burda söyleyemem ayıp olur hehehehekaydirigubbakcemile3 üstü çok hoşuma gitti gece elbisesi gibi belki özel gecelerde altına kot giyip topuklularımı giyip giderimm:icecream:şaka yaptımkaydirigubbakcemile3hilalce süper ya nirden sipariş verdin
Minietek deme oyle yaa insallah bulurum canımmmm
1- Sarev Saten Arabesque V1 Çift Kiþilik Nevresim Takýmý
2- Sarev Saten Granada V2 Çift Kiþilik Nevresim Takýmý bu ikisini almam lazim cok begendim
pike takimi olarakta complete setlere bakiyorum kizlar varmi bu setlerden kullanan??
yoook kuşum ikisinide alamadım. İlk eklediğim melek-şeytanı arıyorum ama yok bulamadım. İkinciside pahalı geldi 15 lira iki tenesi 30 almadım süprizzzzz
aaaa çok az kalmış be canım benim daha seneye eylül gibi olcak ama çokmu acele ediyorum necanım 18 hazıran nıkah
20 hazıran düğün diorduk ama 27 hazıranda kpss varmış
hzaran sonu olacak ınsallah işte
ama benım sankı cook eksııım var :
Canım ne demek :1hug:
Miksin amacı şu, az önce de bilge hatunlarımızdan biri de yazmıştı :))), kapağının ortası delik yani ortasında yuvarlak bi boşluk var, mikser veya blender başlığını kullanırken çok işe yarıyor, bu kapak etrafa bir şey sıçratmadan çırpmanı sağlıyor
2- Sarev Saten Granada V2 Çift Kiþilik Nevresim Takýmý bu ikisini almam lazim cok begendim
pike takimi olarakta complete setlere bakiyorum kizlar varmi bu setlerden kullanan??
Kuşum salı akşamı ordaydım o takımların ikisi de yok zaten, çok satılan modeller kalmamış elinde. Ben granadasını ykm den almıştım şubat ayında
Pike takımım hiç yok benimde yaaa
kızlar ya beyaz esyanızı aldınızmı? ben daha oncede sormustum bir daha sorayım bosch'un türkiye uretimi bulasık makinelrinin iç kazan malzemesinin alt kısmı polinox diye birsey, gri plastik gorunumlu birsey. avrupa uretimi olanların iç kazan malzemesi ise sadece celik ama ikisi arasında 400TL gibi bir fiyat farkı var. kafam karısık bu konuda bilginiz varmı acaba siz nasıl aldınız?
burda pek mor gibi çıkmamış kızlar...
mor ağırlıklı beimkisi zaten görenler bilir sarev markadır kendileri. indirimde 180 ytl ye almışbulunmaktayım kendilerini :)))
doğtaş sanırım bu yatak odası bende çok beğeniyorum hatta Arsimacımda bunlardan almıştı ya da almayı düşünüyordu çokgüzel ama bana çok pahalı gelmişti 7 küsr milyar asla veremem olmazsa yataşın çiçek desenli mobilyası var ben heralde ondan alıcam güzelim.Ama bu takımada bitiyorum çok güzel
cnm arama motoruna yazmadığım kalmadı melek şeytan tuzluk fiyatı nerde satılıyor direk yazdım sadece resim çıkıyor güzel bir tasarım dior 1 tane sitede ya bulamadım( Acaba tepede varmıdırki hafta sonu oraya gecersem senin işin bakarım cnm
offfcum ben o farki verdim. Seninde avrupa uretimi almani tavsiye ediyorum kaydirigubbakcemile5 eger imkanin varsa dusunme bile canım
kızlar ya beyaz esyanızı aldınızmı? ben daha oncede sormustum bir daha sorayım bosch'un türkiye uretimi bulasık makinelrinin iç kazan malzemesinin alt kısmı polinox diye birsey, gri plastik gorunumlu birsey. avrupa uretimi olanların iç kazan malzemesi ise sadece celik ama ikisi arasında 400TL gibi bir fiyat farkı var. kafam karısık bu konuda bilginiz varmı acaba siz nasıl aldınız?
canım ya aslına bakarsan bende oyle istiyorum yani almısken tam olsun diyorum ama nisanlım beni vuracak artık delikafadulden
once celik olsun dedim, biraz mırın kırın etti neden o farkı verelim dedi, bende dedimki araba alırken opak renk yerine metalik renk için neden o fark veriliyor peki? neyse celik olayına ikna ettik, sonra kucuk tezgat ustu mini fırın alalım dedi olmaz parca parca fırın ocak istemem dedim onada ikna oldu.gidip modellere baktık 6 kg'lık çamasır makinesi, iste yerli uretim olan celik bulasık makinesi, celik buzdolabı ve elektrofanlı fırın belirledik. ama benim icime sinmiyor, ben 7kg'lık camasır makinesi, kazanı tamamen celik olan bulasık makinesi ve multifonksiyonlu olan fırını istiyorum. nasıl ikna edeceğimi de bilmiyorum
of ya bu erkeklerle anlaşmak cok zor :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?