Offff daha benim hiç pike takımım yok, yatak örtümde yokkk çok eksiğim var yaaa daha
Günaydın arkadaşlarım hepinize. Öncelikle dünden bu yana sözleriyle, söyledikleriyle, tavırlarıyla bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyoruma.s.
Son durumumuza gelince nişanlım ayrılalım lafını hiç sallamamış bile. Yani sanki hiç öyle bişi dememişim gibi. Akşam aradı nerdesin balım? eve vardın mı gülüm? gibi konuşmalar yaptı. Ancak ben niyeyse domuzumdur biraz hemen yumuşamam. İlla yanımda olcak yüzyüze olcaz ve yalvar yakar duruma düşecek. Çok kötü bir huy biliyorum ama hemen barışamıyorum:çok üzgünüm:
Dün akşam kendikendime hiçbişi olmamış gibi davrandım ve o hırsla bazanın altında bulabildiğim çeyizlerimin resimlerini çektim anneme yakalanmadan. Bugün onları paylaşıcam sizinle. Hepinizi :1hug: kucaklıyorum. :enbuyukkk:
kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .
bende beğendim on puan veriyorum :) nerden bulcem online varmı satan bi site?
Gülçincim, tupper danışmanları var satan, yani avon satanlar gibi. Benim annem ilgili olduğu için, benimkileri o hallediyor. Ayrıca bi internet sitesinde bi hanım satıyormuş, burcunun tavsiye ettiği biriydi sanırım, senio gibi hatırlıyorum ama net cevabı ondan alabilirsin :))
Offff daha benim hiç pike takımım yok, yatak örtümde yokkk çok eksiğim var yaaa daha
benimde yok pashminacim sadece bi tane dantelli sardirttigim disinda almadim.
Dun kayinvalidem aradi 2 tane pamuk saten ve 2 tane pike takimi siparisi verdi banasen bak begen al ben sana parasini vercem kizim sen kendi zevkine gore al daha iyi olmazmi dedi bende cok utandim yaa normal biseymi bu kizlar CADIARZU
Dun kayinvalidem aradi 2 tane pamuk saten ve 2 tane pike takimi siparisi verdi banasen bak begen al ben sana parasini vercem kizim sen kendi zevkine gore al daha iyi olmazmi dedi bende cok utandim yaa normal biseymi bu kizlar CADIARZU
Ohhh ne şanslısın valla benimki de beni almayı istiyo biran önce :rofloloğlu istiyıo die heralde) ama bana bişey alma taraflısı da değil :roflol: nedense, bugüne kadar gerçi kendini 3 kere birebir gördüm ama bi hediye alıpta buda senin dememiştir :çok üzgünüm:. Bu da garip dimi kzılar??? :uhm:
herkes farklı farklı su dunyada
benımkı de bana oklava aldı
:)
ne demek ıstedı acaba
blackqueen teşekkür ederim canım iyiyim bugüna.s.
azra sen daha burda mısın, git beğensene:roflol:
herkes farklı farklı su dunyada
benımkı de bana oklava aldı
:)
ne demek ıstedı acaba
gunaydınkızlar nassınız
Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
uğur böcüğü
ben yalnızm
bıocın bence cok hoş şık ve gösterışlı bı tv unıtesı ne kadr cnm fıyatı
eccu gule guıle kullan halını cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?