Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burcuuuu ben hatırlayı verdim birden (kızlar ben biliodum önceden delikafadulden) nevresimini al sende kuşum içine tam takım olsun vallaa

evet canikom bencede bunu nevresiminide almalı CADIARZU
ama sarevde bilmiyorum biliyormusun bir modeli var arabic diye ben ona hastayım yaaa :çok üzgünüm: bir sürü olmasa onuda alırdım inan ki. hani site açılınca ilk çıkan modeli...

azra34 canım teşekkür ederim tatlı sözlerin için...
evet yakalandım kırmızı ağırlıklı olacak mutfağım :1ninca:

işte buda spor bir diğer yatak örtüm bunu 2 ay önce almıştım sanırsam....

öyle şatafatlı şeylerden sıkılınca konulacak yer bulunamıyor birde gelinlik gibiler mübarek:)))
ma bunlar katlanınca soğar gene bazaya mazaya:roflol:

bua işte ilk evisimize gittiğimizde kullanacağımız pike takımım:asigim:

azra34 canım teşekkür ederim tatlı sözlerin için...
evet yakalandım kırmızı ağırlıklı olacak mutfağım :1ninca:

valla sanslisin burcucum evin uzakta olcak kimse bakim bu kizin ceyizinde neler varmis vs vs entel dantel dedikodular yapamiycak :teytey:

valla sanslisin burcucum evin uzakta olcak kimse bakim bu kizin ceyizinde neler varmis vs vs entel dantel dedikodular yapamiycak :teytey:

canım yein ederim şayet burda da olsa öyle dedikodular yapacak kimsemiz yok...
aşkımın ailesinde de yok. zaten annesi ve kız kardeşide yok. bir oğlan kardeşi var...
yani keşke burda olsaydıda sevdiklerim görselerdi evisimi :çok üzgünüm:
ama kısmet böyleymiş size nasıl resimle göstereceksem onlarada öyle göstericem artık :1hug:

burcuuum yatak örtüsüde güzelmişş canım zati sarevinkiler çook şık duruyor yaa.
güzel güznlerde kullan kocişinle ..

burcu yatak örtülerin süper bende almak istemiom ama alacam mecburen en az 300 bayılmam lazım bide neerden bulacaksam onuda

sağol canım zahmet verdik sanada.
hepsi çok güzeller.
güle güle kullan
rica ederim ne demek yerimseniben
burcu yatak örtülerin süper bende almak istemiom ama alacam mecburen en az 300 bayılmam lazım bide neerden bulacaksam onuda
vallahi ben ben 2 yatak örtüsüne verdim 280 hayatta şatafatlılara daha fazlasını vermem değişik deişik sererim zaten çabuk sıkılan biriyim...
Offff daha benim hiç pike takımım yok, yatak örtümde yokkk çok eksiğim var yaaa daha

hepsi hallolur inan canım :1hug:
benimde 3 tane pike takımım var diğer bir tane almıştım marmarise çok uygun olur diye gemili :roflol: ama evimizde ilk gecemizde kalkıp gemili pikede yatmayalım diye kalpliyi aldım romantik romantik kaydirigubbakcemile3

burcu ben dün bakmıştım sarev'e

damask
granada
dreamer modellerini beğenmiştim.kaydirigubbakcemile3

ben de sevmiyorum tüllüleri hakkaten gelinlik gibi. bi de sürekli seremessin ki onu. sonra nereye tıkıştırcam diye uğraş dur.

ben yarın cuma pazarına gidicem annemle yatak örtüleri varmış orda çok güzel.

mandilin içini görmezsen nolurki ben anlamadım? bence güzeller

o f ne görsem almak istiyorum bu ne biçim hastalıklı bi durumdur Ya Rabbim:Saruboceq:

Kizlarrr ben yine tenden biseyler siparis ettim resmini ekliycektim ancak imageShackin yine beyni karismis yuklemiyo

aynen aynen biran önce evlenip şu durumu atlatmalıız :roflol:

ay öğle uykusu vaktimde geçti sizin yüzünüzden iyimi :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…