Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anladım canımmmmm :dance:
çok çokteşekkürlerrr :1hug:

burcu mor yatakörtüsü alıyorum. seninki nerden aldın? evimin heryanı morardı ama olsun:))))))

ben yemek yiyip geliyom

cok güzeller güle güle kullan tontitişimm ya bende bende almak istiyorum bardak böleee nerden buluyonuz ben hiç bulamıyom senağlama senağlama

kuşumm ben özdilekten aldım yerimseniben Ama kutusunda güral porselenin ürettiğini gördüm. güral yazıyordu çünküyerimseniben her halde sevgililer günü için üretilmiş böyle ikili paket...
KIZLAR YİNE SÜPER ŞEYLER EKLENMİŞ. GÜLE GÜLE KULLANIN :lepi:
teşekkür ederim fıstıkım kendi adıma Şeniz

canımm beğenmene çokk sevindim :1hug: benimde küçük ev aletlerini biliyorsun zaten söylememe gerek yokyerimseniben

tatlım yaaa:1hug: bardaklar özdiekten hayatımm.. yalnız kupalar carfurdan. diğer kalpli bardaklarım 2.95 ikili pakette satılıyordu. kanımca sevgililer günü için üretilmiş olmalı. ayy varya özdilek yakın olsa alır yollardım sanaaa:1hug: bizde aylardır anca gittik ta aadapazarında...
kaşıklıklarr ise burda 3a diye bir alışveriş merkezi var ordan aldım 3 ünü 35 e alddım. mesela sabunluk için olanın uzun modelleride vardı ama ben bu tombulu beğendim :roflol:

burcu mor yatakörtüsü alıyorum. seninki nerden aldın? evimin heryanı morardı ama olsun:))))))

ben yemek yiyip geliyom

canım onun resmini eklemek nasip olmamıştı yerimseniben eklerm birazdan onuda yerimseniben sarevden aldım. ama netten fotosunu ekliycem kendim çekemeden kaldırdık. :çok üzgünüm: yakından daha mükemmel diyebilirim süper...a.s

canım 3 ü 35 bence gayet iyi üstelik çook şirinler.. tombiş sabunluğu özellikle beğendim. Bu 3A netten sipariş almıyordur değil mi? markasını yazarmısın canım araştırayım bulurum inşallh. Çoook beğendim güle güle kullan kuşum. :1hug:

Burcuşum kırmızıya boyamışın heryeri ne güzel de olmuş hepsi al al .
Çok güzeller hepsi ama en çok bir havlukolik olarak o kırmızı havluya bittim şekercim
. a.s

ayy bayıldım :) ne hoşlar öyle banada söyleyin nerden bunlar
ya bu tuzluklar özel ve yeni bir tasarımmış, rus bir tasarımcı yapmış koziol firması için, henüz burda satışı yokmuş maalesef :1no2:

bende uzun uzun yazmıştım cevap ama bakmadın herhalde gülçehre hanım :mymeka:
Bak Gülçehre, ben bahsetmiştim ya bizim bilge hatunlarımızdan biri de yazmıştı diye, çıktı hemen ortaya hangi bilgemiz olduğukaydirigubbakcemile3 forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum, burcu en bilgelerden, gülçehre onunla iyi geçin bence :roflol:

Burcucum,cicilerin hayırlı olsun..
Kırmızı kırmızı oldu evin,enerjik enerjik gezersin artık mutfakta :dance:
Ben de deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum ama ah bu krizin gözü kör olsun klava:

şekercim ya fotoları çekince kaldırdık hemen :çok üzgünüm: markasını bilmiyorum. 3A dediğim küçük bir alışveriş merkezi yani yerel bir market gibi düşün. Ama çok istersen ben alır yollarım kuşum sana yapcak başka bir şey yokŞeniz

Burcuşum kırmızıya boyamışın heryeri ne güzel de olmuş hepsi al al .
Çok güzeller hepsi ama en çok bir havlukolik olarak o kırmızı havluya bittim şekercim
. a.s
evett bende o havluları çok beğendimmkaydirigubbakcemile5 bir daha özdileğe gitmek nasip olursa tatlişim alırım sana onlardannnn

allah iyiliğini versin ne diyim ben :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Burcucum,cicilerin hayırlı olsun..
Kırmızı kırmızı oldu evin,enerjik enerjik gezersin artık mutfakta :dance:
Ben de deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum ama ah bu krizin gözü kör olsun klava:

vallahi bende sıfırı tükettim canım :çok üzgünüm: alamam artık uzun zaman bir şey :çok üzgünüm:

Bir de ek not ekleyim,Burcunun aldığı kırmızı kaşıklık takımının benzerini mudoda görmüştüm bir ay önce.Belki hala varsa orada da görebilirsiniz zannımcasengözlerimebaksanab
Mudo pek bir pahalı diyorsanız da Kadıköy'de ve Optimum Outlet Center'daki outlet mağazalarını tavsiye ederim.Neredeyse pazarla aynı fiyat herşeykaydirigubbakcemile2

canım ben sana atarım özelden site adresini benim aldığım site farklı bi site aynı site den almadık

sağol kuşum, söylemen bile yeter... .
20 hazirana kadar inşallh bunun gibi bi set bulabilirim :Saruboceq:

kızlar sizce hangisi güzel daha alternatif var aslında ama

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

burcum son koyduklarına sımdık baktım
mumluk olarak düşündüğün cko değişık hoş
kalplı tabağım yok en son alcaklarımda öle kucuk şeyler benım:ı gunlerde kullan

canım ben sana atarım özelden site adresini benim aldığım site farklı bi site aynı site den almadık

tşk ederim canım çok sağol bktb gönderdı lınkını sağolsun siparısını bıle verdım pazartesı elımde olcakmıs yalnız bedenı tammı almak gerekıyo kalıbı tammı yoksa normalden küçük mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…