Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

azracım biocinden yaptğın alıntıyı silebilirmisin sayfanın şaftı kayıyo toparlayamıyorum birtürlü fisfisfis

eccu canım çok şık bir hali almissin arkadasim güle güle kullan tatlimmm.. El dokumasiysa fiati normal bence canım nerden aldin peki?

cok saol canımm rahmanlarda umut halı var ordan aldım ordan başka bi yerde de bulamadım bu tip zaten :CüvCüv:

eccu ve esmy kizlar koltuk takimlariniz çok şık valla zevkli kizlarsiniz kaydirigubbakcemile5
eccu seninkilere ayri bayıldım soylemeden gecemiycem gercek derimi acaba yoksa suni derimi tatlim seninkiler fiatida cok uygun gibi geldi bana güle güle kullan canım huzur saglik ve mutlulukla inşallah....

saol canım :)) dün akşam çeyizimii götürdük . artık evde adım atılcak yer kalmamıştı çünküüü ayın 28inde tam anlamıyla yerleşmiş olacagım resimleri eklerim inş. kaydirigubbakcemile5

hadi hayırlı olsun tatlım o çeyizleri yerlerine yerlestirmek en zevkli kısmıdır senin için merakla bekliyorum canım resimlerini hihoyyyt

başıyazmalı kız bencede oturma odasına L koltuk denilen köşe takımları çok güzel onlardan düşün derim.

canım ben avcılardaki evkurdan 120 ye aldım gene aynı desen çatal bıçak takımı vardı ama onuda ayrı veriyolar onun fiyatını unuttum ama

amin canım aminn herkesin gönlüne göre olsun inş. yok suni deri gerçek değil memnun kalırım inş.
kaydirigubbakcemile2

yorum yapan tüm kızçelere teşekkürler gamyoncuiremsu
eccücüm koltukların hayırlı olsun
hayatım düğün günü yaklaştıkça böyle şeyler hep olur bence takılıpta kırmayın birbirinizi

Günaydın Çeyiz canavarları....

eccu İyi günlerde pislet koltuklarını sırnaşık şey Gerçekten krem harika duruyor, ama ben hiç kullanamam..Çok pasaklı olduğum içüüün siyah alacam :jeyyar:

günaydın herkese
bugün moralim bozuk akşam biraz nişanlımla tartıştık. hatta bayağı bi tartıştık. kendimi iyi hissetmiyorum. oyüzden evin resimlerini de koymak gelmiyor içimden. kusura bakmayın(

Gerginlikle olur böyle şeyler, streslisiniz ikinizde..İlerde hatırlayıp gülersiniz ciddi birşey değilse canım.Hadi bozma moralini :1hug:

herkese günaydınn kızlarrrr hayatım üzme kendını bızde artık hergun tartışıyoruz neredeyse

canım benim annem erzincanlı gitmiştim bi 4 yıl önce köy askeriyenın içinde (askeriye resmen bir köyden daha büyük ve kuş uçmuyo) çok güzel bi yer bilmem gittin mi?

angelcim benimde babam erzincanliii hemşoda ciktik seninlee yahuuu :1hug:
ama ben daha hic gitmedim erzincana ve cok merak ediyorum :sm_confused:

Hayatim gercekten sorun herneyse o sorunun ustunde cok dusunme dusundukce minicik bi konu bile aşamiycagin daglar kadar buyur beyninde... Biliyorum soylemesi kolay diyorsun icinden ama ayni dert bendede var biz ayni sirkette calisiyoruz yan masamda oturuyor annemden babamdan cok goruyorum ve ister istemez bizde cok tartismaya basladik olagan gormeye basladim onceden sinir oldugum seyleri insan sevince katlaniyor bazen gereken yerlerde :1hug:

canım benim annem erzincanlı gitmiştim bi 4 yıl önce köy askeriyenın içinde (askeriye resmen bir köyden daha büyük ve kuş uçmuyo) çok güzel bi yer bilmem gittin mi?

cnm hiç gitmedim ama az kaldı gelmesıne erkek arkadasım da ole dıyo çok buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…