Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kalpli seylere bende bayılıyorum çok tatlı duruyo :) nerden aldın şeker?

GÜNAYDIN FISTIKLAR...

tubiş, hadi hayırlı olsun canıııııııım, şimdi sen artık evli bir bayanmısın ayy ayy ... mutluluklar dilerim ..

böcüğüm, naptın dün güzel geçmedi mi kutlama?

damla-dinçer, tupperların hayırlı olsun, güle güle kullan.

başıyazmalıkız, cici geceliklerin iç çamaşırların çok tatlı .

zelihacım koltuk takımınnı iyi günlerde kullan.

sulfatcım, ne kadar çok olmuş kek kalıpların. güle güle kullan canım.

burcuözge cnm cok süper bı yatak örtusu bende nevresımını almayı düşünüyorum
tüllü bı tane yatak örtusu almayı düşünüyorum ama cok abartılı deıl
damla dıncer cnm tupperlarını ı gunlerde kullan
sulfat sılıkon kapların cok şekr ı gunlerde kullan
basıyazmalıkz aldıkların cok cıcı ya cnm hayrlı gunlerde kullan
zelıha zelıha koltuk cok hoş
bırısı daha vardı ama unutum kusra bakmayın kafam cok dalgın

kızlar nikah tarihi alanlara bir sorum var...sağlık raporunu sağlık ocağından mı hastaneden mi almak gerek....birisi yapılan işlemeri anlatabilir mi...ikimizde farklı illerdeyiz..

hangi belediyeye başvuracaksanız internet sitesine bakın kabul ettiği sağlık ocakları ve hastaneler yazar mutlaka. Sağlık ocaklarında hem tenha oluyor hemde ücretsiz yapılıyor işlemler. . Özel hastanelere birsürü masraf yapmaya gerek yok canm.
Buarada bütün işlemleri bi yerde yapıp evlenceğiniz şehirdeki belediyeye hazırladığınız evrakları yollayabilirsiniz. İllaki evlenecğiniz şehirde ewraklarınızı halletme zorunluluğu yok. a.s.

Hayırlı cumalar cnm dün nasıl geçti
hayırmı nie sıkıldın sen?

ilk başta HAYATIMa cok tşk edıyorumŞeniz davetıyelerı yollamıstı cnm arkdasım benım
dün gıttım berbattı
40 tl yol parası harcadım yazık oldu keske son takstlerımden brını ödeseydım
saat 6da baslıycaktı 7de anca orda oldum trafıkten bıde 3 arac değiştrdım son durağa kadr hepsınde gıttım
neyse hıc umduğum gıbı olmadı ferıdun duzağaç 1 saat konser vercek dedıler bıkez söledı gıttikötükedihüso hersey cok kötuydu ama benı en cok etkıleyen bı olay oldu
eskı sözlumu gordum :çok üzgünüm: okadr şok oldum kı yanı o an dunyadan hıc sevk almadım zaten belkkıde o yuzden hıc sevk almadım :çok üzgünüm: ama cok kötu oldum o benı görmedı ama hala cok kötuyum
bıde hılalce mustafam yazmıs kalplerın ustune onu gordum daha kötu oldum :1no2:ya bılmıyom ya hıc kötu seylerı hatrlamak ıstemıyom ama hayatta hep karsıma cıkıyo dün akrabamızın bırı ne zmn düğün dedı sureklı soruyorlar temmuzda ayrıldığımızı bıle bıle

günaydın kısçeler

tubiş hayırlı uğurlu olsun :)

esym cicilerin çok hoş

tuperları gelmiş birinin nicki unuttum güle güle kullan

silikon kalıplarda çok cici en çok kabaran kekleri yapman dileğiyle arkadaşım

çoraplar ve çamaşırlarda çok hoş iyi günlerde kullanın

cnm kotu bi tesaduf olmus olaylaarı bılmıyorum ama senı uzmeye yetmıs
dunya ne kadar kucuk

esmy hepsı cok guzel yaa suan zevk alma yeteğın yok ama sağlıklı huzurlu yuvanda kullan cnm

günaydın güzel gelin adayları hayırlı cumalar diliyorum hepinize gel böcügüm gel :1hug: :teselli: üzme sen tatlı canını ben seni baska eglence götürürüm

böcüğüm kıyamam ya, üzülme demek boşa olucak biliyorum ama elden de başka bir şey gelmiyor ki, Allah ım sana sağlık, huzur versin, diğer şeyler bi şekilde gelip geçiyo be güzelim.. Bu da geçecek inş.:Saruboceq: :teselli: Senin taksitler bitecek, yeni yeni taksitlere alışverişlere gidicez oooo yapıcak çok iş var daha:teytey:

Böcüğüm geçmişi hatrlamak istemesende böyle kötü tesadüfler hep çıkabiliyor karşımıza. Ama bunun hayatını alt-üst etmesine özellikle moralini bozmasına izin vermemelisin. Onu anımsatacak şeyler düşünme hadi bugun başka bi uğraş bul kendine onunla oyalan.

konu dağıldı azcık ama sızlere demıycemde kımse dıycem kusra bakmayın artık
kaska kavga edrek ayrılsaydık keske aılelerımız arasında sorun olsaydı cok daha cabuk sılerdım onu
hayrlısını ısterım allahım sağlık versın dıom ınş bıgun onu unutcak bırısı cıkar karsıma amın

gasolıne sen benı batrcan mı bacım 2010 anca bıter takstlerım

emsy son koyduklarında harıka cnm ya

komşum üzülme takma kafana sonuçta ayrılma kararı vermişsiniz elbette bi yerlerde karşılaşabilirsiniz bundan etkilenmemen moralini bozmaman lazım
ayrıldığınızı bile bile düğünü soran akrabalarınıda saygıyla anıyorum ne diyim klava:

böcüğüm bişi sorcam siz neden ayrılma kararı aldınız.sorarken bile çekiniom ama özelse görmemezlikten gel buyazıyı yada seni üzecekse :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…