Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hilalce süper ya nirden sipariş verdin
burda söyleyemem ayıp olur hehehehekaydirigubbakcemile3 üstü çok hoşuma gitti gece elbisesi gibi belki özel gecelerde altına kot giyip topuklularımı giyip giderimm:icecream:şaka yaptımkaydirigubbakcemile3

Kuşum salı akşamı ordaydım o takımların ikisi de yok zaten, çok satılan modeller kalmamış elinde. Ben granadasını ykm den almıştım şubat ayında

Pike takımım hiç yok benimde yaaa

yoook kuşum ikisinide alamadım. İlk eklediğim melek-şeytanı arıyorum ama yok bulamadım. İkinciside pahalı geldi 15 lira iki tenesi 30 almadım süprizzzzz

cnm arama motoruna yazmadığım kalmadı melek şeytan tuzluk fiyatı nerde satılıyor direk yazdım sadece resim çıkıyor güzel bir tasarım dior 1 tane sitede ya bulamadım ( Acaba tepede varmıdırki hafta sonu oraya gecersem senin işin bakarım cnm

morçilek 20 hazirandan vazmı geçtiniz?

Bu arada kibele şişesi süpermiş yaa kaydirigubbakcemile2

evet kızlar bu üründe kullanışlı birşey.bende aldım.etrafa sıçramaz.

AMA NASIL OLUYOSUNZU MAGAZALAR COK TERS YERDE BENDE BEGENDIMNETTEN ALIM YOKKİbenneyaptımki

ahhh bende çok istiyorum hayalim oldu nerdeyse taçdan istediğimi aldım sırada sarev var inşallah alabilrim

kızlar ya beyaz esyanızı aldınızmı? ben daha oncede sormustum bir daha sorayım bosch'un türkiye uretimi bulasık makinelrinin iç kazan malzemesinin alt kısmı polinox diye birsey, gri plastik gorunumlu birsey. avrupa uretimi olanların iç kazan malzemesi ise sadece celik ama ikisi arasında 400TL gibi bir fiyat farkı var. kafam karısık bu konuda bilginiz varmı acaba siz nasıl aldınız?

Kuşum salı akşamı ordaydım o takımların ikisi de yok zaten, çok satılan modeller kalmamış elinde. Ben granadasını ykm den almıştım şubat ayında

Pike takımım hiç yok benimde yaaa

hayallerimi yiktin caanım yaa cok umitliydim hangi modelleri vardi sen baktiginda ve kaçaydı ortalama fiatlar yukselmismi nettenmi alsam acaba ya:bbo:

ya canım aslında kpss ye hiç çalışmıyorum işle beraber olmuo
ama bılemıyorum işte tam tarıh bellı olmadı
sınavdan sonrakı hafta da olabilir.girsem mı girmesem mı muuallaktayımmm

offfcum ben o farki verdim. Seninde avrupa uretimi almani tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile5 eger imkanin varsa dusunme bile canım

blackqueen teşekkür ederim canım:1hug:

bi de yataş'ın çiçekli yatakodasını bilmem yakından gördün mü. ben gördüm bi **** benzemiyo
esra karadeniz geçmiş olsun hayatıma.s.

biz artık kayınvalidemle kanki olduk. ikimiz de heyecanlanmıyoruz. ve ben bütün sitediklerimi ve istemediklerimi rahatlıkla söylüyorum. ama o bazen bana bişi söylemeye korkuyomuş kızarım diyekaydirigubbakcemile3:roflol:

burda pek mor gibi çıkmamış kızlar...
mor ağırlıklı beimkisi zaten görenler bilir sarev markadır kendileri. indirimde 180 ytl ye almışbulunmaktayım kendilerini :)))

burcucum güle güle kullan güzelim.bende de aynısının nevresimi var.çok severek aldım.en kısa zamanda kullanırım inşallah delikafadulden

heyo heyoo bende bı tanıdık buldum şimdı modelin ismini falan göndericem ve fiyat alcam çekmecelerin içinde özel bölmelıkler var çok orjınal bişey

bu ne demek canım yaanasıl bısey oluyo bu ''takimi olarakta complete setlere bakiyorum ''

inş bulursun canım gıdersen pişman olmazsın oranın sahıplerını tanıyorum çok güzel seyler var ve fıyatları da fena değil ki sarev de fıyatlar çoookk iyi

ve inş vardır istediğin modeller

Son düzenleme:

ayy canım beniim sağol bende haftasonu kızılay tarfılarını gezicem pek umudum yok ama .. tepehomda olabilir sana zahmet olmazsa bakarsan çok sewinirim. a.s.

offfcum ben o farki verdim. Seninde avrupa uretimi almani tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile5 eger imkanin varsa dusunme bile canım

canım ya aslına bakarsan bende oyle istiyorum yani almısken tam olsun diyorum ama nisanlım beni vuracak artık delikafadulden
once celik olsun dedim, biraz mırın kırın etti neden o farkı verelim dedi, bende dedimki araba alırken opak renk yerine metalik renk için neden o fark veriliyor peki? neyse celik olayına ikna ettik, sonra kucuk tezgat ustu mini fırın alalım dedi olmaz parca parca fırın ocak istemem dedim onada ikna oldu.gidip modellere baktık 6 kg'lık çamasır makinesi, iste yerli uretim olan celik bulasık makinesi, celik buzdolabı ve elektrofanlı fırın belirledik. ama benim icime sinmiyor, ben 7kg'lık camasır makinesi, kazanı tamamen celik olan bulasık makinesi ve multifonksiyonlu olan fırını istiyorum. nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum
of ya bu erkeklerle anlaşmak cok zor :1no2:

bence eğer sizi400 lira sarsmayacaksa ithal olanları alın derim. Kesinlikle çok daha iyiler. kaydirigubbakcemile2
Bütçenizi beyaz eşyaya göre ayarlayın canım. Nişanlına beyaz eşyanın daha önemli kolay kolay değiştirilmeyecek şeyler olduğunu ısrarla anlat. Beyaz eşyada istediklerimizi alalım mobilyalardanda oldukça kısabiliriz diye ikna et.

Son düzenleme:

offcum seni cok iyi anliyorum ben bu yoldan bir ay once gectim resmen 1 sene yaslandim kendisinede dedim yedi bitirdi beni ama yılmadım direttim tatlim sende oyle yap firinini multifonksiyon al mutlaka makinanida 7 kg ve ustu alki battaniye yorgan yastik atip yikiyabilesin ahhh su erkekler yokmu ahhhh kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…