Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimacıgım anladım garantı olsun 1ay ekstra bı yontemle korun dıyosun yanı 1ay sonra 1aydır hap kullanıyor olcam zaten puff keske doktora once gıtseymısım

Feda olsun Arsimacım sana:1hug:

benimde görümcem 2 tane dikiyomuş bakalım inşallah güzeldirkaydirigubbakcemile3

inş. güzel olur
şimidden iyi günlerde kullan

ay hepimizin hakkında hayırlısı arsimam yaa...
inşallah önlümüze göre olur inşallah bir akslik çıkmaz of off önemli mevzular bunlar...

öyle ya derin ve zor konular
inş. sıkıntısız atlatırız şu korunma işini

arsimacıgım anladım garantı olsun 1ay ekstra bı yontemle korun dıyosun yanı 1ay sonra 1aydır hap kullanıyor olcam zaten puff keske doktora once gıtseymısım

evet canım
yoksa ilk gece kazasına kurban olabilirsin :CüvCüv:

yahu benim anlamadığım tek korunma yöntemi hap mı:uhm: niye bu kadar hap olayına taktınız ki? araştırın biraz daha hap kullanmayın benceyasakkelime ben düşünmüyorum şahsenhihoyyyt

esmy bişi diil canım-tatlicadiarzu-

benim bildiklerim
hap, iğne, pre..., geri çekilme
başka varmı

benım yengem ılk gece:ecrin_bebek: anladınız sız onu:jeyyar: asla ona bısey sormam kelın ılacı olsa kendı basına sürer
dığer yengem 18 yaında evlendı 20 yasında yığenım oldu
45 kılo ıken 90 suan acep ılac kullandı mı bılmem soramam da
en ıyısı sızden duymak hele bı evlenınde baa anlatrsınzı nasılsa

esmy ı gunlerd ekullan havlunu bohcanı cnm

en mantıklısı eşlerimizin korunması arkadaşlar
ama ilk gece nasıl olacak

hayatım senle ılgısı yok hıc uzulme sımdık ıyyım

bende saldım çayıra mevlam koruya hesabı olcak olursada olur napım anaıcm adam dusunsun nasılsa o bakcak 3 boğaza:roflol:

bence geri vitesi deneyin:roflol: en iyisi buymuş ben öle duydum. ne ona zarar ne sanakaydirigubbakcemile3

ben çıkıyom 2 gün yokum. evimizi boyıcaz ama önce kapris yapcamsositososito

arsıma sen öle yazdınya ben bakınca yanda sıkılastırıcı jel çıkıyordu ne dıo bu dedım:roflol:

hayatım kolay gelsın cnm yarın yardıma gelım mı ıster mısn cok cıddıyım bana cok yakınsın cunku tatlım ıstersen no mu verım ararsın

bence geri vitesi deneyin:roflol: en iyisi buymuş ben öle duydum. ne ona zarar ne sanakaydirigubbakcemile3

onda da hamile kalma ihtimali var canım :ecrin_bebek:

bana da sıkılaştırıcı krem ve diyet ilaçları çıkıyor
benim kilo problemim olduğunu biliyor sanırım :roflol:

6 ay boyunca onun denemesini yaparız becerebilirsek artık sonra ona devam
ama onda bi ihtimal varmış sakıncalı yani
bilemem tabi bunlar okuduklarım :roflol:

arsıma sen öle yazdınya ben bakınca yanda sıkılastırıcı jel çıkıyordu ne dıo bu dedım:roflol:

yazdıktan sonra öyle çıktı şimdi geri geldi
meyvelerrrrrrr delikafadulden

tubilik gider görüşürüzzzzz kaydirigubbakcemile5

kızlar philips marathon un yeni modelini çıkarmış.bugün derya baykalın proğramında izledim.ona da bakın isterseniz

aynı seyleri bende sormak istiyorum bende kararsızım burası bunu konusmak icin yerimi bilmiyorum ama:asigim:

arkadaşlar bende kullanıyorum ama yanlış anlaşılmasın. benim yumurtalıklarımda kist var o yüzden kullanıyorum.çok ağrılı oluyordum.dkh ye başladıktan sonra ağrım bitti.valla keşke bana kilo yapsa ben zayıfım ama kilo falan yapmadı.sinir falan da yok.bence o ilacına bağlı bişey.baktın ilaç yan etki yapıyo tekrar git dr a ve ilacını değişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…