ahhh bende çok istiyorum hayalim oldu nerdeyse taçdan istediğimi aldım sırada sarev var inşallah alabilrim
offfcum s ana da çok teşekkür ederim tatlım
offcum seni cok iyi anliyorum ben bu yoldan bir ay once gectim resmen 1 sene yaslandim kendisinede dedim yedi bitirdi beni ama yılmadım direttim tatlim sende oyle yap firinini multifonksiyon al mutlaka makinanida 7 kg ve ustu alki battaniye yorgan yastik atip yikiyabilesin ahhh su erkekler yokmu ahhhh kötükedihüso
ya ıstanbulda oturan hatunlar sarevın hangı magazından alıyonzu ta buyukcekcemece dar ama yaaa
ya ıstanbulda oturan hatunlar sarevın hangı magazından alıyonzu ta buyukcekcemece dar ama yaaa
offff, DarkAngel, eftalyaa, GLCNNN, teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2
bir de arkadaşlar nehir ya da imran çatal kaşık takımını kullanan ya da bilen var mı?
bu iki modeli arasında kaldım sizce hangisi güzel ve bu marka nasıldır?
ben sade olandan yanayım ama herkes çeyiz şeyi bu en azından şekli deseni olsun diyorkafamçokkarıştı
kızlar sizce LG nin ürünleri nasıl ben geçen sözlümle bi alışveriş merkezinde gördüm çok mükkemmel bi buzdolabı vardı 3 bin tl di resmini bul,m yüklicem varmı kullanan bile gardrop tipi çok hoşuma gitti
yoook kuşum ikisinide alamadım. İlk eklediğim melek-şeytanı arıyorum ama yok bulamadım. İkinciside pahalı geldi 15 lira iki tenesi 30 almadım süprizzzzz
cnm arama motoruna yazmadığım kalmadı melek şeytan tuzluk fiyatı nerde satılıyor direk yazdım sadece resim çıkıyor güzel bir tasarım dior 1 tane sitede ya bulamadım( Acaba tepede varmıdırki hafta sonu oraya gecersem senin işin bakarım cnm
o melek şeytan tuzluklarından bahsediyorsunuz sanırım, o tuzluk rus bir tasarımcının Alman firması Koziol(pratik gereçler satan bir firma imiş sitesine falan baktım da) için tasarladığı bir modelmiş. Koziol un burdaki online satış sitelerinde bazı ürünleri var hatta bir iki model tuzluğu da var ancak bu melek şeytan maalesef yok kızlar senağlamaayy canım beniim sağol bende haftasonu kızılay tarfılarını gezicem pek umudum yok ama .. tepehomda olabilir sana zahmet olmazsa bakarsan çok sewinirim. a.s.
esym nerede oturuyon canım
arkadaşım sarev ürünlerini cevahirdeki tepe home da bulabilirsin. ama bazı çeyiz mağazaları da satıyor.ne tarafta oturuyosun sen ?
Şenizhemen buketcim
yaa pasmina hiç güleceğim yoktu yaa çok komikkk:roflol::roflol::roflol:Anamm herkesin ki model model demekki, benim ki birde acayip heyecanlı kızlar konuşamıyo remen heyecanlıo telde benle konuşurken bu sefer bende panik oluom kimse birbirini deinlemeden kapatıoz teli sormayın yaaa :roflol:
ya varya pasminacim ayni ayni benimkide oyle dun varya cok utandim parasini veririm diyince aramizda ayri gayrimi var anne dedim oda heyecanlandi bende heyecanladim o heyecanlaninca ben normalde kimseyle konusurken boyle olmam onla konusurken kal geliyo bana yahu sırnaşık şey hep boylemi olcak pashmina ya napmak lazim
[/URL][/IMG]
burcucum güle güle kullan güzelim.bende de aynısının nevresimi var.çok severek aldım.en kısa zamanda kullanırım inşallah delikafadulden
blackqueen teşekkür ederim canım:1hug:
bi de yataş'ın çiçekli yatakodasını bilmem yakından gördün mü. ben gördüm bi **** benzemiyo
esra karadeniz geçmiş olsun hayatıma.s.
biz artık kayınvalidemle kanki olduk. ikimiz de heyecanlanmıyoruz. ve ben bütün sitediklerimi ve istemediklerimi rahatlıkla söylüyorum. ama o bazen bana bişi söylemeye korkuyomuş kızarım diyekaydirigubbakcemile3:roflol:
heyo heyoo bende bı tanıdık buldum şimdı modelin ismini falan göndericem ve fiyat alcam çekmecelerin içinde özel bölmelıkler var çok orjınal bişey
bu ne demek canım yaanasıl bısey oluyo bu ''takimi olarakta complete setlere bakiyorum ''
inş bulursun canım gıdersen pişman olmazsın oranın sahıplerını tanıyorum çok güzel seyler var ve fıyatları da fena değil ki sarev de fıyatlar çoookk iyi
ve inş vardır istediğin modeller
ayy canım beniim sağol bende haftasonu kızılay tarfılarını gezicem pek umudum yok ama .. tepehomda olabilir sana zahmet olmazsa bakarsan çok sewinirim. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?