Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım robot geliyor kargoyla..
su ısıtıcısını babam bir arkadaşının kapanan dükkanından almıştı :1no2:
ben gittiğim yerlerde hep bakıcam inşAllah sana da buluruz canım..

ay iyi olur canım ya gezinirken gözüne takılırsa bana bi haber et istiyorum ama artık göremiyorum hiç biryerde robotumu ucuz aldım onu da alsam takım olacak başka bişi de beğenemez oldum taktım mı takıyorum sanırımsenağlama

burcum özgem yatak örtünü,kırmızı mutfak aksesuarlarını ,mutfak havlularını güle güle kullan...hele o havluların yokmu çok şekerler ya...bende almak istiyorum onlardan yarın ilk işim özdileğe uğramak olacak..bir de yatak örtüsüne nevresim takımı da dahil mi ??güle güle kullan emi kuşum...

esmy hemşom :)))
sticker cok güzel yakışmış duvarına..salon perdelerini de sabırsızıkla bekliyorum...

kızlar nikah tarihi alanlara bir sorum var...sağlık raporunu sağlık ocağından mı hastaneden mi almak gerek....birisi yapılan işlemeri anlatabilir mi...ikimizde farklı illerdeyiz..

sağol hayatımm Şeniz
yok canım nevresim dahil değil sadece yatak örtüsü ve 4 yastığı var....Şeniz

[/URL][/IMG] bayıldım öldüm bittim buna ama nasıl bişe markası iyimi acaba :uhm:

LG marka kızlar bu buzdolabı yakından gördüm ben harika gözüküyor taşları var ve parlak rengide harika kırmızı:)))) fiyatıını hatırlamıyorum ama bunun bi de çamaşır makinası var onada bayılmıştım:))) ama LG markaya güvenemediğim için tercih etmedim...

Yeni bir sürü cici eklenmiş yine. Hepsi çok güzel, herkes aldıklarını iyi günlerde kullansın kaydirigubbakcemile5

Ben de bugün bikaç şey aldım yarına da alacaklarım var. Hepsini birlikte yarın eklerim artık

Kızlar tupperware lerim geldi :)
Aslında bu sürahiyi almıştım ama bana daha iyi modelini(lkoyu renk olan) koymuş sağolsun katalogda şuan fiyatı 40 tl ben 14 e aldım :jeyyar:

Mucize şekerler herksein evinde olmalı bence 53 tl fiyatı vardı netten 32 ye aldım

Peynir yemem ama lazımdı 40 tl fiyatı vardı orta boyunu aldım 28 tl ye

Buda sebze meyve saklamak için üzerinde hava delikleri var ayarlanıo çok faydalı olacağa benziyor...28 e aldım

Buda son olarak karıştır sakla krema süt falan saklanır bunu almadım hediye olarak yollamış sağolsun sürahide büyük jest yapmış zaten delikafadulden katalog fiyatı 16,90

İnanmıyorum çıkmamış yaaa ...
Okadar uğraştım bideeee ..Sitede sorun var sanırım. kötükedihüso Başka siteden yükleyim bariii.....

ewt damlacığım bende başka bi topiğe resim yükleme çalıştım olmadı...problem var

canim güle güle kullan suan resimler cikmiyor malesef göremedim imageshackde sorun var

uzun bir zamandan sonra yine merhaba arkadaslar okadar cok seyler yazilmis okadar resim eklenmiski hepsini okumamda imkan yok...ev kurma telasindayim arkadaslar.... Ne alirsaniz alin ama abartmayin diyecem ben, bardak bardak bardak tas kap kasik bicak cay takimi yemek takimi kahvalti takimi borcamlar plastik kaplar saklama kaplari meyve tabagi derken inanin evde onlari koymaya yer olmuyor... suan onun zorlugunu yasayagan biri olarak yaziyorum bunlari cok cok almayin ceyizlerinizi sonra okadar cok bir sey birkimiski hic bir yerde yer kalmiyor dolablar almiyor... ben ne var ne yok tikdim dolablara... ama bide bana sorun... kizlar özlemisim sizi )

güzelim evlilik takvimin dikkatimi çekti de sormadan geçemedim.9 yılmı var evlenmene? :1shok:
yok canımcım ya delikafadulden 10 yıla yakındır birlikteyiz, daha da var heralde 1 sene falan, öyle görünüyo. Zaten uzuuun zaman oldu, e daha da aylar var evliliğe, o anlamda yolumuz uzun

hoşgeldin fmk a.s.

yok canımcım ya delikafadulden 10 yıla yakındır birlikteyiz, daha da var heralde 1 sene falan, öyle görünüyo. Zaten uzuuun zaman oldu, e daha da aylar var evliliğe, o anlamda yolumuz uzun

anladım güzelim.biran önce geçer zaman inşallah ve mutlu bir yuva kurarsın sevdiğinle :icecream:

kızlar nikah tarihi alanlara bir sorum var...sağlık raporunu sağlık ocağından mı hastaneden mi almak gerek....birisi yapılan işlemeri anlatabilir mi...ikimizde farklı illerdeyiz..

canım ilk önce başvuru yaptığınız nikah dairesini bir arayın bence..
bazıları kendi belirtiyor şu sağlık ocağı olacak diye..
zaten raporu çıkartıp ,diğer belgeleri de halledip nikah dairesine başvuruyorsunuz aşkınla beraberkaydirigubbakcemile
ayrı illerde olunca nasıl olur bilmiyorum çünkü çiftin beraber başvurması gerekiyor yazıyor şartla arasında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…