Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kociş nereli burcu

Kocişin babası Eskişehirli annesi Adapazarlı ama kociş Karsta doğmuş görevdeymişler o sıra.yerimseniben
ama aşkısımda 5 yaşından beri burda Kocaelide büyümüş...sırnaşık şey
yani anlayacağın çift taraflı karmayız:roflol: bizm çocuklar melez oğlu melezzz:roflol:

canım ben yatastan aldim slikon dolgu malzemeli olandi. İstikbaldede bunun aynisi yani naturel olan benim bildigim kadariyla

Anladım tatlım sağol, şimdi linensin kaz tüyü yorganlarında indirim varmış çift kişilik 109 mu ne tam hatırlamıyorum da güzelmidir acaba, kaz tüyü yorgan kullanışlı olur mu?:uhm:

Hulkacım senin eklediğin days in colors ın kırmızı lacivert örgü battaniyel setinden bende de var gül güle kullan tatlişimmm

canımmmm çok teşekkür ederimm detaylı anlatımların için,
bu ürünleri not ediyorum
miksim ve maksi miksi ne amaçla kullanıyorsunuz peki
diğerlerini anladım da bunları yazar mısın rica etsem

sevgilerimle canımmmm ve güle güle kullan aldıklarını hihoyyyt

ozdılek nevresim
tac saten nevresim
colors battanıye
colors nevresim
colors uyku seti..
ozdılek uyku seti..

işte süper seti tamamlamışsın.Sondaki uyku setinden ben de alıyordum sonra başka bir tane aldım
biliyormusunuz kızlar,nevresimci adam, (ben de şahika gibi title karmaşası yapayım :)), uyku setini koyu renk alın,nevresimlerinizde açık renk tercih edin diye tutunduydu.Bir bildiği vardır herhal deyip koyu renkte tercih kılmıştım ben de:1shok:

kızlar king in o kırmızı robotundan bende aldım 80 e almıştım
evdede denedim rendesini felan
güzel ve hesaplı bi robot olduğunu düşünüyorum
benim için en önemlisi rendeydi hem küçük hemde büyük boy rendesi var

sevgilerrrr :1hug:

serp cunku uyku setını yıkamak bıraz sorun (çamasr mak. ben ona gore aldım) o yuzden öle demıstıt
bende hıc uyku setı yokama nevreımlerımde hep koyu

Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...

bu arkadaşlardan aldım 6 tane

ve özdilekten tanesini 2,5 a aldığım mutfak el havlularım....

devamı gelecek kuzucuklarımm...

burcu bardakların çok güzelll ben deli gibi bardak aldım. şimdi alamıyom. yer gök bardak oldu

cok güzeller güle güle kullan tontitişimm ya bende bende almak istiyorum bardak böleee nerden buluyonuz ben hiç bulamıyom senağlama senağlama

Canım ne demek :1hug:
Miksin amacı şu, az önce de bilge hatunlarımızdan biri de yazmıştı :))), kapağının ortası delik yani ortasında yuvarlak bi boşluk var, mikser veya blender başlığını kullanırken çok işe yarıyor, bu kapak etrafa bir şey sıçratmadan çırpmanı sağlıyor

burcu o dmat gelın bardakı ıle kırmızı kasıklık sungerlık sabunluk var ya:asigim: işte ben bıttım onlara süper yaa
devamı gelıyydelikafadulden beklıyoruz
bende kırmızı beyaz sıyahı sevyom acep mutfağım nasıl olcak
lal arcelık alcam kırmızı
bulasık camasr ınox
ankesrta set sıyah olıyy sanırsam bende kırmızı beyaz sıyah yaparım

Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...

yaaaaa burcu balım sen süppersin yaaa ..
mutfak benimde kırmızı. herşeyi kırmızı olıyorum. özdilek kırmızı havlulardan bende almıştım.
canım benim ne zamandır kırmızı kaşıklık ve sünger-sabunluk arıyorum ama bunun kadar tatlısını bulamamıştım. noluuuur banada söle hemen alayım bende.
Birde bardaklarınıda bayıldım onları nerden aldın??

evett devam ediyoruz...

Bu canım Esramın yolladığı Karafımm Şeniz

Buda ben kucağımda bir şeyler yemeği çok severim bazen. Onun için max büyüklükte aldığım gündelik tepsim. 14 lira şekerler.

Biliyorsunuz daha önce bu kalp tabakların yeşillerinden almıştım şimdi becel sağolsun sarılarını üretmiş :roflol: hemen 2 tanede bundan aldım 1 tane daha alınca 6 kişilik sarılı yeşilli takım olmuş olacak:roflol: sağolsun becel:lepi:, kalpli şeylere hasta olunca böyle oluyor napim:sm_confused:

Bunlarda paşabahçenin kaseleri . daha önce renkliler almıştım hatırlarsanız. Ama normal yemek takımıyla düz bir kase modeim daha olsun istedim bu çok zarif ve sade geldi bana kızlaryerimseniben

Morlu yatak örtüme uygun yatak odası için :jeyyar: özdilekten tanesi 1 tl ye mumluklar:sm_cool:

Evimin renklerine uygun olacağına düşündüğüm yine özdilekte 50 liradan 20 liraya düşmüş olan vazo gibi bişiyim :roflol: Ben içine büyük bir mum koymayı düşünüyorumyerimseniben yerde güzel bir aksesuar olacaktır kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…