ESMY
pijamaların tek kelime ile süper valla yine alma şevkim kabardı zaten pijama iç çamaşırı merakım var sanırım ayrın alırım bi kaç cici a.s.
böcük canım çok üzüldüm ben diyorum bu kızın sevgilisi yok niye nişan kıyafeti var canım benim.Keşke ailen okadar kesin davranıp seni arada bırakmasaydı herkes arasında kavga ayrılık oluyor keşke ailelere yansıtmasaymışsınız bak hemen geri dönmüş.Ama bitmiş geçmiş hayırlsı olsun hiç canını sıkma herşeyde bir hayır vardır bu okadar doğruki..
Esmy aldıkların piajamalara geceliklere bayıldım ya güle güle kullan.
Merhaba canlarımmm.İşlerim vardı yazamadım. Esmy , başıyazmalıkız ve ismini hatırlayamadığım herkez aldıklarını iyi günlerde huzurla kullanın inşallah.
Böcüküm konu kapandı ama şu söylemeden edemeyeceğim. Ailelerimiz her zaman bizim için doğruyu görebilen tek insanlar.Hakkında hayırlısı böyleymiş canım. Sende bu yönde düşün canım..
Bu arada buluşmanıza az kald dimi :dilcikar::dilcikar:
ayy hayırlı olsun tubişşşş :lepi:günaydınnnnnnnn
nabersiniz kısçeler ne var ne yok bir kaç gündür yoktum. pc ile ilgili problem var. düzelmedi halen.
bir sürü şey kaçırdım kesin. ama geriye doğru bakamam bu sıralar. kimler yeni neler aldıysa iyi günlerde hayırlısıyla kullansın.
Herkes iyidir umarım.
veeeeeeee
dün nikahımız kıyıldı :lepi:
tatlişim bu özdilek marka ama ben netten sipariş vermiştim kuzuğucum yerimsenibenkalpli seylere bende bayılıyorum çok tatlı duruyo :) nerden aldın şeker?
burcuözge cnm cok süper bı yatak örtusu bende nevresımını almayı düşünüyorumQUOTE]
teşekkür ederim canımmmm:1hug:
ayy lki tamm benlikmişşş :sm_cool:
bunu huzurdan almsıtm cızgılı altı capri
böcükçüm gerçekten hayırlısı buymuş...cok tşkler sızler bazen aılemden bıle yakınsınız cunku aılem yok yanımda:çok üzgünüm:
ayrılma sebebımız bıle yok
yapamıycam dıyıp benı nışana 23 gun kala terkettı(nışanlık provalarım bıtmıstı yerı tutmustum hersey hazrdı)
ben beddua bıle edemedım sadece ağladım
aılesı ıkı gun gecmez sana doner dedı gercekten öle oldu aylarca kapıda bekledı hatta eve gelme cesaretı gosterdı yalvardı ama aılem ıstemeyız dedı
bana donup ya o ya bız dedıler bıttı
neysem bırakalım artık onları hayrlısı olsun
benımde elbet bı nışanlım olcak demı ama ne zmn allah bılır
belkide allahın sevgili kuluydun ve o senin için hayırsız olanı engeledi.. bilemeyiz.... :1hug:
lütfen üzülme :1hug: seninde dediğin gibi elbet deyerini bilecek biri çıkacak karşına...
hem zaten sana döndüğünde kabul etsen bile yüreinin bir tarafı eksik kalacaktı çünkü acaba yine gder mi, gerçekten seven insan neden gitmeyi düşündüki gibi sorular seni yiyip bitirecekti... yerimseniben bencede hayırlısı buymuş canımŞeniz
ozaman gardrop tipini dusunebilirsin, modelide cok guzelmıs kırmızı hastası olan ben bayıldım delikafadulden
ama LG hakkında fikrim yok hic :uhm:
kızlar elektirik süpürgesi alıcam siz ne önerirsiniz ?
kızlar bunlar nasıl
hepsi harika yaaa 1-3-4 bunlara bittim ama benim gelinligim tesetturlu olcak sanirim 2-3 olmaz bana fisfisfis
Kızlar cicilerimi ekliyimkaydirigubbakcemile2
canım iyi günlerde kullan hepsi birbirinden güzeller
Kızlar tupperware lerim geldi :)
Aslında bu sürahiyi almıştım ama bana daha iyi modelini(lkoyu renk olan) koymuş sağolsun katalogda şuan fiyatı 40 tl ben 14 e aldım :jeyyar:
arkadasim aldiklarin cok kulanisli güle güle kullan iyi gunlerde insallah
benim koltuk takımım rengi burada pembe gibi çıkmış ama öyle değil krem rengi silinebilir. benim mobilyacılarım mesela marker kalemle leke yaptı ve çıktı lekesi kullanımı rahat sürekli kullanıcaksanızda rahat oluyor. ama sandık ve çekyat özelliği yok. fiyatı 1.900 lira tavsiye ederim yani yeni aldım bende.:lepi:
sulfatcim güle güle kullan canım. Bende istiyordum bu slikon kek kaliplarindan ama cok kararsizim ya yapisirsa diye cekiniyorum bildigin herhangi bi marka varmi tatlim yapismadigina emin oldugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?