kociş nereli burcu
canım ben yatastan aldim slikon dolgu malzemeli olandi. İstikbaldede bunun aynisi yani naturel olan benim bildigim kadariyla
gülçehrecim, evde tupper ürünlerinin yarısından fazlasını kullanıyoruzdur heralde, annem tam bir tupper delisi :) bence fuzuli ürünleri de var, o yüzden mutlaka tavsiyeyle almalısın, yani doğru seçim yapmışsın danışarak, doğru yoldasın kaydirigubbakcemile5
minişef i annem çok seviyo, çok pratikmiş, nnormal rondolar gibi, soğanın biberin suyunu vıcık vıcık çıkartmıyomuş.
sana şiddetle bıçaklarını, "şek şek" i, miksim ve maksi miks i, hem dondurucu için hem de normal saklama kabı olarak kullanabileceğin "antartika"ları (fiyatları da çok uygundur zaten) , "şeker kaplar ve mucize şekerler" ve eko tip normal sürahisi ni tavsiye ediyorum, kullanan ve çeyizine almış biri olarak :))))
Damla Serisi çok şıktır ama pahalıdır, çok elzem olmamakla birlikte para durumları müsait olursa sofra servisi için de saklamak için de çok şıklardır, aklına bulunsun.
Özellikle antartika ve şekerler ilk alacağın ürünler olmalı. Uygun gördüğün kampanyalarla satın alabilirsin.
Ay ne kadar uzatmışım öyle :sm_cool:
Burcuuu seni varyaaa kötükedihüso severim bilirsinn kaydirigubbakcemile3
Ama hani cicilerinnnklava:
burcu bardakların çok güzelll ben deli gibi bardak aldım. şimdi alamıyom. yer gök bardak oldu
Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...
bu arkadaşlardan aldım 6 tane
ve özdilekten tanesini 2,5 a aldığım mutfak el havlularım....
devamı gelecek kuzucuklarımm...
burcu bardakların çok güzelll ben deli gibi bardak aldım. şimdi alamıyom. yer gök bardak oldu
canımmmm çok teşekkür ederimm detaylı anlatımların için,
bu ürünleri not ediyorum
miksim ve maksi miksi ne amaçla kullanıyorsunuz peki
diğerlerini anladım da bunları yazar mısın rica etsem
sevgilerimle canımmmm ve güle güle kullan aldıklarını hihoyyyt
Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?