Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay burdakı herkezın ılıskeıle ıuzun ya benımde 8 sene bıttı vallahı hihoyyyt

Maşallah canım sizede benimki ilk sevgilim bende onun ilk sevgilisiyim çok seviyorum bitaenm o benim yaa, iyi ki hayatımda :teytey: :dance:.Bir başkasını düşünemem bilee kızlarr :asigim:

pashmina, sağol canım. inşallah sizinde işler en kısa zamanda yoluna girer ve mutlu haberlerini alırız Şeniz

böcük, iyimisin şekerim. unuttun dimi.

geldım
ve sızlerle olduğum ıcn cok şanslıyım
sızn gıbı dostlarım sevenlerım sevdıklerım olduğu ıcın mutluyum:asigim: annem babam yanımda yokken burdakı ablalarım anne dedığım sevgısını hıssetıklerım bıle oldu allah razı olsun herkesten:Saruboceq:
ölum allahın emrı ayrılık olmasaydı derlerya ayrılık gercekten ölumden acıymış

neysem yaa basım ağrıdı çalın ordan oynak bısılersositososito

canım ben aldım sarevden Sarev Saten Arabesque V2 Çift Kişilik bunu harika bişi gördüğüm an karar verdim illa alcam bunu dedim hatta eski sayfalara eklemiştim ama ben bu sitedekilere göre sarev ürünlerini çok uygunu almışım 85,00 tl ye aldım

böcük canım çok üzüldüm ben diyorum bu kızın sevgilisi yok niye nişan kıyafeti var canım benim.Keşke ailen okadar kesin davranıp seni arada bırakmasaydı herkes arasında kavga ayrılık oluyor keşke ailelere yansıtmasaymışsınız bak hemen geri dönmüş.Ama bitmiş geçmiş hayırlsı olsun hiç canını sıkma herşeyde bir hayır vardır bu okadar doğruki..

Esmy aldıkların piajamalara geceliklere bayıldım ya güle güle kullan.

esmy sorma bacım ya bana cok yakınmış ama ben bıle gıdemıym gunahlarım alıkoymuyo gıdem :roflol: yanı borclarım ama belkı havale yaparlardır netten baksan sana yakın olana

oveg cok tşkler cnm ya aıleme söyleyen ben deılım yengem demıs sonra annem aradı kızm duzelır sıkman canınızı dedı sonra konusmuslar ama annem arayana kadr yengemle ablam saolsunlar msj cekmışler ona sakın arama bızı sen bıttın gıbı bazı seyler yazmışlar belkıde hakaret ettıler sölemedı ondan sonra ıpler koptu yoksa ben demezdım zaten

hılalce ısmı sılme cnm ya benım için yaz gerı emı

aynen bizimde 10 yıl oldu. oydu buydu şuydu derken 10 yıl bitmiş son 3,5 ayımız kalmış
ay hakkaten sizin çok az kalmıştı dimi? Gerçi ben geliyim onu sana soriyim dimi? Geçmez şimdi o 3,5aydelikafadulden
Hayırlı olsun canım, inş. ben de görürüm o 3,5 ayı gamyoncuiremsu

kızlar uygun gün saat olsa gelirim valla güzel olur:)

böcük ya senin ailene değil lafım ama bu aileler niye karışır anlamam bende ufak sorun yaşadım ailemdeki insanlardan ama hayır işlerde özellikle ne diye araya girerler bilmem.Neyse hayırlısı diyelim.

alıntı yapmayayım sayfalar uzamasın deyuuuuuuuuuuuuu

başıyazmalı
ve

esmy

ikinizinde cicilerine bayıldım.güle güle kirletin....

ay hakkaten sizin çok az kalmıştı dimi? Gerçi ben geliyim onu sana soriyim dimi? Geçmez şimdi o 3,5aydelikafadulden
Hayırlı olsun canım, inş. ben de görürüm o 3,5 ayı gamyoncuiremsu

ÇOK SAOL CNM. ŞU EVLİLİK TAKVİMİNİ YAPTIKTAN SONRA DAHADA AĞIR GEÇİO GÜNLER BİİR BİİRR sırnaşık şey
görcen tabi Allahın izniyle senide konuscaz burda

komşum bak şukadar diom konuyu kapıom seni sevmeyen ölsün bacımmm :enbuyukkk:

ESMY
pijamaların tek kelime ile süper valla yine alma şevkim kabardı zaten pijama iç çamaşırı merakım var sanırım ayrın alırım bi kaç cici a.s.

oveg ya valla buluşalım çok azız ama sanırım ama olsun ya ayarlayalım bence

böcüğüm yazdıklarını okudum lütfen hiçbirşey için üzülme.biliyorum üzülme demek saçma ama herşeyde vardır bi hayr...o kaybetti seni kaçırdığı için...boşver ailen bi bakıma ii yapmış..seni öle bırakıp gitmemeliydi.kıymetini anlamış ama iş işden geçmiş
kıymetini sonradan bileceğine hiç bilmesin daha ii tatlım

Merhaba canlarımmm.İşlerim vardı yazamadım. Esmy , başıyazmalıkız ve ismini hatırlayamadığım herkez aldıklarını iyi günlerde huzurla kullanın inşallah.

Böcüküm konu kapandı ama şu söylemeden edemeyeceğim. Ailelerimiz her zaman bizim için doğruyu görebilen tek insanlar.Hakkında hayırlısı böyleymiş canım. Sende bu yönde düşün canım..

Bu arada buluşmanıza az kald dimi :dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…