canım ben aldım sarevden Sarev Saten Arabesque V2 Çift Kişilik bunu harika bişi gördüğüm an karar verdim illa alcam bunu dedim hatta eski sayfalara eklemiştim ama ben bu sitedekilere göre sarev ürünlerini çok uygunu almışım 85,00 tl ye aldım
EVEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:lepi:
kızlar uygun gün saat olsa gelirim valla güzel olur:)
ya bu buluşmaya neden gelemiyorum neden neden offfffffffff eminim çok eğlenceli gececek :çok üzgünüm:
ankaradada olsun lütfennnnnnnnnnnn:çok üzgünüm:
azra 500 az deıl mı ben mı yanlış bılıyom-tatlicadiarzu-
canım yapışıp yapışmamak değilde kaliteli olup olmadığına bak çünkü ne olursa olsun bu bir polimerden yapılıyor ve her polimer belli sıcaklıktan sonra sen görmesen de değişime uğrara yapısı bozulabilir yapığın yiyeceğe zararllı kimyasallar katışmasına neden olabilir sakın çin malı alma hele ucuz die sakın güzenme derim ben kimyacı tavsiyesi:)
Doğasis Mobilya | Genç Odaları, Bebek odaları, Yatak Odaları, Yemek Odaları, Yaşam Üniteleri
bi problem oldu anlamadım benim takımım fedora yatak odası yemek odası da galia renk seçenekleride var. yatak odası takımım fiyatı çok uygun son olarak aldığımız için ucuzuna kaçtık ama memnunum en önemlisi servisleri çok iyi fiyatıda 900 lira gerçekten inanabilirsiniz taksitte yapıyorlar. son zamanlarda artık keseniz rahatlatıcak böyle ayrıntılara ihtiyaç oluyor. yatak ve baz dahil 1.400 lira tuttu arkadaşlarhihoyyyt
yemek odası yaşam ünitesi tv sehpası 6 sandalye deri yada kumaş masa vitrin hepsi 1.500 lira
gardrop tipi modellerin dis gorunusleri cok güzel kizlar ama icleri minnacik ya hic kullanisli degil o kadar cok model baktim ki fiatlari zaten ucuk hadi modele deger diyosun icini bi aciyosun aaaa mini minnacik tek kisi olsan anca yeter bence bidaha dusunun kizlar almadan once
tatlim philipsin bu modelini aldim ben 500 w emis gucu var toz torbali tavsiye ederim denedim bile hali yutucak gibi cekiyo resmen:1shok:
bunlarda yeni siparislerim komdan kizlar hihoyyyt
bunlarda çok güzelmiş kuşum yaa, peki fiyatları ne kadar ben sitesinde bu ürünleri göremedim sen nerden sipariş verdin ki??[
tobicim, bi topic açarmısın gelicem ben azıcık işim var.
bunlarda yeni siparislerim komdan kizlar hihoyyyt
bunlarda çok güzelmiş kuşum yaa, peki fiyatları ne kadar ben sitesinde bu ürünleri göremedim sen nerden sipariş verdin ki??[
var canım. sitesini biliyorsan ev giysileri bolumu var oraya tikladiginda onlarda alt bolumlere ayriliyor pijama takimini pijama bolumunden sabahligida sabahlik yazan alt bolumden bulabilirsin canım.. pijama takimini 36 liraya, sabahligida 28 liraya aldim tatlim
sohbet kısmına açıcam dimi
emsy aynı gun nıkah dmek hemıde bjk off bende orda ıstıyorum ama ılla orda mı oturmak lazım-tatlicadiarzu-
azra hayrlı olsun alttakı cok guzelmış kac tl
Kızlar o kadar şey aldıkkki hepimiz.... almadığınız neler kaldı ?
emsy aynı gun nıkah dmek hemıde bjk off bende orda ıstıyorum ama ılla orda mı oturmak lazım-tatlicadiarzu-
azra hayrlı olsun alttakı cok guzelmış kac tl
canım benim
aşkıma bir adet kaprili ve şortlu pijama takımı
aşkıma 6 adet atlet
misafir terliği
kepçe seti
yemek takımıma uygun runner örtü yaptırıcam bordo
bıçak setim yolda geliyor
birde gündeik kahvaltılık...
doğru düzgün bir şey kalmadı yani...
birde alabilirsem bir 12 kişilik daha gündelik kaşık çatal takımı. renklilerden var ama onlar çok ömürlü olmuyor diye bir tane daha almak istiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?