Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Offff daha benim hiç pike takımım yok, yatak örtümde yokkk çok eksiğim var yaaa daha

benimde yok pashminacim sadece bi tane dantelli sardirttigim disinda almadim.
Dun kayinvalidem aradi 2 tane pamuk saten ve 2 tane pike takimi siparisi verdi bana sen bak begen al ben sana parasini vercem kizim sen kendi zevkine gore al daha iyi olmazmi dedi bende cok utandim yaa normal biseymi bu kizlar CADIARZU

arkadaşım nişanlınla aranızın düzelmesine sevindim.ama yazık o kadar süründürme çocuğu :1no2:

kim vercek bnun cevabını :) burda öyle avon gibi elden satan yok

Offff daha benim hiç pike takımım yok, yatak örtümde yokkk çok eksiğim var yaaa daha

senin mi beni mi aynen :)

Burcucum Yatak örtün çok güzelmiş güle güle kullan tatlım herkes farklı şeyleri seviyor işte ben tüllü boncuklu süslü yatak örtülerini beğeniyorum Gamzenin yatak örtüsü gibi benim yatak örtümde beyaz gelinlik gibi, hatta nette bir kaç örnekler buldum henüz yatak örtüsü almamışlara da örnek olsun (tabi ki bu tarz beğenenlere)

Ohhh ne şanslısın valla benimki de beni almayı istiyo biran önce :rofloloğlu istiyıo die heralde) ama bana bişey alma taraflısı da değil :roflol: nedense, bugüne kadar gerçi kendini 3 kere birebir gördüm ama bi hediye alıpta buda senin dememiştir :çok üzgünüm:. Bu da garip dimi kzılar??? :uhm:

nan ne normmali süper bişi ne duruon git beğen hemen kaydirigubbakcemile3

herkes farklı farklı su dunyada
benımkı de bana oklava aldı
:)
ne demek ıstedı acaba

sanirim beni hicbiseyi begenmez saniyo aramizda biraz iletisim kopuklugu var galiba cok gorusemiyoruz cok temkinli yaklasiyo her aldigi seyi gosteriyo yada parasini ogluna veriyo bana sectirtiyo misal nisan alisverisimizde ogluna vermis parayi ne begenirse alcaksin ona gore diye dembihlemis birde bu beni bazen urkutuyo neden boyle diyorum oda biraz cekingen o oyle olunca bende oyle oluyorum tuhaf iste yahu kayinvalide gibi degil fisfisfis

blackqueen teşekkür ederim canım iyiyim bugüna.s.

azra sen daha burda mısın, git beğensene:roflol:

ctesi gitcem tatlim bakirkoye bi sarevin magazasina birde tacin magazasina bakmak istiyorum ctesi alcam galiba kendi istedi valla sırnaşık şey

anacuum ben börek acmayı bılmıyorum kı
allahım yaaaaa
:)kaydirigubbakcemile3

Teşekkür tatlişlerim az daha iyi gibiyim.

Mandilincim bende aldığım karafı özel misafirler iiçin sürahi niyetine kullanacağım. Ziraa içkili misafirimin geleceğini sanmıyorum. Çok şık duruyorlar ayrıca. Bizim buradaki mağazada bu karaftan yok olsa gönderirdim balım. Ama eğer resimlerini eklediğim karaflardan beğendiğin varsa zevkle gönderebilirim..

herkes farklı farklı su dunyada
benımkı de bana oklava aldı
:)
ne demek ıstedı acaba

Anamm herkesin ki model model demekki, benim ki birde acayip heyecanlı kızlar konuşamıyo remen heyecanlıo telde benle konuşurken bu sefer bende panik oluom kimse birbirini deinlemeden kapatıoz teli sormayın yaaa :roflol:

azracım nişanlımın annesi bana böyle teklifler erriğinde bende utanıyorum ama olsun normal tabikide. Ben artık iyice yüzsüzleştim bu konuda. Onun beğendikleri hoşuma gitmezse söylüyorum. Alıyım mı kızım dediğinde her şeye evet diyorum :)

3100 vadeli fiyatı canım, 2500 gibi nakit oluyo...CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…