serpcim, tupperlar mağazalarda satılmıyor, onlar muadili diyebiliriz. Neticede birçok marka vardır vakumlu ürünler yapan, hatta dediğin gibi mini şef gibi miksim gibi modellerin de farklı markalı olanları çıktı zamanla. Aynı işi görüyor mudur, denemeden bilemeyiz :))Bu tupperların üstünde marka olarak da mı tupper yazıyor gibi cahilane bir soru soracağım?
Çünkü haftasonu cevahirdeki koçtaşta mini şefi,mikser için kullanılanı,sebze kurutucuyu ve daha burada gördüğüm bir çok ürünü gördüm ama üzerlerinde farklı markalar yazıyordu.Bir de istinyaparktaki esse de üç tane içiçe kap vardı vakumlu tupper tarzı 20 tl idi.Farklı mıdır,iyi midir kötü müdür bilemediğim için almadım.mirmirmirmir muadilleri midir acaba ?
sevengril canım ben kabarık gelinlik düşünmediğim için bunlar arasında da seçim yapamadım canım...
Hayatım aldıklarını güle güle kullan.
Burcucum canım cicilerinin hepsi çok güzeller iyi günlerde huzurla kullan canım hepsini .
Ben çok hastayım başım çok ağrıyorrr midem bulanıyor offff yaaaaaaa :çok üzgünüm:.
canım senin tasarladığın birşey varmı yadagelinliğin bellimi resmini koyabilirmisin
Anladım tatlım sağol, şimdi linensin kaz tüyü yorganlarında indirim varmış çift kişilik 109 mu ne tam hatırlamıyorum da güzelmidir acaba, kaz tüyü yorgan kullanışlı olur mu?:uhm:
ooo helenistik hee? süper, ben bayılıyorum o tarza ya, çok sade ama bir o kadar da asil ve şık duruyor. Kuğu gibi görünüyo insan onun içinde. Eminim sen de öyle olacaksına.s.canikom gelinliğim bellii a.s allah izin verirse tabi mayısta dikime başlıycak. ama fotosunu şimdiye kadar hiç göstermedim burdaki cici arkadaşlarıma süpriz olsun istiyorumonlarda anlayışla karşıladılar beni sağolsunlar..
ama şöyle bir sır verebilirim helenistik tarzda kabarık olmayan, hani filmlerde olur ya yunan tanrıçaları gibi :1rolleyes: o tarz bir şey... a.s
Teşekkürler tupper uzmanıiyi ki almamışım o zaman :)
Gelinlikler konusunda da herkesin zevki farklı oluyor tabii ki..Ben de içlerinden sondaki kabarık olanı beğendim.Bir de iki türlü bakış açısı oluyor.Bakıp beğeniyosun hoş diyosun mesela.Veya kendin alıcı gözle bakıp ben böyle bişey istermiyim diye bakıyorsun.Kırık beyaz sevenler vardır,ben de bembeyaz olsun istiyorum mesela :)Ya da arkası çok uzun olanlar gelin dansederken ayağına dolandığı için tercihlerim dışında kaldı.Ama ben tercih etmiyorum diye krem,dar ve arkası uzun gelinlikler çirkin olacak değil ya :1closedeyes:Evlilik fuarına giden oldu mu bilmiyorum ama orada Akay ın defilesinde bir modeline aşık olmuştum,fiyatı astronomikti,şimdi gel de başka gelinlik beğen :))
kaydirigubbakcemile5teşekkürler gasolinecim ve burcucum.
Burcunun bebeklerimize bunlarda yemek hazırlayacağız demesi can alıcı nokta oldu zaten :ecrin_bebek:
evet kesinlikle önermiyorum teyzemin var banada aldırmadı yastıklardan bile çıkıp çıkıp batıyormuş kılıfı bile deliyormuş kaz tüylerinin kökleri yerimsenibenkaz tüyü yorganlari kullananlar pek tavsiye etmiyorlar tatlim tüyler sacılıyor diyenler vardi hatirladigim kadariyla
ooo helenistik hee? süper, ben bayılıyorum o tarza ya, çok sade ama bir o kadar da asil ve şık duruyor. Kuğu gibi görünüyo insan onun içinde. Eminim sen de öyle olacaksına.s.
eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, nice senelere boyle saglikla huzurla insallah
gülçin, birinci battaniye :lepi:
Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...
bu arkadaşlardan aldım 6 tane
ve özdilekten tanesini 2,5 a aldığım mutfak el havlularım....
devamı gelecek kuzucuklarımm...
[/URL][/IMG]
bende bu gelinliği gördüm nette bayıldım düğünüm için bunu düşünüyorum yakında evleneceklere belki fikir olur diye eklemek istedim
serpcim, tupperlar mağazalarda satılmıyor, onlar muadili diyebiliriz. Neticede birçok marka vardır vakumlu ürünler yapan, hatta dediğin gibi mini şef gibi miksim gibi modellerin de farklı markalı olanları çıktı zamanla. Aynı işi görüyor mudur, denemeden bilemeyiz :))
ben riske atmayıp tupper alıyorum hihoyyyt
kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?