Canım ne demek :1hug:
Miksin amacı şu, az önce de bilge hatunlarımızdan biri de yazmıştı :))), kapağının ortası delik yani ortasında yuvarlak bi boşluk var, mikser veya blender başlığını kullanırken çok işe yarıyor, bu kapak etrafa bir şey sıçratmadan çırpmanı sağlıyor
Kızlar bu tuzluğu arıyorum ben gören bilen duyan varmı acep?
cok güzeller güle güle kullan tontitişimm ya bende bende almak istiyorum bardak böleee nerden buluyonuz ben hiç bulamıyom senağlama senağlama
teşekkür ederim fıstıkım kendi adıma ŞenizKIZLAR YİNE SÜPER ŞEYLER EKLENMİŞ. GÜLE GÜLE KULLANIN :lepi:
canımm beğenmene çokk sevindim :1hug: benimde küçük ev aletlerini biliyorsun zaten söylememe gerek yokyerimsenibenburcu o dmat gelın bardakı ıle kırmızı kasıklık sungerlık sabunluk var ya:asigim: işte ben bıttım onlara süper yaa
devamı gelıyydelikafadulden beklıyoruz
bende kırmızı beyaz sıyahı sevyom acep mutfağım nasıl olcak
lal arcelık alcam kırmızı
bulasık camasr ınox
ankesrta set sıyah olıyy sanırsam bende kırmızı beyaz sıyah yaparım
yaaaaa burcu balım sen süppersin yaaa ..
mutfak benimde kırmızı. herşeyi kırmızı olıyorum. özdilek kırmızı havlulardan bende almıştım.
canım benim ne zamandır kırmızı kaşıklık ve sünger-sabunluk arıyorum ama bunun kadar tatlısını bulamamıştım. noluuuur banada söle hemen alayım bende.
Birde bardaklarınıda bayıldım onları nerden aldın??
burcu mor yatakörtüsü alıyorum. seninki nerden aldın? evimin heryanı morardı ama olsun:))))))
ben yemek yiyip geliyom
anladım canımmmmm :dance:
çok çokteşekkürlerrr :1hug:
tatlım yaaa:1hug: bardaklar özdiekten hayatımm.. yalnız kupalar carfurdan. diğer kalpli bardaklarım 2.95 ikili pakette satılıyordu. kanımca sevgililer günü için üretilmiş olmalı. ayy varya özdilek yakın olsa alır yollardım sanaaa:1hug: bizde aylardır anca gittik ta aadapazarında...
kaşıklıklarr ise burda 3a diye bir alışveriş merkezi var ordan aldım 3 ünü 35 e alddım. mesela sabunluk için olanın uzun modelleride vardı ama ben bu tombulu beğendim :roflol:
ya bu tuzluklar özel ve yeni bir tasarımmış, rus bir tasarımcı yapmış koziol firması için, henüz burda satışı yokmuş maalesef :1no2:ayy bayıldım :) ne hoşlar öyle banada söyleyin nerden bunlar
Bak Gülçehre, ben bahsetmiştim ya bizim bilge hatunlarımızdan biri de yazmıştı diye, çıktı hemen ortaya hangi bilgemiz olduğukaydirigubbakcemile3 forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum, burcu en bilgelerden, gülçehre onunla iyi geçin bence :roflol:bende uzun uzun yazmıştım cevap ama bakmadın herhalde gülçehre hanım :mymeka:
şekercim ya fotoları çekince kaldırdık hemen :çok üzgünüm: markasını bilmiyorum. 3A dediğim küçük bir alışveriş merkezi yani yerel bir market gibi düşün. Ama çok istersen ben alır yollarım kuşum sana yapcak başka bir şey yokŞenizcanım 3 ü 35 bence gayet iyi üstelik çook şirinler.. tombiş sabunluğu özellikle beğendim. Bu 3A netten sipariş almıyordur değil mi? markasını yazarmısın canım araştırayım bulurum inşallh. Çoook beğendim güle güle kullan kuşum. :1hug:
evett bende o havluları çok beğendimmkaydirigubbakcemile5 bir daha özdileğe gitmek nasip olursa tatlişim alırım sana onlardannnnBurcuşum kırmızıya boyamışın heryeri ne güzel de olmuş hepsi al al .
Çok güzeller hepsi ama en çok bir havlukolik olarak o kırmızı havluya bittim şekercim. a.s
ya bu tuzluklar özel ve yeni bir tasarımmış, rus bir tasarımcı yapmış koziol firması için, henüz burda satışı yokmuş maalesef :1no2:
Bak Gülçehre, ben bahsetmiştim ya bizim bilge hatunlarımızdan biri de yazmıştı diye, çıktı hemen ortaya hangi bilgemiz olduğukaydirigubbakcemile3 forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum, burcu en bilgelerden, gülçehre onunla iyi geçin bence :roflol:
Burcucum,cicilerin hayırlı olsun..
Kırmızı kırmızı oldu evin,enerjik enerjik gezersin artık mutfakta :dance:
Ben de deliler gibi alışveriş yapmak istiyorum ama ah bu krizin gözü kör olsunklava:
canım ben sana atarım özelden site adresini benim aldığım site farklı bi site aynı site den almadıkhepsi çok güzel canım güle güle kullan zaten jumbo dıyınce güzel bısey cıkıyo ortaya
çok sağol canım ama nerde nasıl bir yer kime güvenebilirsin ki sen nerde yaptırdın mesela avrupa yakasındamısın
doğtaş ın exulesıve diye bi modeli varr süper yaa onu gördükten sonra hiçbir şeyi beğenmiyorum ama 7000 tl :çok üzgünüm:
ben bu sıyahı bulamadım ya çok beğendım burcu da almıs ama sıtenın ıcınde bu ürünü bulamadım bi el atın lütfen yaa -tatlicadiarzu-
sağol kuşum, söylemen bile yeter... .
20 hazirana kadar inşallh bunun gibi bi set bulabilirim :Saruboceq:
canım ben sana atarım özelden site adresini benim aldığım site farklı bi site aynı site den almadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?