hayrlı cumalar
RABBIM hzurlu yuva kurmayı nasıp etsın dertsız tasasız ınş amın
bırazdan aldıklarınıza bakarım
cnm cok sıkkın
tepe home deri çerçeve, ablamın kayınvalidesi hediye etmişti
güle güle kullan tatlım :) birbirinden güzel hepsi fener
pike takımım, teyzemin hediyesi
peştemal, ablam almıştı bodrum'dan
masa örtüsü
arkadaşım diyarbakır'dan hediye getirmişti, poşu
babam almıştı, kapanınca kalp şeklinde, bu açık görünümü
ciciş terliklerim
ablamın kayınvalidesi örmüş ama hayatta ıslak yün elleyemem. sabunluklarım, görüntü amaçlı koyucamkaydirigubbakcemile3
rahmetli dedemin duasından yemeni:çok üzgünüm:
tatlı, kek, pasta süslemek için kalıp
banyodan sonra basılan ayak havlusu
buzdolabı magneti biri ben, biri nişanlım:dilcikar:
almaya doyamadığım çoraplarım-tatlicadiarzu-
eşofman takımım
minili pijamalarım
bu takımı arkadaşım İrlanda'dan getirmişti
Loya'dan
ve jartim
işte buda spor bir diğer yatak örtüm bunu 2 ay önce almıştım sanırsam....
öyle şatafatlı şeylerden sıkılınca konulacak yer bulunamıyor birde gelinlik gibiler mübarek:)))
ma bunlar katlanınca soğar gene bazaya mazaya:roflol:
bua işte ilk evisimize gittiğimizde kullanacağımız pike takımım:asigim:
kızlar nikah tarihi alanlara bir sorum var...sağlık raporunu sağlık ocağından mı hastaneden mi almak gerek....birisi yapılan işlemeri anlatabilir mi...ikimizde farklı illerdeyiz..
Hayırlı cumalar cnm dün nasıl geçti
hayırmı nie sıkıldın sen?
ilk başta HAYATIMa cok tşk edıyorumŞeniz davetıyelerı yollamıstı cnm arkdasım benım
dün gıttım berbattı
40 tl yol parası harcadım yazık oldu keske son takstlerımden brını ödeseydım
saat 6da baslıycaktı 7de anca orda oldum trafıkten bıde 3 arac değiştrdım son durağa kadr hepsınde gıttım
neyse hıc umduğum gıbı olmadı ferıdun duzağaç 1 saat konser vercek dedıler bıkez söledı gıttikötükedihüso hersey cok kötuydu ama benı en cok etkıleyen bı olay oldu
eskı sözlumu gordum :çok üzgünüm: okadr şok oldum kı yanı o an dunyadan hıc sevk almadım zaten belkkıde o yuzden hıc sevk almadım :çok üzgünüm: ama cok kötu oldum o benı görmedı ama hala cok kötuyum
bıde hılalce mustafam yazmıs kalplerın ustune onu gordum daha kötu oldum :1no2:ya bılmıyom ya hıc kötu seylerı hatrlamak ıstemıyom ama hayatta hep karsıma cıkıyo dün akrabamızın bırı ne zmn düğün dedı sureklı soruyorlar temmuzda ayrıldığımızı bıle bıle
ilk başta HAYATIMa cok tşk edıyorumŞeniz davetıyelerı yollamıstı cnm arkdasım benım
dün gıttım berbattı
40 tl yol parası harcadım yazık oldu keske son takstlerımden brını ödeseydım
saat 6da baslıycaktı 7de anca orda oldum trafıkten bıde 3 arac değiştrdım son durağa kadr hepsınde gıttım
neyse hıc umduğum gıbı olmadı ferıdun duzağaç 1 saat konser vercek dedıler bıkez söledı gıttikötükedihüso hersey cok kötuydu ama benı en cok etkıleyen bı olay oldu
eskı sözlumu gordum :çok üzgünüm: okadr şok oldum kı yanı o an dunyadan hıc sevk almadım zaten belkkıde o yuzden hıc sevk almadım :çok üzgünüm: ama cok kötu oldum o benı görmedı ama hala cok kötuyum
bıde hılalce mustafam yazmıs kalplerın ustune onu gordum daha kötu oldum :1no2:ya bılmıyom ya hıc kötu seylerı hatrlamak ıstemıyom ama hayatta hep karsıma cıkıyo dün akrabamızın bırı ne zmn düğün dedı sureklı soruyorlar temmuzda ayrıldığımızı bıle bıle
hayırlı cumalar cnm dün nasıl geçti
hayırmı nie sıkıldın sen?
esmy hepsı cok guzel yaa suan zevk alma yeteğın yok ama sağlıklı huzurlu yuvanda kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?