ya kimse nevresimimi beğenmedi mi? o kaa para verdim(
,evet 2 ay önce bşlaman lazım canım adetinin ilk günü başlamalısın yerimseniben
ama doktor kontrolünde başlamanı öneririm..
mirci canem cvp için
üstüme vazife değil ama merak ettim
yanlış anlamamışsındır umarım Şeniz
YA BEN DEDIM YA SAREV AMA NIRDEN ALDIN BENDE BEGENDDM AMA ALMAK ICIN BIYER BULAMIYOM senağlama
ya ben adet sancılarım için doktora gitmiştim.ama benımkı sadece sancı dııl ıshal kusma hepsi korkunc gecıordu.
hap verdı ılk baslarda sınır yaptı.yanı dengesız gıbıydım.bı adete 1 gun falan kala karnım çok şişiordu. ama sancı yokt.göğüslerde de adete yakın hassaıyet oluyordu.yanı bendekı yan etkılerı böyleydı.ama bence doktora herkes gidip danışıp kullanmalı.her bunye farklı olabılıo.
doktor en iyisi yasmın dedı ben de dedım ya kılo aldoran bu mu yok dedı en iyisi bu dedı.e koca docent ne dıımm.:)
ama kızlar dedıım gibi bende böle olmaz da sızde baska olur yanı farklı farklı ama sancılara ıyı geldıı bı gercek ama yıne de çok uzun yıllar kullanmayı dusunmuyorum.bakalım hayırlısı hakkımızda hepımız kucaımızda bebişimiz buralarda yazışmayalım ama daha gencız yaaaaa :)
ya kimse nevresimimi beğenmedi mi? o kaa para verdim(
olur mu öyle şey sorcaksınız tabe:1hug:
esmy sen bu soruyu doğumkontrol hapıyla ilgili biri bişi yazmıştı, ona hangi mağazadan aldın diye sordun. ben de ne diyo bu kız dedim:roflol:
ama ben sana dün nerde oturuyon dedim cvp vermedin. söle de yakın yer bulalım sana
yaa kızlar şimdi bir şey okudum sanırım kullanmıycam ya...
tamam rahim ve yumurtalık kanserine karşı koruyor ancak bilirsiniz ki meme kanserinide eğer bünyede varsa sülaede varsa tetikliyor...
ee benim 3 halam 3 kanseri tedavisi gördü:çok üzgünüm: tetikler mi tetklemez mi olurmuyum bunca soruyla çsem zaten kesin işe yaramaz :roflol:
ay kafam çok karışık bir bu işin içinden çıkmaadım yaaaCADIARZU
yaa kızlar şimdi bir şey okudum sanırım kullanmıycam ya...
tamam rahim ve yumurtalık kanserine karşı koruyor ancak bilirsiniz ki meme kanserinide eğer bünyede varsa sülaede varsa tetikliyor...
ee benim 3 halam 3 kanseri tedavisi gördü:çok üzgünüm: tetikler mi tetklemez mi olurmuyum bunca soruyla çsem zaten kesin işe yaramaz :roflol:
ay kafam çok karışık bir bu işin içinden çıkmaadım yaaaCADIARZU
heycanla bekliyor olucaz canımmmmŞenizPashmina kaçar yeni cicilerimle gelicem kızlarrrrr
hımmm
bizde yok böyle bi durum tetiklermi bilinmez
ama zati şuda var 20 li yaşlardan sonra bunun sürekli takibini yapmamız lazım
oyy anam ne ka zor ya
göğüs kanseri riskimiz var rahim ağzı var yumurtalık var
ve daha bi sürü sıkıntı
erkekler öylemi bi prostatları var te o ka
canım bence bi doktorlada görüş ilaç almasan bile kafandaki sorulara yardımcı olur
keşke gitmesedin böcük, ben dedim sana kırılmam diye:çok üzgünüm:
arsimacım denizde kum bende para:dilcikar::roflol:ahhh keşkeeee
ya bide dedııgm gıbı ben evledngım gun kullanıyor olcam 2 ay once kullanamadım ozaman yararı olamuycakmı
Pashmina kaçar yeni cicilerimle gelicem kızlarrrrr
cnm öyle bısey varsa durum farklı ALLAH korusun
hayatım dun cevap verdım ben skerım şişli mecidiyeköyyy :jeyyar:
evet evet benim bir doktorla konuşmam şart hayatımmkaydirigubbakcemile5
esmy küfür mü ettin kız bana:roflol:
galeri HAYATİ :)
212 38 63 M.Köy
Faben Tekstil
296 28 20
296 54 84 Şişli
ALİŞ EV TEKSTİLİ.
TEL: 0212 2314297 KURTULUŞ / İSTANBUL
GÖKSEL ÇEYİZ.
TEL: 0212 2470426 KURTULUŞ / İSTANBUL
ESMA ÇEYİZ
TEL: 02122605052 BEŞİKTAŞ / İSTANBUL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?