Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Anamm herkesin ki model model demekki, benim ki birde acayip heyecanlı kızlar konuşamıyo remen heyecanlıo telde benle konuşurken bu sefer bende panik oluom kimse birbirini deinlemeden kapatıoz teli sormayın yaaa :roflol:

ya varya pasminacim ayni ayni benimkide oyle dun varya cok utandim parasini veririm diyince aramizda ayri gayrimi var anne dedim oda heyecanlandi bende heyecanladim o heyecanlaninca ben normalde kimseyle konusurken boyle olmam onla konusurken kal geliyo bana yahu sırnaşık şey hep boylemi olcak pashmina ya napmak lazim

pashima aynı dert bende de var. O heycanlanınca bende heycan yapıorum kelimeleri seçemiyoruz. Hızlıca anlatıyoruz herşeyi . Sonra kapatınca ne konuştıuk yaa diorum gülüyorum.. kaydirigubbakcemile3

kızlar tvyı koyduk yerlestırdık bıras karısık ortalık ama laelaelaelaelae

buda aldıgım stıcker

Güle güle kullan güzelim

hihoyyyt Ben demiştim ama demi seni arar kesin takmamıştır ayrılalım kelimesine ben kendimden biliyorum güzelim :roflol: Çok sevindim Allah hiçbir çifte sorun yaşatmasın ömür boyu mutlu olun güzelima.s.

Bende mobilyayı alırken sadece konsol ve yemek masası sandalye alıcam köşeli koltuk ve duvara monteli tv ünitesi solana düşünüyorum artık yemek odası takımı çok abartılı gözüküyor benim gözüme

ozdılek nevresim
tac saten nevresim
colors battanıye
colors nevresim
colors uyku seti..
ozdılek uyku seti..

Güle güle kullan güzelim

ayhh cnm ne güzellll bunlar gene döktürmüşsün hayırlı olsun güle güle kullan :dance:

buda kırmızı tuzluk beğenmiştim ama pahalı ... 15.5

çok güzelmiş kırmızı olsun yeter bayılıyorum mutfakta kırmızıya güle güle kullan güzelim

kızlar ben bunu sürahi olarak kullanmak istiyorum.Olmaz mı? Aslında kapağı yok diye tereddütte kaldım ama almamak için direniyorum çok tatlı .

Bence akşam yemeğinde yemek yerken eşinle bile rahatlıkla kullanabilrsin bence çok modern cnm

:1hug: esracıım balım çook teşekkür ederim . teklif etmen bile çoook incelik. çok sağol canımcım buldum nette alıcam ordan.
Dikkat et kendine tamam mı Şeniz

bİtanem heralde sık görüşülmüyo ya o yüzden oluyodur zamanla oturcaktır herşey, bazen pot kırmayayım yanlış anlaşılmasın diye nasıl zor seçiom o kelimelri off yaaa ,

pashima aynı dert bende de var. O heycanlanınca bende heycan yapıorum kelimeleri seçemiyoruz. Hızlıca anlatıyoruz herşeyi . Sonra kapatınca ne konuştıuk yaa diorum gülüyorum.. kaydirigubbakcemile3
Aynı kuşum yaa aynen bizdede öyle oluyoo

pashmina koptum yaaa
Buket valla ne fazlası ne eksiği var anllattıklarımın garip bir hal bizimkisi....

takım süperrrr ben cok begendım doğtas dı mı canım
saat de cok güzelmiş ya
ben bu odayı böle alabılır mıyımm :)

Azra yavrim Bakırköyde sarev nerde bacım?

immmmm şeyy kim demisti burdan bi arkadas demisti yahu adini hatirliyamiyorum simdi . Bursa iskenderin arka sokaginda demisti sanirsam magazasi degildi urunlerini sattigini demisti yanilmiyorsam uyguna almisti 80 kusurlu bi rakamdi.. Yanılıyorsam uyarin beni kizlar fisfisfis

blackqueen, teşekkür ederim tatlım ama kırmızı tuzluğu alamadım, 15 lira iki tenesi 30 lira yapiyir belki bulurum başka bi kırmızı...

ama yatak odası takımı resmı vardı :)
artık hayal mı görüyorum acaba
çeyız çeyiz diye diyeee

size şimdi netten sipariş verdiğim cicimi ekliycem bakalım begencekmisiniz kızlar bu aralar takıldım kopamıyorum bunlardanhihoyyyt şey bu arada fiyatı 30 tl

evet evet simdi gordum minietek eklemis yaw stil biseymis buda yaw begendim :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…