Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

alalım valla bacım ya ben düğün bhçası için almaya başladım bişiler bizde tüm akrabalara yapıldığı için alayım dedim şimdiden size haftasonu onalrı çekip koyayım barim..çeyizlerimi hep koliledik yaw biz..açıkda olanalrıda çekip koymuştum zaten bari bohçadan örnkelre koyayım

tobı komşum saolnŞeniz

bu arada bulusma bçköyde olcak ordan gtmek ıstedığımız yerlerın lıstesını yapsak
gercı b.köyde otursak yesek ıçsek sonra b.köy caddesını gezerız
englısh home gıderız ıst caddesını gezerız cok harıka mağazalar var
sıznde ıstedığınızın surayı gezelım dedığınız yer var mı

nedense lınk veremedım aslında oraya yazcaktık ama

ESMY
pijamaların tek kelime ile süper valla yine alma şevkim kabardı zaten pijama iç çamaşırı merakım var sanırım ayrın alırım bi kaç cici a.s.

tesekkurler kızlar valla bende bunlara bı servet yatırdım zamanında artık duruldum delikafadulden

sen gelemıyon demı:çok üzgünüm:
ıkı dk uğrasan yanımıza olma mı

Bakırköyün ''b''sini bilmem. Hatta avrupa yakasını hiç bilmem. 2 dk uğrayacağım diye gün boyu kaybolurum ben :roflol:

ayy hayırlı olsun tubişşşş :lepi:
aramıza hoşgeldin... yani nikahlı ama düğününü bekleyenler kervanınana:roflol:
bu arada dün ciciler eklemiştim bir sürü kaçırdın hepsini kaydirigubbakcemile3

kalpli seylere bende bayılıyorum çok tatlı duruyo :) nerden aldın şeker?
tatlişim bu özdilek marka ama ben netten sipariş vermiştim kuzuğucum yerimseniben

ozaman gardrop tipini dusunebilirsin, modelide cok guzelmıs kırmızı hastası olan ben bayıldım delikafadulden
ama LG hakkında fikrim yok hic :uhm:

gardrop tipi modellerin dis gorunusleri cok güzel kizlar ama icleri minnacik ya hic kullanisli degil o kadar cok model baktim ki fiatlari zaten ucuk hadi modele deger diyosun icini bi aciyosun aaaa mini minnacik tek kisi olsan anca yeter bence bidaha dusunun kizlar almadan once

kızlar elektirik süpürgesi alıcam siz ne önerirsiniz ?

tatlim philipsin bu modelini aldim ben 500 w emis gucu var toz torbali tavsiye ederim denedim bile hali yutucak gibi cekiyo resmen:1shok:

pınar lınk vercektım ama veremedım nedense
12 nısan saat 13:00 b.köy meydan cnm
gelırsen sevındırık olurum

esra sende ölece fotolara bakarsın:roflol:
gulduğume bakma kötu haber aldım aylıklar gene ıptal

ya bu buluşmaya neden gelemiyorum neden neden offfffffffff eminim çok eğlenceli gececek :çok üzgünüm:

ankaradada olsun lütfennnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:

Hayırlı Cumalar Güzel Gelin Adayları...
Bi sürü alıntı yapmıştım.Fakat hepsi pufff olmuş :uhm:
Öncelikle Doğum Günümü Kutlayan Herkese sonsuz teşekkürler a.s.
Herkes yeni cicişlerini iyi günlerde mutlu günlerde kullansın..
Bu mübarek cuma günü herkesin dilekleri,duaları kabul olsunn :Saruboceq:​

güle güle kullan canım renkleri güzelmiş leke tutmamasi ayri bi güzellik yerimseniben

bakırköyde bulasacak kızlar sıze plan yaptım sız orda gezın eglenın sonra aksam 4.5-5 sularında beşiktaş macka evlendirme dairesınde 17.00 de nıkahıma gelın 12/04 olurmu

Bugün aldığım 12'li silikon minik kek kalıplarım

sulfatcim güle güle kullan canım. Bende istiyordum bu slikon kek kaliplarindan ama cok kararsizim ya yapisirsa diye cekiniyorum bildigin herhangi bi marka varmi tatlim yapismadigina emin oldugun

sulfatcim güle güle kullan canım. Bende istiyordum bu slikon kek kaliplarindan ama cok kararsizim ya yapisirsa diye cekiniyorum bildigin herhangi bi marka varmi tatlim yapismadigina emin oldugun

canım yapışıp yapışmamak değilde kaliteli olup olmadığına bak çünkü ne olursa olsun bu bir polimerden yapılıyor ve her polimer belli sıcaklıktan sonra sen görmesen de değişime uğrara yapısı bozulabilir yapığın yiyeceğe zararllı kimyasallar katışmasına neden olabilir sakın çin malı alma hele ucuz die sakın güzenme derim ben kimyacı tavsiyesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…