Anamm herkesin ki model model demekki, benim ki birde acayip heyecanlı kızlar konuşamıyo remen heyecanlıo telde benle konuşurken bu sefer bende panik oluom kimse birbirini deinlemeden kapatıoz teli sormayın yaaa :roflol:
Morçilek üzülme en azından yemeyi biliozzz :lepi:
ctesi gitcem tatlim bakirkoye bi sarevin magazasina birde tacin magazasina bakmak istiyorum ctesi alcam galiba kendi istedi valla sırnaşık şey
kızlar tvyı koyduk yerlestırdık bıras karısık ortalık ama laelaelaelaelae
buda aldıgım stıcker
Günaydın arkadaşlarım hepinize. Öncelikle dünden bu yana sözleriyle, söyledikleriyle, tavırlarıyla bana destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyoruma.s.
Son durumumuza gelince nişanlım ayrılalım lafını hiç sallamamış bile. Yani sanki hiç öyle bişi dememişim gibi. Akşam aradı nerdesin balım? eve vardın mı gülüm? gibi konuşmalar yaptı. Ancak ben niyeyse domuzumdur biraz hemen yumuşamam. İlla yanımda olcak yüzyüze olcaz ve yalvar yakar duruma düşecek. Çok kötü bir huy biliyorum ama hemen barışamıyorum:çok üzgünüm:
Dün akşam kendikendime hiçbişi olmamış gibi davrandım ve o hırsla bazanın altında bulabildiğim çeyizlerimin resimlerini çektim anneme yakalanmadan. Bugün onları paylaşıcam sizinle. Hepinizi :1hug: kucaklıyorum. :enbuyukkk:
kızlar aslında sormamdaki en büyük amaç ben yemek odasının virtinin almamayı düşünüyorum pek sevmiyorum ama aklım karıştı şimdi 4 parça alsam sonra fikir değiştirsem aynı modelde bulamam bide bunlarda pahalı oluyo elimde patlar diye korkuyorum:bbo:
Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...
bu arkadaşlardan aldım 6 tane
ve özdilekten tanesini 2,5 a aldığım mutfak el havlularım....
devamı gelecek kuzucuklarımm...
buda kırmızı tuzluk beğenmiştim ama pahalı ... 15.5
kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .
burcu ben dün bakmıştım sarev'e
mandilin içini görmezsen nolurki ben anlamadım? bence güzeller
Teşekkür tatlişlerim az daha iyi gibiyim.
Mandilincim bende aldığım karafı özel misafirler iiçin sürahi niyetine kullanacağım. Ziraa içkili misafirimin geleceğini sanmıyorum. Çok şık duruyorlar ayrıca. Bizim buradaki mağazada bu karaftan yok olsa gönderirdim balım. Ama eğer resimlerini eklediğim karaflardan beğendiğin varsa zevkle gönderebilirim..
ya varya pasminacim ayni ayni benimkide oyle dun varya cok utandim parasini veririm diyince aramizda ayri gayrimi var anne dedim oda heyecanlandi bende heyecanladim o heyecanlaninca ben normalde kimseyle konusurken boyle olmam onla konusurken kal geliyo bana yahu sırnaşık şey hep boylemi olcak pashmina ya napmak lazim
Aynı kuşum yaa aynen bizdede öyle oluyoopashima aynı dert bende de var. O heycanlanınca bende heycan yapıorum kelimeleri seçemiyoruz. Hızlıca anlatıyoruz herşeyi . Sonra kapatınca ne konuştıuk yaa diorum gülüyorum.. kaydirigubbakcemile3
Buket valla ne fazlası ne eksiği var anllattıklarımın garip bir hal bizimkisi....pashmina koptum yaaa
Azra yavrim Bakırköyde sarev nerde bacım?
takım süperrrr ben cok begendım doğtas dı mı canım
saat de cok güzelmiş ya
ben bu odayı böle alabılır mıyımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?