Hulkacım senin eklediğin days in colors ın kırmızı lacivert örgü battaniyel setinden bende de var gül güle kullan tatlişimmm
canım robot geliyor kargoyla..
su ısıtıcısını babam bir arkadaşının kapanan dükkanından almıştı :1no2:
ben gittiğim yerlerde hep bakıcam inşAllah sana da buluruz canım..
hulka nevresımlerde cok süper cnm ı gunlerde kullan
cnm cektı gene
[/URL][/IMG] bayıldım öldüm bittim buna ama nasıl bişe markası iyimi acaba :uhm:
burcum özgem yatak örtünü,kırmızı mutfak aksesuarlarını ,mutfak havlularını güle güle kullan...hele o havluların yokmu çok şekerler ya...bende almak istiyorum onlardan yarın ilk işim özdileğe uğramak olacak..bir de yatak örtüsüne nevresim takımı da dahil mi ??güle güle kullan emi kuşum...
esmy hemşom :)))
sticker cok güzel yakışmış duvarına..salon perdelerini de sabırsızıkla bekliyorum...
[/URL][/IMG] bayıldım öldüm bittim buna ama nasıl bişe markası iyimi acaba :uhm:
Kızlar tupperware lerim geldi :)
Aslında bu sürahiyi almıştım ama bana daha iyi modelini(lkoyu renk olan) koymuş sağolsun katalogda şuan fiyatı 40 tl ben 14 e aldım :jeyyar:
Mucize şekerler herksein evinde olmalı bence 53 tl fiyatı vardı netten 32 ye aldım
Peynir yemem ama lazımdı 40 tl fiyatı vardı orta boyunu aldım 28 tl ye
Buda sebze meyve saklamak için üzerinde hava delikleri var ayarlanıo çok faydalı olacağa benziyor...28 e aldım
Buda son olarak karıştır sakla krema süt falan saklanır bunu almadım hediye olarak yollamış sağolsun sürahide büyük jest yapmış zaten delikafadulden katalog fiyatı 16,90
yok canımcım ya delikafadulden 10 yıla yakındır birlikteyiz, daha da var heralde 1 sene falan, öyle görünüyo. Zaten uzuuun zaman oldu, e daha da aylar var evliliğe, o anlamda yolumuz uzungüzelim evlilik takvimin dikkatimi çekti de sormadan geçemedim.9 yılmı var evlenmene? :1shok:
uzun bir zamandan sonra yine merhaba arkadaslar okadar cok seyler yazilmis okadar resim eklenmiski hepsini okumamda imkan yok...ev kurma telasindayim arkadaslar.... Ne alirsaniz alin ama abartmayin diyecem ben, bardak bardak bardak tas kap kasik bicak cay takimi yemek takimi kahvalti takimi borcamlar plastik kaplar saklama kaplari meyve tabagi derken inanin evde onlari koymaya yer olmuyor... suan onun zorlugunu yasayagan biri olarak yaziyorum bunlari cok cok almayin ceyizlerinizi sonra okadar cok bir sey birkimiski hic bir yerde yer kalmiyor dolablar almiyor... ben ne var ne yok tikdim dolablara... ama bide bana sorun... kizlar özlemisim sizi)
yok canımcım ya delikafadulden 10 yıla yakındır birlikteyiz, daha da var heralde 1 sene falan, öyle görünüyo. Zaten uzuuun zaman oldu, e daha da aylar var evliliğe, o anlamda yolumuz uzun
kızlar nikah tarihi alanlara bir sorum var...sağlık raporunu sağlık ocağından mı hastaneden mi almak gerek....birisi yapılan işlemeri anlatabilir mi...ikimizde farklı illerdeyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?