Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

offfcum s ana da çok teşekkür ederim tatlım

canım ya ne demek yeterki sorunlarınız cozulsun, birbirimizi cok iyi anlıyoruz hatta en iyi biz anlıyoruz birbirimizi bu donemde, burdaki dayanısma super valla kaydirigubbakcemile5

biz almadık henuz ama simdiden 10 yıl yaslandım, eger maddi olarak karsılayabilecek durumumuz varsa neden en iyisini almayayım alabilecegimin anlamıyorum, yok efendim ne gerek varmıs aynı isi goruyormus
hala porselen yemek takımı almadım gecen haftasonu gidip baktım fiyatlarına modellerine falan nisanlıma anlattım, "ya okadar para verilirmi kırılır mırılır ucuz daha ucuzunu alsak olmazmı zaten iki kişiyiz o takımın hepsini kullanacak degiliz ya" dedi bende onlar misafir için askım dedim, ne dese begenirsiniz " misafir içinmi, okadar parayı verdikten sonra bana yemegi o tabaklarla koymazsan hayatta yemek falan yemem"

ya ıstanbulda oturan hatunlar sarevın hangı magazından alıyonzu ta buyukcekcemece dar ama yaaa

arkadaşım sarev ürünlerini cevahirdeki tepe home da bulabilirsin. ama bazı çeyiz mağazaları da satıyor.ne tarafta oturuyosun sen ?

kızlar sizce LG nin ürünleri nasıl ben geçen sözlümle bi alışveriş merkezinde gördüm çok mükkemmel bi buzdolabı vardı 3 bin tl di resmini bul,m yüklicem varmı kullanan bile gardrop tipi çok hoşuma gitti

bendede sade olanı var cnm çeyizime aldım kütahya porselenin kampanyasında var bu takım.Ya jumboları görünce nular basit geliyor ama napalım mali güce göre alıyoruz

canım LG'yi bilmiyorum ama sen kendi evindemi oturacaksın yoksa kiramı, kirada oturacaksan gardrop tipi senin için cok kullanışlı olmayabilir

yoook kuşum ikisinide alamadım. İlk eklediğim melek-şeytanı arıyorum ama yok bulamadım. İkinciside pahalı geldi 15 lira iki tenesi 30 almadım süprizzzzz

ayy canım beniim sağol bende haftasonu kızılay tarfılarını gezicem pek umudum yok ama .. tepehomda olabilir sana zahmet olmazsa bakarsan çok sewinirim. a.s.
o melek şeytan tuzluklarından bahsediyorsunuz sanırım, o tuzluk rus bir tasarımcının Alman firması Koziol(pratik gereçler satan bir firma imiş sitesine falan baktım da) için tasarladığı bir modelmiş. Koziol un burdaki online satış sitelerinde bazı ürünleri var hatta bir iki model tuzluğu da var ancak bu melek şeytan maalesef yok kızlar senağlama
ben de görür görmez araştırdım ama yok malesef:çok üzgünüm:

Anamm herkesin ki model model demekki, benim ki birde acayip heyecanlı kızlar konuşamıyo remen heyecanlıo telde benle konuşurken bu sefer bende panik oluom kimse birbirini deinlemeden kapatıoz teli sormayın yaaa :roflol:
yaa pasmina hiç güleceğim yoktu yaa çok komikkk:roflol::roflol::roflol:

ah kayınvalideciğim çok erken bırakıp gittin bizi böyle cici muhabbetlerimiz olacaktı bizimdeee :çok üzgünüm: ahh ahhh

çok güzelmiş şakkıdı
burcucum güle güle kullan güzelim.bende de aynısının nevresimi var.çok severek aldım.en kısa zamanda kullanırım inşallah delikafadulden

yerim seni zevkli arkadaşım benim Şeniz iyi günlerde kullanırız inşllahh:sm_cool:

burcuözge cnm yatak örtünü yeni gördüm çok güzelmiş güle güle kullan bende sade şeylerden hoşlanıyorum ama annem aldırmıyor illa abartılı olucak ilk gece serilecekmiş ama ben ilk geceyi büyük ihtimal otelde geçiricem çünkü düğün memlektte olucak ben istanbula gelin gidicem.

Ankaralı kızlar toplanırsanız haberim olsun:)

yok güzelim yakından görmedim sadece netten sen öyle diyorsan ne yapıcam ben biizim burda siteler var tek şansımız o çeyiz konusunda artık oraya bakarım saol cnma.s.

ne kadara fiyat aldın banada söylermisin güzelim?

ayy canım beniim sağol bende haftasonu kızılay tarfılarını gezicem pek umudum yok ama .. tepehomda olabilir sana zahmet olmazsa bakarsan çok sewinirim. a.s.

tmm cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…