Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ohh be başka site buldum resimleri ekledim bu neymiş yaaa

Sürahim 40 tl ama ben 14 tl ye aldım

özelliklerinide yazayım tam olsun :)

Polipropilen yapısı sayesinde içine koyduğunuz sıvıyı daha uzun süre
soğuk tutar ve bakteri üretmez.
Çok sıkı kapaklı olduğu için rafa yan yatırsanız bile su sızdırmaz.
Bu sayede piknikte, arabada yanınızda taşıyabilirsiniz.
İnce gövde yapısı sayesinde buzdolabının kapak kısmında rahatlıkla saklanabilir.

Özellikli bir ürün:
kapak 2 bölümden oluşuyor; kapağın altındaki parçaya su doldurup dondurduğunuzda içindeki su, meyvesuyu vs. soğukluğunu uzun sure muhafaza eder.
Kapağı çok sıkı kapandığı için de buzdolabı kokusu içindeki sıvıya sinmez.
Üstelik cam sürahiler gibi ağır değildir;tam dolu olduğunda bile sürahiyi kolayca kaldırabilirsiniz.

Mucize şekerler 53 tl ama ben 32 tl aldım.Artan yemekler ve salatalar için

Mini peynir dünyası ortaboy ama epey büyük 40 tl idi 28 e aldım

Sebze meyve saklamak için... 28 e aldım buda epey pahalıydı

DALGALI TABANI SAYESİNDE GIDALARINIZI BİRİKEN NEMDEN KORUR.İÇERİSİNE KOYDUĞUNUZ SEBZE VEYA MEYVEYE GÖRE AYARLADIĞINIZ İKİ KAPAKÇIKLI ÖZEL HAVALANDIRMA SİSTEMİ BULUNMAKTADIR.BOYUTLARI BİRÇOK BUZDOLABINA UYGUNDUR.

Son olarak hediye gelen saklama kabı 16,90 mış fiyatı zaten sürahide çok büyük jest yaptı

Kızlar cicilerimi ekliyimkaydirigubbakcemile2
diz altı çoraplarımsırnaşık şeysırnaşık şey

leopar pijama takımım

pek belli olmamış ama siyah tül gecelikim

kıttyy geceliğim ve siyah kapri taytım...

kapri pijama takımım

ılk olarak nıkah hangı sehırde yapılacaksa dıgerının o sehre gıtmesı gerekıyor. hangi ilçeye bağlıysanız o ilçenin nikah memeurluğuna gidip sorun onlar size nerede kan tahlili yapılacağını söylüyorlar. hstanede değil sağlık ocağıda değil. aile sağlı merkezi orada yapılıyor tahliller bir terslik yoksa eğer 3 gunde alırsınız sonucları. bız cuma vermıstık kanı carsamba aldık mesela.

benim koltuk takımım rengi burada pembe gibi çıkmış ama öyle değil krem rengi silinebilir. benim mobilyacılarım mesela marker kalemle leke yaptı ve çıktı lekesi kullanımı rahat sürekli kullanıcaksanızda rahat oluyor. ama sandık ve çekyat özelliği yok. fiyatı 1.900 lira tavsiye ederim yani yeni aldım bende.:lepi:

Eklentiler

• $1320089591.kt49-k269.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 45
Doğasis Mobilya | Genç Odaları, Bebek odaları, Yatak Odaları, Yemek Odaları, Yaşam Üniteleri

bi problem oldu anlamadım benim takımım fedora yatak odası yemek odası da galia renk seçenekleride var. yatak odası takımım fiyatı çok uygun son olarak aldığımız için ucuzuna kaçtık ama memnunum en önemlisi servisleri çok iyi fiyatıda 900 lira gerçekten inanabilirsiniz taksitte yapıyorlar. son zamanlarda artık keseniz rahatlatıcak böyle ayrıntılara ihtiyaç oluyor. yatak ve baz dahil 1.400 lira tuttu arkadaşlarhihoyyyt
yemek odası yaşam ünitesi tv sehpası 6 sandalye deri yada kumaş masa vitrin hepsi 1.500 lira

Son düzenleme:
Damlacım tupperlarını iyi günlerde kullan canım.
Başıyazmalıkız hepsi çok tatlı, özellikle kaprili takımı çok beğendim çok cici

Ohh be başka site buldum resimleri ekledim bu neymiş yaaa

simdi cikti canim resimlerin o peynir kabindan bizimde evde var büyük boy olani devamli kullaniyoruz iyi oluyor altina genellikle kasar sucuk sosis salam o tür seyleri koyuyoruz kurutmuyor hicbirini.

annem bana siparis vermis tupper ama henüz gelmedi merak ediyorum görmedim delikafadulden

canım o kadar beklenmiyor burda rapor için..
biz özel bir labaratuarda yaptırdık ve hemen ogün içinde verdiler..

güle güle kullan güzelim

güle güle kullan çok ciciymiş iç çamaşırların

günaydın kızlarrr hihoyyyt
başıyazmalıkız leoparı kaçırdım sanma :jeyyar:
hepsi çok güzel güle güle kullann

günaydınnnnnnnn

nabersiniz kısçeler ne var ne yok bir kaç gündür yoktum. pc ile ilgili problem var. düzelmedi halen.

bir sürü şey kaçırdım kesin. ama geriye doğru bakamam bu sıralar. kimler yeni neler aldıysa iyi günlerde hayırlısıyla kullansın.

Herkes iyidir umarım.

veeeeeeee

dün nikahımız kıyıldı :lepi:

herkeze gunaydın hayırlı olsun nıkahın cnm
ve basıyazmalı cıcılerın cok guzel :asigim:

hayrlı cumalar
RABBIM hzurlu yuva kurmayı nasıp etsın dertsız tasasız ınş amın
bırazdan aldıklarınıza bakarım
cnm cok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…