Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .

aaa süper bu yaaa.ben de arıyorum bunlardan ama bulamıyorum.
Kapağı olmaması sorun değil canım, zaten misafir için kullanacaksın, suyu doldurup getireceksin sofraya.Bence çok güzel sengözlerimebaksanab

burcuözge

yav kuzucum yatak örtünü bekliyırım dört gözle...

bak halime....

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .

canım gündelik için olmazda ama misafir için süper olur bizimkileri biliyorsun esracığımın yolladığı hani yerimseniben onunda kapağı yok ama şık bir masada süper duracak:sm_cool:

nerden alcaz peki?kaydirigubbakcemile
Gülçincim, tupper danışmanları var satan, yani avon satanlar gibi. Benim annem ilgili olduğu için, benimkileri o hallediyor. Ayrıca bi internet sitesinde bi hanım satıyormuş, burcunun tavsiye ettiği biriydi sanırım, senio gibi hatırlıyorum ama net cevabı ondan alabilirsin :))

:tomato: kaçırmışımm yazıyı demekk delikafadulden

burcuözgecim sana bu çiçeği yan masadan gönderdiler canım canımm

sengözlerimebaksanab :smiley-cool:a.s.

:roflol:

teşekkür ederim tatlımmm :roflol:
bende yan masadakilere bunu gönderiyorum klava:

böcük iyi eğlenceler canım kaydirigubbakcemile5

hıh işte tam da böyle :lepi::lepi::lepi: afferin, devam kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun şeker

serp cnm magazalrda yok netten sıparıs vercen yada tanıdık olcak
sırnaşık şey

burda pek mor gibi çıkmamış kızlar...
mor ağırlıklı beimkisi zaten görenler bilir sarev markadır kendileri. indirimde 180 ytl ye almışbulunmaktayım kendilerini :)))

biliyorum işte.ben çok seviyorum ya.tonlarca para veremem öle şatafatlı şeylere.hem sevmiyorumda.ilk gün mesela gelin yatağınada mı bunu sereceksin canım...

burda pek mor gibi çıkmamış kızlar...
mor ağırlıklı beimkisi zaten görenler bilir sarev markadır kendileri. indirimde 180 ytl ye almışbulunmaktayım kendilerini :)))

Burcuuuu ben hatırlayı verdim birden (kızlar ben biliodum önceden delikafadulden) nevresimini al sende kuşum içine tam takım olsun vallaa

burucuugm guzelmıs ındırımdekı halı kactı

indirimde 180 e aldım kuzum ama indirimsiz kaç bilmiyorum :roflol: 200 falan herhalde ya. bir netten bakmak lazım. sarev granada modeli yerimseniben

biliyorum işte.ben çok seviyorum ya.tonlarca para veremem öle şatafatlı şeylere.hem sevmiyorumda.ilk gün mesela gelin yatağınada mı bunu sereceksin canım...

şimdi canım şöyle benim bi avantajım var benim evim ailelerimizden uzak olacağından öyle sırf millete göstermelik yapmam gereken bir ey yok. hoş burda da ev kuracak olsak ben sallamazdım o ne dedi bu ne dedi diye. :roflol: lakin uzaktayız.yerimseniben evi gidip orda kurucaz gelicez burda düğünü yapıcaz 10 gün balayı ordan marmarise evimize geçicez. o yüzden ya bunu yada yataştan 100 tl ye aldığım bir başka spor model var yada onu yatak örtüsü yapıcam. ayrıca evlendiğimizde mevsim yaz olacağından pike takımı serilecekya annem ağır bir şey alalım dedi fakat ben ordada kendi tarzım olan kalpli cicili bir şeyler aldım onu sericem yani ilk evimize gittiğimizde onlar olacak yerimseniben istersen onlarıda eklerim. daha önce eklemiştim ama kaçırmış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…