ılk olarak nıkah hangı sehırde yapılacaksa dıgerının o sehre gıtmesı gerekıyor. hangi ilçeye bağlıysanız o ilçenin nikah memeurluğuna gidip sorun onlar size nerede kan tahlili yapılacağını söylüyorlar. hstanede değil sağlık ocağıda değil. aile sağlı merkezi orada yapılıyor tahliller bir terslik yoksa eğer 3 gunde alırsınız sonucları. bız cuma vermıstık kanı carsamba aldık mesela.canım ilk önce başvuru yaptığınız nikah dairesini bir arayın bence..
bazıları kendi belirtiyor şu sağlık ocağı olacak diye..
zaten raporu çıkartıp ,diğer belgeleri de halledip nikah dairesine başvuruyorsunuz aşkınla beraberkaydirigubbakcemile
ayrı illerde olunca nasıl olur bilmiyorum çünkü çiftin beraber başvurması gerekiyor yazıyor şartla arasında..
Ohh be başka site buldum resimleri ekledim bu neymiş yaaa
ılk olarak nıkah hangı sehırde yapılacaksa dıgerının o sehre gıtmesı gerekıyor. hangi ilçeye bağlıysanız o ilçenin nikah memeurluğuna gidip sorun onlar size nerede kan tahlili yapılacağını söylüyorlar. hstanede değil sağlık ocağıda değil. aile sağlı merkezi orada yapılıyor tahliller bir terslik yoksa eğer 3 gunde alırsınız sonucları. bız cuma vermıstık kanı carsamba aldık mesela.
Damlacım tupperlarını iyi günlerde kullan canım.
Başıyazmalıkız hepsi çok tatlı, özellikle kaprili takımı çok beğendim çok cici
Sürahim 40 tl ama ben 14 tl ye aldım
özelliklerinide yazayım tam olsun :)
Polipropilen yapısı sayesinde içine koyduğunuz sıvıyı daha uzun süre
soğuk tutar ve bakteri üretmez.
Çok sıkı kapaklı olduğu için rafa yan yatırsanız bile su sızdırmaz.
Bu sayede piknikte, arabada yanınızda taşıyabilirsiniz.
İnce gövde yapısı sayesinde buzdolabının kapak kısmında rahatlıkla saklanabilir.
Özellikli bir ürün:
kapak 2 bölümden oluşuyor; kapağın altındaki parçaya su doldurup dondurduğunuzda içindeki su, meyvesuyu vs. soğukluğunu uzun sure muhafaza eder.
Kapağı çok sıkı kapandığı için de buzdolabı kokusu içindeki sıvıya sinmez.
Üstelik cam sürahiler gibi ağır değildir;tam dolu olduğunda bile sürahiyi kolayca kaldırabilirsiniz.
Mucize şekerler 53 tl ama ben 32 tl aldım.Artan yemekler ve salatalar için
Mini peynir dünyası ortaboy ama epey büyük 40 tl idi 28 e aldım
Sebze meyve saklamak için... 28 e aldım buda epey pahalıydı
DALGALI TABANI SAYESİNDE GIDALARINIZI BİRİKEN NEMDEN KORUR.İÇERİSİNE KOYDUĞUNUZ SEBZE VEYA MEYVEYE GÖRE AYARLADIĞINIZ İKİ KAPAKÇIKLI ÖZEL HAVALANDIRMA SİSTEMİ BULUNMAKTADIR.BOYUTLARI BİRÇOK BUZDOLABINA UYGUNDUR.
Son olarak hediye gelen saklama kabı 16,90 mış fiyatı zaten sürahide çok büyük jest yaptı
Amin canımcım, hayırlısıyla hepimiz inşallah :Saruboceq:anladım güzelim.biran önce geçer zaman inşallah ve mutlu bir yuva kurarsın sevdiğinle :icecream:
]
Kızlar cicilerimi ekliyimkaydirigubbakcemile2
]
günaydınnnnnnnn
nabersiniz kısçeler ne var ne yok bir kaç gündür yoktum. pc ile ilgili problem var. düzelmedi halen.
bir sürü şey kaçırdım kesin. ama geriye doğru bakamam bu sıralar. kimler yeni neler aldıysa iyi günlerde hayırlısıyla kullansın.
Herkes iyidir umarım.
veeeeeeee
dün nikahımız kıyıldı :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?