Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım aldıklarını güle güle kullan.

Burcucum canım cicilerinin hepsi çok güzeller iyi günlerde huzurla kullan canım hepsini .

Ben çok hastayım başım çok ağrıyorrr midem bulanıyor offff yaaaaaaa :çok üzgünüm:.

Son düzenleme:
serpcim, tupperlar mağazalarda satılmıyor, onlar muadili diyebiliriz. Neticede birçok marka vardır vakumlu ürünler yapan, hatta dediğin gibi mini şef gibi miksim gibi modellerin de farklı markalı olanları çıktı zamanla. Aynı işi görüyor mudur, denemeden bilemeyiz :))
ben riske atmayıp tupper alıyorum hihoyyyt

esram geçmişler olsun balımmm:teselli:
canım senin tasarladığın birşey varmı yadagelinliğin bellimi resmini koyabilirmisin

canikom gelinliğim bellii a.s allah izin verirse tabi mayısta dikime başlıycak. ama fotosunu şimdiye kadar hiç göstermedim burdaki cici arkadaşlarıma süpriz olsun istiyorum onlarda anlayışla karşıladılar beni sağolsunlar..
ama şöyle bir sır verebilirim helenistik tarzda kabarık olmayan, hani filmlerde olur ya yunan tanrıçaları gibi :1rolleyes: o tarz bir şey... a.s

Teşekkürler tupper uzmanı iyi ki almamışım o zaman :)
Gelinlikler konusunda da herkesin zevki farklı oluyor tabii ki..Ben de içlerinden sondaki kabarık olanı beğendim.Bir de iki türlü bakış açısı oluyor.Bakıp beğeniyosun hoş diyosun mesela.Veya kendin alıcı gözle bakıp ben böyle bişey istermiyim diye bakıyorsun.Kırık beyaz sevenler vardır,ben de bembeyaz olsun istiyorum mesela :)Ya da arkası çok uzun olanlar gelin dansederken ayağına dolandığı için tercihlerim dışında kaldı.Ama ben tercih etmiyorum diye krem,dar ve arkası uzun gelinlikler çirkin olacak değil ya :1closedeyes:Evlilik fuarına giden oldu mu bilmiyorum ama orada Akay ın defilesinde bir modeline aşık olmuştum,fiyatı astronomikti,şimdi gel de başka gelinlik beğen :))

teşekkürler gasolinecim ve burcucum.
Burcunun bebeklerimize bunlarda yemek hazırlayacağız demesi can alıcı nokta oldu zaten :ecrin_bebek:

Anladım tatlım sağol, şimdi linensin kaz tüyü yorganlarında indirim varmış çift kişilik 109 mu ne tam hatırlamıyorum da güzelmidir acaba, kaz tüyü yorgan kullanışlı olur mu?:uhm:

kaz tüyü yorganlari kullananlar pek tavsiye etmiyorlar tatlim tüyler sacılıyor diyenler vardi hatirladigim kadariyla

ooo helenistik hee? süper, ben bayılıyorum o tarza ya, çok sade ama bir o kadar da asil ve şık duruyor. Kuğu gibi görünüyo insan onun içinde. Eminim sen de öyle olacaksına.s.

azracım; kaz tüyü yorganların temizliği zormuş zamanla kokuyorlarmış, hatta tüyleri batanları bile varmış ..

ayne %100 katılıyorum. ben şimdi burda güzel desem bir şey farketmez. çünkü dediğin gibi insan ben nasıl istiyorum şeklinde yaklaşıyor. ayrıca her bedene her gelinlik olmuyor. bende kesinlikle bembeyaz istiyorum mesela ve uzun kuyruk istemiyorum. altında tarlatan olalardan neredeyse nefret ediyorum. o yüzden beklentiler doğrultusunda bakmak lazım. benim düğünde açık havada deniz kenarında olacaından daha çok soft görünmeye çalışıyorum.
teşekkürler gasolinecim ve burcucum.
Burcunun bebeklerimize bunlarda yemek hazırlayacağız demesi can alıcı nokta oldu zaten :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile5
kaz tüyü yorganlari kullananlar pek tavsiye etmiyorlar tatlim tüyler sacılıyor diyenler vardi hatirladigim kadariyla
evet kesinlikle önermiyorum teyzemin var banada aldırmadı yastıklardan bile çıkıp çıkıp batıyormuş kılıfı bile deliyormuş kaz tüylerinin kökleri yerimseniben
ooo helenistik hee? süper, ben bayılıyorum o tarza ya, çok sade ama bir o kadar da asil ve şık duruyor. Kuğu gibi görünüyo insan onun içinde. Eminim sen de öyle olacaksına.s.

ayy canım çok teşekkür ederim umarım hayalimde ki gibi olur:1hug: umarım hepimizin hayalinde ki gibi olurŞeniz

kaztüyü yastık almıştım ben,yani çeyiz için değil normal gündelik kullanımda.Kazın tüyü çıkıyor içinden beyaz beyaz.Uzun süre kullansam kuş boğazlamışım gibi olurdu herhalde ev kaydirigubbakcemile3Bir de ben yastığın altına kolumu sokup yüzüstü uyuyorum,bu kaztüyü mereti çok yumuşak olduğu için boynumu ağrıttı kullanamadım.

eudobeta, geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlım, nice senelere boyle saglikla huzurla insallah
gülçin, birinci battaniye :lepi:

mersi

çok tatlılar

[/URL][/IMG]

bende bu gelinliği gördüm nette bayıldım düğünüm için bunu düşünüyorum yakında evleneceklere belki fikir olur diye eklemek istedim

çok güzelll

nerden alcaz peki?kaydirigubbakcemile

kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .

kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .

çok şıkmış elbetteki kullanabilirsin tatlım özel günlerde vs.
nereden alıcan ben de meraklandım şimdş kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…