kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .
kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .
Gülçincim, tupper danışmanları var satan, yani avon satanlar gibi. Benim annem ilgili olduğu için, benimkileri o hallediyor. Ayrıca bi internet sitesinde bi hanım satıyormuş, burcunun tavsiye ettiği biriydi sanırım, senio gibi hatırlıyorum ama net cevabı ondan alabilirsin :))nerden alcaz peki?kaydirigubbakcemile
ya bu tuzluklar özel ve yeni bir tasarımmış, rus bir tasarımcı yapmış koziol firması için, henüz burda satışı yokmuş maalesef :1no2:
Bak Gülçehre, ben bahsetmiştim ya bizim bilge hatunlarımızdan biri de yazmıştı diye, çıktı hemen ortaya hangi bilgemiz olduğukaydirigubbakcemile3 forumu yaklaşık 1 aydır takip ediyorum, burcu en bilgelerden, gülçehre onunla iyi geçin bence :roflol:
burcuözge
yav kuzucum yatak örtünü bekliyırım dört gözle...
bak halime....
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:tomato: kaçırmışımm yazıyı demekk delikafadulden
burcuözgecim sana bu çiçeği yan masadan gönderdiler canım canımm
sengözlerimebaksanab :smiley-cool:a.s.
:roflol:
hıh işte tam da böyle :lepi::lepi::lepi: afferin, devam kaydirigubbakcemile3:tomato: kaçırmışımm yazıyı demekk delikafadulden
burcuözgecim sana bu çiçeği yan masadan gönderdiler canım canımm
sengözlerimebaksanab :smiley-cool:a.s.
:roflol:
Hayatım aldıklarını güle güle kullan.
Burcucum canım cicilerinin hepsi çok güzeller iyi günlerde huzurla kullan canım hepsini .
Ben çok hastayım başım çok ağrıyorrr midem bulanıyor offff yaaaaaaa :çok üzgünüm:.
aaaa karam lahanamm vallahi ben unuttum onu :roflol:
zati spor bir şey şekercim dur ekliyorum hemen...yerimseniben
zaten onun için merak ettim.ne yapem süslü püslü şeyleri
çok şıkmış elbetteki kullanabilirsin tatlım özel günlerde vs.
nereden alıcan ben de meraklandım şimdş kaydirigubbakcemile5
Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...
burcucum aldiklarin cok güzeller güle güle kullan tatlim zevkli kızsın vesselam kırmızı agirlikli bi mutfagin olacak anlasilan sengözlerimebaksanab
kızlar sizce hangisi güzel daha alternatif var aslında ama
canım benim gelinligin modelinden cok nasıl gelinlik modeli senin fizigine daha yakisir onu bilmen gerekiyor nasil bisey almaya karar vermeden once onu saptamalisin arkadasım CADIARZU
esracim cok gecmis olsun dinlensen keske biraz ya :teselli:
bence cok güzel mandilincim nerde bulabiliriz bunu bende cok begendim :dance:
burda pek mor gibi çıkmamış kızlar...
mor ağırlıklı beimkisi zaten görenler bilir sarev markadır kendileri. indirimde 180 ytl ye almışbulunmaktayım kendilerini :)))
burucuugm guzelmıs ındırımdekı halı kactı
biliyorum işte.ben çok seviyorum ya.tonlarca para veremem öle şatafatlı şeylere.hem sevmiyorumda.ilk gün mesela gelin yatağınada mı bunu sereceksin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?