincanlı gitmiştim bi 4 yıl önce köy askeriyenın içinde (askeriye resmen bir köyden daha büyük ve kuş uçmuyo) çok güzel bi yer bilmem gittin mi?
canım benim annem erzincanlı gitmiştim bi 4 yıl önce köy askeriyenın içinde (askeriye resmen bir köyden daha büyük ve kuş uçmuyo) çok güzel bi yer bilmem gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?