esmy hepsı cok guzel yaa suan zevk alma yeteğın yok ama sağlıklı huzurlu yuvanda kullan cnm
konu dağıldı azcık ama sızlere demıycemde kımse dıycem kusra bakmayın artık
kaska kavga edrek ayrılsaydık keske aılelerımız arasında sorun olsaydı cok daha cabuk sılerdım onu
hayrlısını ısterım allahım sağlık versın dıom ınş bıgun onu unutcak bırısı cıkar karsıma amın
gasolıne sen benı batrcan mı bacım 2010 anca bıter takstlerım
emsy son koyduklarında harıka cnm ya
ne kusuru saçmalama
gasolıne sen benı batrcan mı bacım 2010 anca bıter takstlerım
emsy son koyduklarında harıka cnm ya
hayallerimi yiktin caanım yaa cok umitliydim hangi modelleri vardi sen baktiginda ve kaçaydı ortalama fiatlar yukselmismi nettenmi alsam acaba ya:bbo:
iyi aksamlar kızlar, evde girebilirsem okumaya calısacagım yazdıklarınızı
kızlar birde benim için dua edinde iyileşip kurtulayım su grip illetinden senağlama
geçmiş olsun arkadaşım.bende yaklaşık 1 haftadır boğazımla cebelleşiyorum.doktorada gitmedim geçer diye ama bakalım.antibiyotik kullanıyorum şimdi. papatya ve böğürtlen çayıyla rahatlamaya çalışıyorum.inşallah iyileşirsin bian evvel canım hihoyyyt
yok canımcım ya delikafadulden 10 yıla yakındır birlikteyiz, daha da var heralde 1 sene falan, öyle görünüyo. Zaten uzuuun zaman oldu, e daha da aylar var evliliğe, o anlamda yolumuz uzun
Ohh be başka site buldum resimleri ekledim bu neymiş yaaa
Damlacımhepsini güzel günlerde kullan, güzel tercihler yapmışın
Kızlar cicilerimi ekliyimkaydirigubbakcemile2
leopar pijama takımım
pek belli olmamış ama siyah tül gecelikim
kıttyy geceliğim ve siyah kapri taytım...
kap pijama takımım
Başıyazmalı kız çok ciciler gzelim iyi günlerde kullan...
Bugün aldığım 12'li silikon minik kek kalıplarım
Ay çok güzeller yaa renkli renkli, bende alcam bıunlrdan
günaydınnnnnnnn
nabersiniz kısçeler ne var ne yok bir kaç gündür yoktum. pc ile ilgili problem var. düzelmedi halen.
bir sürü şey kaçırdım kesin. ama geriye doğru bakamam bu sıralar. kimler yeni neler aldıysa iyi günlerde hayırlısıyla kullansın.
Herkes iyidir umarım.
veeeeeeee
dün nikahımız kıyıldı :lepi:
Tubiş nerdesin niye gelmiosun diye kızıcaktım ama vazgeçtim, baya yol katetmişsin kuşum akkah bir yastıkta kocatsınn
bunu huzurdan almsıtm cızgılı altı capri
buda huzurdanyanlıs okumuyorsa etıketı 42.50 tl altı sort
bu son olanca ceavhir oyshadan 100 kaymeydı tuzlu biras
Esmy yaa ben bunların hepsine tekk tek bayıldıum arkadaşım inan hepsi ayrı güzellikteler ve bende huzurdan alışveriş yaparım /(b.köyden ) ama böyle şeyler görmedim hiç yaa sen hangidsinen aldın.
offf çook geçmiş olsun, ederiz tabi ne demek, Allah şifa versin, sağlığına kavuş tez zamanda inş..:Saruboceq:
geçmiş olsun arkadaşım.bende yaklaşık 1 haftadır boğazımla cebelleşiyorum.doktorada gitmedim geçer diye ama bakalım.antibiyotik kullanıyorum şimdi. papatya ve böğürtlen çayıyla rahatlamaya çalışıyorum.inşallah iyileşirsin bian evvel canım hihoyyyt
mandilincim,biz beyaz eşya için baya araştırma yaptık.Bosch'un altı plastik gibi olan modelleri için birçok forumda kullananlar memnun değildi.Plastik ve sıcak olduğundan dolayı,yıkamadan sonra bir koku olduğunu söylüyorlar.Tabii bütçe sizin bütçeniz ama bu bilgi de kulağınızda olsun istedim -tatlicadiarzu-
ılk olarak nıkah hangı sehırde yapılacaksa dıgerının o sehre gıtmesı gerekıyor. hangi ilçeye bağlıysanız o ilçenin nikah memeurluğuna gidip sorun onlar size nerede kan tahlili yapılacağını söylüyorlar. hstanede değil sağlık ocağıda değil. aile sağlı merkezi orada yapılıyor tahliller bir terslik yoksa eğer 3 gunde alırsınız sonucları. bız cuma vermıstık kanı carsamba aldık mesela.
ilk başta HAYATIMa cok tşk edıyorumŞeniz davetıyelerı yollamıstı cnm arkdasım benım
dün gıttım berbattı
40 tl yol parası harcadım yazık oldu keske son takstlerımden brını ödeseydım
saat 6da baslıycaktı 7de anca orda oldum trafıkten bıde 3 arac değiştrdım son durağa kadr hepsınde gıttım
neyse hıc umduğum gıbı olmadı ferıdun duzağaç 1 saat konser vercek dedıler bıkez söledı gıttikötükedihüso hersey cok kötuydu ama benı en cok etkıleyen bı olay oldu
eskı sözlumu gordum :çok üzgünüm: okadr şok oldum kı yanı o an dunyadan hıc sevk almadım zaten belkkıde o yuzden hıc sevk almadım :çok üzgünüm: ama cok kötu oldum o benı görmedı ama hala cok kötuyum
bıde hılalce mustafam yazmıs kalplerın ustune onu gordum daha kötu oldum :1no2:ya bılmıyom ya hıc kötu seylerı hatrlamak ıstemıyom ama hayatta hep karsıma cıkıyo dün akrabamızın bırı ne zmn düğün dedı sureklı soruyorlar temmuzda ayrıldığımızı bıle bıle
cok tşkler sızler bazen aılemden bıle yakınsınız cunku aılem yok yanımda:çok üzgünüm:
ayrılma sebebımız bıle yok
yapamıycam dıyıp benı nışana 23 gun kala terkettı(nışanlık provalarım bıtmıstı yerı tutmustum hersey hazrdı)
ben beddua bıle edemedım sadece ağladım
aılesı ıkı gun gecmez sana doner dedı gercekten öle oldu aylarca kapıda bekledı hatta eve gelme cesaretı gosterdı yalvardı ama aılem ıstemeyız dedı
bana donup ya o ya bız dedıler bıttı
neysem bırakalım artık onları hayrlısı olsun
benımde elbet bı nışanlım olcak demı ama ne zmn allah bılır
cok tşkler sızler bazen aılemden bıle yakınsınız cunku aılem yok yanımda:çok üzgünüm:
yapamıycam dıyıp benı nışana 23 gun kala terkettı(nışanlık provalarım bıtmıstı yerı tutmustum hersey hazrdı)
aılesı ıkı gun gecmez sana doner dedı gercekten öle oldu aylarca kapıda bekledı hatta eve gelme cesaretı gosterdı yalvardı ama aılem ıstemeyız dedı
Anlat Pashminam anlat :))) ben zaten kendimi ibret vesikası gibi hissediyorum:lepi:
hayırlısı olsun güzelim ya, ben şartları da kaderi de çok zorlamanın doğru olmadığını düşünüyorum, elimizden geleni yapıyoruz biz, okuldu askerlikti derken onlar bitti çok şükür, iş meselesi de iyi çok şükür, ev işini hallettik miydi ooohhh :teytey: o yüzde herşeyin hayırlısı.. geç olsun güç olmasın, sağlıkla olsun, ağız tadıyla olsun hepimizin ki inşallah:Saruboceq:
anlat pashminam anlat :))) ben zaten kendimi ibret vesikası gibi hissediyorum:lepi:
Hayırlısı olsun güzelim ya, ben şartları da kaderi de çok zorlamanın doğru olmadığını düşünüyorum, elimizden geleni yapıyoruz biz, okuldu askerlikti derken onlar bitti çok şükür, iş meselesi de iyi çok şükür, ev işini hallettik miydi ooohhh :teytey: O yüzde herşeyin hayırlısı.. Geç olsun güç olmasın, sağlıkla olsun, ağız tadıyla olsun hepimizin ki inşallah:saruboceq:
Anlat Pashminam anlat :))) ben zaten kendimi ibret vesikası gibi hissediyorum:lepi:
hayırlısı olsun güzelim ya, ben şartları da kaderi de çok zorlamanın doğru olmadığını düşünüyorum, elimizden geleni yapıyoruz biz, okuldu askerlikti derken onlar bitti çok şükür, iş meselesi de iyi çok şükür, ev işini hallettik miydi ooohhh :teytey: o yüzde herşeyin hayırlısı.. geç olsun güç olmasın, sağlıkla olsun, ağız tadıyla olsun hepimizin ki inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?