Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

enn allttaki modele bayıldım ben yaaaaaaaaaaa

süpermişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ya burcu yine döktürmüşsün..nerden buluyo bu kız bunları bilmyorumki saçımı başımı yollucam valladelikafadulden

sevengırl ben pek beğenmedı bu modellerı cnm ya ama sen tabı beğendıysen soun yok

ay dua edıjn patrondan ızın alcam sımdık bjk kutlamasına davetlıyımde

[/URL][/IMG]

bende bu gelinliği gördüm nette bayıldım düğünüm için bunu düşünüyorum yakında evleneceklere belki fikir olur diye eklemek istedim

Gelinliklerden en sonuncu harikaaaa bence.. hem farklı hemde şık kaydirigubbakcemile2

bulamazsanda ben burdayım biliyorsun balımm Şeniz

canım beniiiim sağol elmalı kurabiyem Şeniz Şeniz

Burcu şef toni alcaz mı yaa hoş bende parada yok ama

kızlar biz şeftoninin siparişini verdik ama hala aramadılar bizi fisfisfis ne zaman nası alcaz belirsiz.

Burcuuu hepsi süper canikomm, mutfak küçük el aletlerimiz aynı zaten private collectionkaydirigubbakcemile3
Bu kırmızılara da ben bayıldımmm süperlerr, güle güle eskit inşallahh

buna bayıldımmmm

Burcu şef toni alcaz mı yaa hoş bende parada yok ama

cano ben sipariş verdim yerimseniben 1 hafta oldu diğer arkadaşınki 2 günde gelmiş benimki gelmedi..
bu gün telefon ettim bu aralar çok yoğunuz kusura bakmayın burcu hanım en geç pazartesi yada salı elinizde olacaktır dedi adam. kanımca unutmuşlardı beni :roflol:
bakalım gelsin ben yorum yazıcam tatlişi resimlerinide çekerim sen merak etmeŞeniz

canım ben m benden aldım tam oldu normaldede m bedenim zaten

alla allah beni 2 gün aramışlardı :uhm: ama hala ürün yok o ayrı tabi :roflol:

Burcuuu hepsi süper canikomm, mutfak küçük el aletlerimiz aynı zaten private collectionkaydirigubbakcemile3
Bu kırmızılara da ben bayıldımmm süperlerr, güle güle eskit inşallahh

teşekkür ederim canımmmm aminn Şeniz sonunda ekleyebildim resimleri dimi ama :1hug:

ayy karnıma ağrı gırdı yaa ızın almak ıcın bu kadr zorlanan var mı
burcum ayrıca cok tskler cnm dusunmen yeter

en alttakı gelınlığın ust kısmı hoş altı dah kabarık olabılır yada o yndan olan kısım daha değişik olabılır

Bu tupperların üstünde marka olarak da mı tupper yazıyor gibi cahilane bir soru soracağım?
Çünkü haftasonu cevahirdeki koçtaşta mini şefi,mikser için kullanılanı,sebze kurutucuyu ve daha burada gördüğüm bir çok ürünü gördüm ama üzerlerinde farklı markalar yazıyordu.Bir de istinyaparktaki esse de üç tane içiçe kap vardı vakumlu tupper tarzı 20 tl idi.Farklı mıdır,iyi midir kötü müdür bilemediğim için almadım.mirmirmirmir muadilleri midir acaba ?

beğenmeye bilirsiniz tabiki arkadaşlar fikir alıyorum sizlerden birde şunlara bakın en üstteki vakko nun ürünü

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

evet canım tupperware yazıyor ürünlerinin kapağında yada altında yerimseniben

elbette bir çok markada var benzer ürünler hatta marka olmadan pazarda da var çeşitleri. Ama pazardan aldığın plastiklere ne kadar güveneceksin? plastik başlı başına zararlıyken her yerden alamazsın. işte tupper söylemiştim yine söylüyorum hstanelerde kullanılan malzemelerden silikonlardan imal ediliyor insan sağlığına zararı yok. ve evdeki malzemelerin ömrünü uzatma aamlı tasarlanmış. ileride çocuklarımızada bu kaplarda emek hazırlayıp yedireceğimizi düşünürsek sanırım azcık pahalısı daha iyi olur a.s
ayrıca gerçekten çok dayanıklı henüz türkiyede yokken anneannem almanyadan getirmiş ve inanın 30 sene geçmesine rağmen hala kullanıyor. ben de güya ona anlatmaya çalışıyorum sen kime anlatıyorsun ayl deyip bir gidip getirip gösterişi vardı öldüm havasına :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…