Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esmy hepsı cok guzel yaa suan zevk alma yeteğın yok ama sağlıklı huzurlu yuvanda kullan cnm

yok cnm konu ne dagılcak sen ıyı ol ıyı hısste yeterkı ayrıca bktb bende katılıyorum akrabalrını anmak konusunda Çok üzgünüm çoook

gasolıne sen benı batrcan mı bacım 2010 anca bıter takstlerım

emsy son koyduklarında harıka cnm ya
ne kusuru saçmalama klava:
olsun kuzucum 2010a az kaldı, o zamana kadar buralarda takılır hatunların eklediklerine bakarız, geçer geçer zaman çabuk geçer boşver sen:teytey:

darısı hepinizi başına kızlar,
buket, düğünden sonra değiştircem medeni hali :)

sevgili böcüm, aradan ne kadar zaman geçti, neden ayrıldınız bilmiyorum ama bu kadar takılman üzülmen hiç iyi değil. Bir düşün çocukları olan ne çok severek evlenen insanlar ayrılıyorlar.
Dua et ki senin daha yolun başındayken olmuş. hayırlı değilmiş deme ki, bırak geçmişi sürekli yanında taşıma görünce görmedim farzet önüne bak onun için kendini üzmene değmez. Değerli bir insan olsaydı zaten şu an yanında olur.
UNUTTTTTTT

hayallerimi yiktin caanım yaa cok umitliydim hangi modelleri vardi sen baktiginda ve kaçaydı ortalama fiatlar yukselmismi nettenmi alsam acaba ya:bbo:

Kuşum böyle çok çiçekli modeller kalmıoş 64 -90 a kadar değişiyo fiyatları ama çok cici bir düzkkan bi git bak derim delikafadulden

iyi aksamlar kızlar, evde girebilirsem okumaya calısacagım yazdıklarınızı
kızlar birde benim için dua edinde iyileşip kurtulayım su grip illetinden senağlama

Off cum geçmiş olsun umarım daha iyisindir bugün.

Songa canım sana da geçmiş olsunn

yok canımcım ya delikafadulden 10 yıla yakındır birlikteyiz, daha da var heralde 1 sene falan, öyle görünüyo. Zaten uzuuun zaman oldu, e daha da aylar var evliliğe, o anlamda yolumuz uzun

Maşallah bitanem 10 sene demek haa bizimde 6 sene oldu hala evlenemioz die şikayet edioz benimkine anlatıcam sizi mutlaka

herkeslere günaydın kızlar ya bu grip nezaman gececek ya senağlama suratım pancar gibi kızardı, her yerim ağrıyor off off senağlama
kızlar herkesler aldıklarını gule gule guzel gunlerde kullansınlar insallah mutlu ve mesut hepsi birbirinden guzel yerimseniben
nikahı kıyılan arkadasıma da hayırlı ugurlu olsun darısı hepimizin basına insallah :Saruboceq:

offf çook geçmiş olsun, ederiz tabi ne demek, Allah şifa versin, sağlığına kavuş tez zamanda inş..:Saruboceq:

tesekkur ederim canım Şeniz

canım tesekkur ederim, bende kac gundur cekiyorum bunu haftasonu dinlenince gecer umarım. sende biran once saglıgına kavusursun insallah benimde dualarım seninle :Saruboceq:

canım ya bu forumlardan bikac tanesini soylermisin bana ozelden, bunları nisanlıma gostermem lazım, off ya bu erkeklerle ugrasmak ne kadar zor, kadınların isteklerini hep gereksiz masraf olarak goruyorlar ne gerek varmıs okadar para vermeye

nasıl yani canım anlamadım nikahın kıyılacagı yerdemi yaptıracagız herseyi, biz burada oturacagız ama dugunumuz nisanlımın memleketinde olacak hersey için oraya mı gidecegiz yani :uhm:

canım ya neden ayrıldınız neler oldu bilemiyorum, uzulme demekte bosa biliyorum ama gercekten cok uzuldum boyle bir tatsızlık olmasına uzulmene, insallah en kısa zamanda atlatırsın :teselli:

cok tşkler sızler bazen aılemden bıle yakınsınız cunku aılem yok yanımda:çok üzgünüm:
ayrılma sebebımız bıle yok
yapamıycam dıyıp benı nışana 23 gun kala terkettı(nışanlık provalarım bıtmıstı yerı tutmustum hersey hazrdı)
ben beddua bıle edemedım sadece ağladım
aılesı ıkı gun gecmez sana doner dedı gercekten öle oldu aylarca kapıda bekledı hatta eve gelme cesaretı gosterdı yalvardı ama aılem ıstemeyız dedı
bana donup ya o ya bız dedıler bıttı
neysem bırakalım artık onları hayrlısı olsun
benımde elbet bı nışanlım olcak demı ama ne zmn allah bılır

canım ya her işte bir hayır vardı inan, ortada bisey yokken nişanlanmak uzereyken bunu yapan birisine hayat boyu bir birliktelik için nasıl guvenebilirsinki? o zaten seni hak eden birisi degilmis demekki hic uzme tatlı canını sen, eminimki senin için bekleyen birisi var bir yerlerde ve gunu saati geldiginde bulacaksınız birbirinizi sadece zamanı var demekki canım benim Şeniz

komşum cnm benimm ya. demekki onada stres olmuş hata yapmış belkide ama yarın öürgün evlenincede aynısını yapabilirdi aldığın karardan pişman olma.ama işte çok zor ya inan üzüldüm çok

Amann böcük olan olmuş bitmiş geçmiş arkadaşım maziye dönüpte tekrardan üzülme artık canım değmezmiş baksana, bizim koca adayları varda noluo birtürlü şartları uygun hale getirip evelenemioz , o yüzden herşeyin hayırlısı bir bakarsın kafana göre bulmuşsun hemen evlenivermişin bu işler kısmet derler ya çok inanaıyorum ben. :1hug: a.s.

Anlat Pashminam anlat :))) ben zaten kendimi ibret vesikası gibi hissediyorum:lepi:
hayırlısı olsun güzelim ya, ben şartları da kaderi de çok zorlamanın doğru olmadığını düşünüyorum, elimizden geleni yapıyoruz biz, okuldu askerlikti derken onlar bitti çok şükür, iş meselesi de iyi çok şükür, ev işini hallettik miydi ooohhh :teytey: o yüzde herşeyin hayırlısı.. geç olsun güç olmasın, sağlıkla olsun, ağız tadıyla olsun hepimizin ki inşallah:Saruboceq:

aynen bizimde 10 yıl oldu. oydu buydu şuydu derken 10 yıl bitmiş son 3,5 ayımız kalmış

cnm benm kıyamam ayrılık acısı cok zordur ama aılenı secmekle en dogru kararı vremıssın
neyse havayı dagıtalım
pashmına ben hepsını huzurdan almadım orda ıkı taneyı caprılı ve sortluyu bende şişli subesınden cnm

ayyyyy sabah 9 da başladım ancak bitirdim yaff oku oku :), cicileriniz çok güzel herkes güle güle ağız tadıyla kullansın

amiiiiiiinnnnnn

günaydın herkese hayırlı cumalar böcük sıkma canını değmez yani geçmişi formatla artık eğer canını sıkmaya neden olduysa mustafam yazısı hemen değiştiriyorum

günaydınlar kıslar. dun elektrıkler gıttı sızden ayrı kaldım. sızlere o kadar çok alısmısım kı yerınız bellı oluyo herkes aldıgı cııcılerı ıyı gunlerde kullansın

bocugum sende uzulme boylesı belkı daha hayırlıdır

Amin güzelim inş. hepimiz için herşey güzel olur. Bizde senin anlattığın basamakları geçtik okuldu,işti, yüksekti, askerlikti, ev di gibi şeylri hallettik şimdi ben çeyiz alıp t.dağdan iş bakıorum ki şimdi işim varken istanbulda birde para biriktiryorum evimizin dolaplarını boyasını yaptırıoruz allah kısmet ederse iş bulursam t.dağda hemen olcak yok sa 2010 a kalıyıo bizim kide ney yazıkki.Belioz bakalım bakalım hayırlısı olsunda

ay burdakı herkezın ılıskeıle ıuzun ya benımde 8 sene bıttı vallahı hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…