Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

iyi aksamlar kızlar, evde girebilirsem okumaya calısacagım yazdıklarınızı
kızlar birde benim için dua edinde iyileşip kurtulayım su grip illetinden senağlama

offf çook geçmiş olsun, ederiz tabi ne demek, Allah şifa versin, sağlığına kavuş tez zamanda inş..:Saruboceq:

merhaba kısçeler

Kızlar bu tuzluğu arıyorum ben gören bilen duyan varmı acep?

ay çok ciciler
ama hiç görmedim

tepe home deri çerçeve, ablamın kayınvalidesi hediye etmişti

hepsni iyi günlerde kullan

tüm aldıklarını iyi günlerde kullan arkadaşım

Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...

devamı gelecek kuzucuklarımm...

hepsi çok güzel
mutlu günlerde kullanman dileğiyle

kızlar sizce hangisi güzel daha alternatif var aslında ama

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

:lepi:

Ben çok hastayım başım çok ağrıyorrr midem bulanıyor offff yaaaaaaa :çok üzgünüm:.

geçmiş olsun toprağım :teselli:

hayatım senin adına sevindim bidaha bölesi bişey yapma klava:

iyi aksamlar kızlar, evde girebilirsem okumaya calısacagım yazdıklarınızı
kızlar birde benim için dua edinde iyileşip kurtulayım su grip illetinden senağlama

geçmiş olsun arkadaşım.bende yaklaşık 1 haftadır boğazımla cebelleşiyorum.doktorada gitmedim geçer diye ama bakalım.antibiyotik kullanıyorum şimdi. papatya ve böğürtlen çayıyla rahatlamaya çalışıyorum.inşallah iyileşirsin bian evvel canım hihoyyyt

koziol markasının kendi sitesinde var fiyatı da 15€ ama buraya gönderimi yoktur heralde incelemedim gerçi. İstanbul da herhangi bi yerde görürseniz buraya da bi haber edin ya sevabına

koziol markasının kendi sitesinde var fiyatı da 15€ ama buraya gönderimi yoktur heralde incelemedim gerçi. İstanbul da herhangi bi yerde görürseniz buraya da bi haber edin ya sevabına

güzelim evlilik takvimin dikkatimi çekti de sormadan geçemedim.9 yılmı var evlenmene? :1shok:

kızlar elektirik süpürgesi alıcam siz ne önerirsiniz ?

güzelim ben philips marathon alıcam.bu sitede araştırma yaptım 2 marka üzerinde duruldu.1. dyson 2.philips marathon. dyson çok pahalı geldii bana.1000 tl den falan başlıyo.o yüzden philips marathon almaya karar verdim.

haklısın canikom kimi aileler çok ısrarcı oluyor ne alınacağı ne kullanılacağı konusunda benimkiler hiçç karışmadılar allah razı olsun. kimiside kendi önemsemese bile karşı taraf ne der mantığıyla baskı kuruyor ben şanslı kesimdenm galibayerimseniben
güzelim evlilik takvimin dikkatimi çekti de sormadan geçemedim.9 yılmı var evlenmene? :1shok:

aynen bende merak ettim kaydirigubbakcemile3

cnm bugun ekledıgım varya unıte onu aldık bırde masa sandalye zaten unıtesını buyuk alanlar bence vıtrın almasına gerek yok ben konsolda almadım :tomato:

ben de konsol almadım canım..vitrinim eski tarz da hani tel dolaplar gibi..
tv ünitesi de sevmiyorum.
biz plazmayı duvara koltuk üstüne monte edicez inş..
bence vitrin parçalarını alamyın çok yer kaplıyor ve örtülerle hoş olmuyor..

canım yerin varsa konsol tv ünitesi masa sandalye hoş oluyor..
evim evim güzel evim topikinde karakumun evine bak onun o şekilde..bence yeri olanlar için hoşş

mandilincim,biz beyaz eşya için baya araştırma yaptık.Bosch'un altı plastik gibi olan modelleri için birçok forumda kullananlar memnun değildi.Plastik ve sıcak olduğundan dolayı,yıkamadan sonra bir koku olduğunu söylüyorlar.Tabii bütçe sizin bütçeniz ama bu bilgi de kulağınızda olsun istedim -tatlicadiarzu-

Şeniz
canım davetiyen çok şekermiş kaç adet ve kaça aldınız??? :1hug:

canım tam sorunu okurken babam girdi kapıdandelikafadulden
arkadaşına bastırdık hemen sordum:lepi:
150 adet bastırdık biz 120 tl imiş..

bı turlu beceremedım hepsını bıraraya koymayı..

benim canım kardeşcim de bu robottan almış bana..su ısıtıcısıyla takım..kargoda gelmesini bekliyorum..bence çok şeker hem ufacık hem her işi görüyor..tavsiye ediyorum kzılar..

başıyazmalı kız ben netten 25 e aldım yani demk oluyoki kazıklandımkaydirigubbakcemile3
canım bugün baktım loya da beyaz olanı 20 siyah olan 25 di..
çok kazık yememişin yani yasakkelime

oleyyyy:sm_cool:

benim canım kardeşcim de bu robottan almış bana..su ısıtıcısıyla takım..kargoda gelmesini bekliyorum..bence çok şeker hem ufacık hem her işi görüyor..tavsiye ediyorum kzılar..

canım ben bunun robotnu aldım ama kettle ı bulamıyorum kargo ile gelio diyince netten aldın diye düşündüm eğer öle ise bana özelden hangi site yazabilir misin:1hug:

canım ben bunun robotnu aldım ama kettle ı bulamıyorum kargo ile gelio diyince netten aldın diye düşündüm eğer öle ise bana özelden hangi site yazabilir misin:1hug:

canım robot geliyor kargoyla..
su ısıtıcısını babam bir arkadaşının kapanan dükkanından almıştı :1no2:
ben gittiğim yerlerde hep bakıcam inşAllah sana da buluruz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…