esmy küfür mü ettin kız bana:roflol:
Feda olsun Arsimacım sana:1hug:
benimde görümcem 2 tane dikiyomuş bakalım inşallah güzeldirkaydirigubbakcemile3
ay hepimizin hakkında hayırlısı arsimam yaa...
inşallah önlümüze göre olur inşallah bir akslik çıkmaz of off önemli mevzular bunlar...
arsimacıgım anladım garantı olsun 1ay ekstra bı yontemle korun dıyosun yanı 1ay sonra 1aydır hap kullanıyor olcam zaten puff keske doktora once gıtseymısım
yahu benim anlamadığım tek korunma yöntemi hap mı:uhm: niye bu kadar hap olayına taktınız ki? araştırın biraz daha hap kullanmayın benceyasakkelime ben düşünmüyorum şahsenhihoyyyt
esmy bişi diil canım-tatlicadiarzu-
bence geri vitesi deneyin:roflol: en iyisi buymuş ben öle duydum. ne ona zarar ne sanakaydirigubbakcemile3
ben çıkıyom 2 gün yokum. evimizi boyıcaz ama önce kapris yapcamsositososito
canım 40 liraya nerde yapıyorlar bana bi yazarmısın?
bence geri vitesi deneyin:roflol: en iyisi buymuş ben öle duydum. ne ona zarar ne sanakaydirigubbakcemile3
ben çıkıyom 2 gün yokum. evimizi boyıcaz ama önce kapris yapcamsositososito
arsıma sen öle yazdınya ben bakınca yanda sıkılastırıcı jel çıkıyordu ne dıo bu dedım:roflol:
gardrop tipi modellerin dis gorunusleri cok güzel kizlar ama icleri minnacik ya hic kullanisli degil o kadar cok model baktim ki fiatlari zaten ucuk hadi modele deger diyosun icini bi aciyosun aaaa mini minnacik tek kisi olsan anca yeter bence bidaha dusunun kizlar almadan once
tatlim philipsin bu modelini aldim ben 500 w emis gucu var toz torbali tavsiye ederim denedim bile hali yutucak gibi cekiyo resmen:1shok:
aynı seyleri bende sormak istiyorum bende kararsızımburası bunu konusmak icin yerimi bilmiyorum ama:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?