canım büyük ihtimalle kendi evimiz olucak inşallahda olur
Kızlar bu tuzluğu arıyorum ben gören bilen duyan varmı acep?
tepe home deri çerçeve, ablamın kayınvalidesi hediye etmişti
colors nevresim
Kızlar öncelikle kırmızı siyah ve beyaz üzerine kurmayı olanladığım mutfağıma aldığım cicişlerimle başlıyım...
devamı gelecek kuzucuklarımm...
kızlar sizce hangisi güzel daha alternatif var aslında ama
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Ben çok hastayım başım çok ağrıyorrr midem bulanıyor offff yaaaaaaa :çok üzgünüm:.
[/URL][/IMG]
offf çook geçmiş olsun, ederiz tabi ne demek, Allah şifa versin, sağlığına kavuş tez zamanda inş..:Saruboceq:
iyi aksamlar kızlar, evde girebilirsem okumaya calısacagım yazdıklarınızı
kızlar birde benim için dua edinde iyileşip kurtulayım su grip illetinden senağlama
koziol markasının kendi sitesinde var fiyatı da 15€ ama buraya gönderimi yoktur heralde incelemedim gerçi. İstanbul da herhangi bi yerde görürseniz buraya da bi haber edin ya sevabına
kızlar elektirik süpürgesi alıcam siz ne önerirsiniz ?
haklısın canikom kimi aileler çok ısrarcı oluyor ne alınacağı ne kullanılacağı konusunda benimkiler hiçç karışmadılar allah razı olsun. kimiside kendi önemsemese bile karşı taraf ne der mantığıyla baskı kuruyor ben şanslı kesimdenm galibayerimsenibenburcuözge cnm yatak örtünü yeni gördüm çok güzelmiş güle güle kullan bende sade şeylerden hoşlanıyorum ama annem aldırmıyor illa abartılı olucak ilk gece serilecekmiş ama ben ilk geceyi büyük ihtimal otelde geçiricemçünkü düğün memlektte olucak ben istanbula gelin gidicem.
Ankaralı kızlar toplanırsanız haberim olsun:)
güzelim evlilik takvimin dikkatimi çekti de sormadan geçemedim.9 yılmı var evlenmene? :1shok:
cnm bugun ekledıgım varya unıte onu aldık bırde masa sandalye zaten unıtesını buyuk alanlar bence vıtrın almasına gerek yok ben konsolda almadım :tomato:
kafam karıştı yaaa ben konsolu felan almayı düşünüyodum vitrinleri istemiyodum gereksiz geliyodu şimdide esmy in dediği sankı daha hoş geliyo yemek masası sandalye aynı model bi tv ünitesi daha hoş olur gibi geliyo
Şeniz
canım davetiyen çok şekermiş kaç adet ve kaça aldınız??? :1hug:
canım bugün baktım loya da beyaz olanı 20 siyah olan 25 di..başıyazmalı kız ben netten 25 e aldım yani demk oluyoki kazıklandımkaydirigubbakcemile3
oleyyyy:sm_cool:canım tam sorunu okurken babam girdi kapıdandelikafadulden
arkadaşına bastırdık hemen sordum:lepi:
150 adet bastırdık biz 120 tl imiş..
benim canım kardeşcim de bu robottan almış bana..su ısıtıcısıyla takım..kargoda gelmesini bekliyorum..bence çok şeker hem ufacık hem her işi görüyor..tavsiye ediyorum kzılar..
canım bugün baktım loya da beyaz olanı 20 siyah olan 25 di..
çok kazık yememişin yani yasakkelime
benim canım kardeşcim de bu robottan almış bana..su ısıtıcısıyla takım..kargoda gelmesini bekliyorum..bence çok şeker hem ufacık hem her işi görüyor..tavsiye ediyorum kzılar..
canım ben bunun robotnu aldım ama kettle ı bulamıyorum kargo ile gelio diyince netten aldın diye düşündüm eğer öle ise bana özelden hangi site yazabilir misin:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?