burcum son koyduklarına sımdık baktım
mumluk olarak düşündüğün cko değişık hoş
kalplı tabağım yok en son alcaklarımda öle kucuk şeyler benım:ı gunlerde kullan
ya burcu yine döktürmüşsün..nerden buluyo bu kız bunları bilmyorumki saçımı başımı yollucam valladelikafadulden
kızlar sizce hangisi güzel daha alternatif var aslında ama
[/url][/IMG]
teşekkür ederim böcük beğendiğine sewindim :1hug:hılalce sıyahlı olandan burcununda var bayıldım cok tatlı ya bu gıdısle sız benım kanıma gırceksınız ı gunlerde kullan gecelıklerını ortadakı beyaz olandan ablamın vardı cok guzel gercekten
bulamazsanda ben burdayım biliyorsun balımm Şeniz
Burcu şef toni alcaz mı yaa hoş bende parada yok ama
buna bayıldımmmm
Burcu şef toni alcaz mı yaa hoş bende parada yok ama
canım ben m benden aldım tam oldu normaldede m bedenim zatentşk ederim canım çok sağol bktb gönderdı lınkını sağolsun siparısını bıle verdım pazartesı elımde olcakmıs yalnız bedenı tammı almak gerekıyo kalıbı tammı yoksa normalden küçük mü?
Gelinliklerden en sonuncu harikaaaa bence.. hem farklı hemde şık kaydirigubbakcemile2
canım beniiiim sağol elmalı kurabiyem Şeniz Şeniz
kızlar biz şeftoninin siparişini verdik ama hala aramadılar bizi fisfisfis ne zaman nası alcaz belirsiz.
Burcuuu hepsi süper canikomm, mutfak küçük el aletlerimiz aynı zaten private collectionkaydirigubbakcemile3
Bu kırmızılara da ben bayıldımmm süperlerr, güle güle eskit inşallahh
alla allah beni 2 gün aramışlardı :uhm: ama hala ürün yok o ayrı tabi :roflol:
teşekkür ederim canımmmm aminn Şeniz sonunda ekleyebildim resimleri dimi ama :1hug:
Bu tupperların üstünde marka olarak da mı tupper yazıyor gibi cahilane bir soru soracağım?
Çünkü haftasonu cevahirdeki koçtaşta mini şefi,mikser için kullanılanı,sebze kurutucuyu ve daha burada gördüğüm bir çok ürünü gördüm ama üzerlerinde farklı markalar yazıyordu.Bir de istinyaparktaki esse de üç tane içiçe kap vardı vakumlu tupper tarzı 20 tl idi.Farklı mıdır,iyi midir kötü müdür bilemediğim için almadım.mirmirmirmir muadilleri midir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?