esmy sarev.cuma.ordu.manisa.tr canım
takım süperrrr ben cok begendım doğtas dı mı canım
saat de cok güzelmiş ya
ben bu odayı böle alabılır mıyımm :)
immmmm şeyy kim demisti burdan bi arkadas demisti yahu adini hatirliyamiyorum simdi. Bursa iskenderin arka sokaginda demisti sanirsam magazasi degildi urunlerini sattigini demisti yanilmiyorsam uyguna almisti 80 kusurlu bi rakamdi.. Yanılıyorsam uyarin beni kizlar fisfisfis
ama yatak odası takımı resmı vardı :)
artık hayal mı görüyorum acaba
çeyız çeyiz diye diyeee
[/URL][/IMG]
canım ya bu yatak odalarının ikisinide biliyorum bunlar dıogtasındı, ben cok begenmistim ve almayı dusunuyordum ama gidip gormedim bunları ve bir arkadas cok kaliteli gibi olmadıgını soylemisti, hatta mobilyalarını mobilyacıya yaptıracak bir arkdastı hatırlayamadım simdi
herkese slm kızlar, gecmişin hepsini okumadım ama hayatim sana cok sevindim insallah baska boyle sıkıntı yasamazsınız. herkes aldıklarını gule gule kullansın. ya benim kayınvalidemde her gelisinde bana biseyler alıyor, bunlar kıyafet oluyor hep kazak elbise hırka ... vs ama bende utanıyorum ya her seferinde biseyler getirince, nişandada cok guzel seyler getirmisti zaten bohca olarak dun eklediğim bornoz takımını falanda o getirmisti hatta, konusurken bende hayecanlanıyorum oda, sanırım bo oldukça genel bir durum delikafadulden
bir dizide vardi bu yahu neydi yol arkadasimmiydi ismi sırnaşık şey yag siseleri boyleydi güzelmis ama degisik
güle güle kullan canım gece elbisesi gibi çok güzelmişşşş amaa
teşekkür ederim tatlıma.s.bir dizide vardi bu yahu neydi yol arkadasimmiydi ismi sırnaşık şey yag siseleri boyleydi güzelmis ama degisik
güle güle kullan canım gece elbisesi gibi çok güzelmişşşş amaa
sağol canım daha güzeli senin olsun :1hug:evet canım bende bayılıyorum alttakıne ama 7000 ytl doğtaş ve otomatık ısıkları falan yanıyo vee cekmece düzenı süper içim gidiyo buna inşallah alabılırım yaaÇok üzgünüm çoook
bendım o bendım bendım 65 ytl ve bursa ıskenderın arka sokağı çok fazla model kaldıgını sanmıyorum bence elınızı cabuk tutun
hayal değil canım doğtaşşşş bı arkadaşım gecen sene aldı bır yıldır bı yatak odasından vazgecıremedım kendımı
süper bişeymiş bu yaaa rengide ölee:1shok:
Esmy yatak odanda ki duvar sticker'ına bayıldım nerden?ne kadara?aldın Canım
MANDİLİN, kaç tane tuzluğun oldu kuşum senin, koleksiyon mu yapıosun böylee
Esmy yatak odanda ki duvar sticker'ına bayıldım nerden?ne kadara?aldın Canım
teşekkür ederim canıma.s.Hilalce güle güle kullan güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?