ben gıdem ı aksamlar
yarın maasları alıyoz cok sukur ama aldığım para arcelık takstııme bıle yetmıyoşirketten borc alcam ıslerımız duzelınce kescekler hem o paranın bı kısmını bulusma ıcın saklıycam nolur nolmaz belkı o gun alamazsak gelemem bıle o yuzden koym kenara dedım
Damlacım tupperlarını iyi günlerde kullan canım.
Başıyazmalıkız hepsi çok tatlı, özellikle kaprili takımı çok beğendim çok cici
canım hayırlı olsun demek sende memnun kladınn:1hug: güle güle kullan hayatımmm Şeniz
arsimacım cok sagol canm
ayyy Ankara'lı çeyizci arkidişlerim napsak buluşsak mı ki fisfisfis
Tubilikcim şimdi mutfağa assam benim mutfak mavi-krem pek uyum sağlamıcak :uhm:
Yatak odam bordo-beyaz en güzel oraya uyum sağlar diye düşünüyorum.Yatak odasına olur dimi CADIARZU
Kızlar bu arada bu benim yatak odam.Geçen sene yaptırmıştık.
Odanın rengini sevgili nişanlım bu renk boyatmış.Benimle nişanlanmadan önce tabi.
Ben beyaza boyatmak istiyorum o da ısrarla bu rengin kalmasını istiyor..:mymeka:
Nasıl sizce bu renk ?Çok boğmamış dimi :uhm:
Birde yatak odası yaptırmak isteyen arkadaşlara belki fikir olur.Dolap dış ve iç tasarımı tamamiyle şahsıma aittir.:lepi:Boydan boya gömme dolap sürgülü kapılar.
İç tasarımı çok amaçlı keşke çekseymişim..takılarımı koymak için özel kutucuklu çekmeceler bile yaptırdım hihoyyyt
kızlar şimdi aşkımın donlarına bakarken kardeşimin ördüğü poşetlik resmini göstermiştim bitince kendisini eklerim demiştim unuttuğum aklıma geldi...
işte bitmişi bu kızlar.......
içi boş doldurmadan çektim...
Dün aldığım ciciler kızlar bakalım beğenecekmisiniz :)
erzak kavanozlarım
sofra için limon ve sirkelik
küçük baharatlıklarım
havlu kağıtlık ve peçeteliğim :)
çay bardaklarım :)
kızlar bugün dayanamadım bunu aldım linensten btirmiş millet renkelri yarında son zaten
ışte bu mükemmellllll :lepi:
esmy cici pijamaların çok güzeller yaaa :CüvCüv:
Eudorabeta Dolabının dış dizaynı hoşuma gitti, güle güle aç kapa sırnaşık şey
ayyy yetişemicem herkese kafamçokkarıştı Herkesin cicilerini Allah nazarlardan saklasın
cidden beğendin mi canım ya aslında bunu almıştım
ama çok parlak dedim vazgeçtim millet üç beş tane alıo bişi kalmamaış ranforcelerden zaten hep saten var ucuzu almı millet:)
ay içim sıkılıo ya abarttım mı diyorum param yok ama alıyorum ya da ne bilim ruh halim bozuk saten pamukta yediğim kazıktan mı nee
kızlar bugün dayanamadım bunu aldım linensten btirmiş millet renkelri yarında son zaten
Valla güzelmiş kuşum bende beğendim siyahlı takımım yok benim yaaa
Ay canım benim yaa :1hug: İnan bana aldığın diğerlerinden daha güzel.Gerçi zevk meselesi..Ama ben bu tarz nevresimleri çok seviyorum.Diğer iki tanesini beğenmedim ben -tatlicadiarzu-
güle güle kullan cnm insan gördükçe herşeyi almak istiyor Allah herkesin yardımcısı olsun kızlar
arsima doğum kontrol hapı kullanıyormusun canım?
ay bir ara çok heveslendim hem adet sancım btecek hem korunucam falan diye...
ama gel gelelim hiç olumlı bir şey duymadım
kardeşim 3 ay hormon tedavisi için kullandı 10 kilo aldı
en samimi arkadaşım düğüne 2 ay kala başladı 1 hafta dayanabildi çok snir yapmış
bende tırstım kızlar bu konua ne düşünüyorsunuz...
hele birde yumurtlamayı etkilediği söyleniyor ki o başlı başına korku sebebi...
rahimi tembelleştiriyormuş.
hatta KKda okumuştum biri yazmış yasmini kullananların paylaşım alanında...
siz etkilemediğini düşünüyorsunuz etkilemiyorsa bırakalı 2 sene olmasına ve hiç bir sebep olmamasına ramen neden hamile kalamıyorum bence kullanmadan iyi düşünün falan yazmışlar iyice kafam karıştı...
ben henüz kullanmıyorum
ama bi şekilde evliiliğin getirdiği bi takım şeylere alışıp kendimizi korumayı farklı şekilde öğrenene kadar kullanmak zorundayım diye düşünüyorum
geçenlerde bi doktora gittim korkularım olduğunu söyledim
nedir korkuların dedi
tüy sorunum olduğu için tekrardan tüylenmek
kilo almak gibi veya farklı yan etkileri dedim
doktorda bana genelde kısırlık yapar diye kullanılmaz dedi ama böyle bi etki yoktur
senin sorunun vardır bunu bilmeden ilacı kullanırsın bırakınca hamile kalmak istersin ama kalamazsın ilaç kullandım ondan böyle oldu dersin dedi
tüylenme zorunu yapmaz dedi
kiloya gelince vücut belli bi dönem ödem oluşumu yaparmış daha sonra oda geçermiş
kafam çok karışık napcam bilmiyorum
yada nasıl korunulur bilmiyorum
bi doktora daha gidicem nisan ayında bakalım
kızlar kim var bakemm
Dün aldığım ciciler kızlar bakalım beğenecekmisiniz :)
Tatlım ben İzmirde mutfak mobilyası ve hertürlü marangoz işleriyle uğraşan kayınvalidemlerin tanıdığı bir mobilyacıya yaptırdık.Adını telefon numarasını bilmiyorum.Ama istersen senin için öğrenebilirim.Yada bu tür mobilya yaptırmak istiyorsan İstanbulda kuzenlerimde mobilya işleri ile uğraşıyor.Yatak ve komidin modelini onların mobilya modellinden yaptırdım.Konuşursan yardımcı olurlar.En azından fiyat alırsın yerimseniben Özelden telefon numarası adres verebilirim..evet tatlim kendi evimiz bende oyle bir duvari boydan boya surgulu dolap yaptirmak istiyorum surgulu istemiyordum ama yatagida hemen paralel yanina koyacagim icin kapilarinin acilmasi sıkıntı yaratabilir diye dusunuyorum mecburen surgulu olcak. Nerden yaptirdin canim peki tel veya adresini alabilirmiyim benim hicbir fikrim yok nerden kime nasil yaptirtilir
Ohh maşallah o parayla ben tüm eksiklerimi alırım wallakaydirigubbakcemile3
inşallah canım
ben küçükken kullandığım bi ilaç yüzünden tüylenme yaşadım
yüzümde minik minik incecik tüyler vardı çok rahatsız oluyordum
üniv. giderken iğneliye başladım tabi çok acı verici ve ince sık sık olduğu için alınması çok zordu
çalışmaya başlayınca ilk iş lazere gittim tam 2 yıl heray 1 seans olarak 90 ile 120 tl arasında ücret ödedim
biçok yer bitti kimi yerlerde tek tük çıkıyordu bunlar için tekrar iğneliye gittim 3 4 kez gittim şimdi çene altımda yada favorimde bazen çıkar şuan gittiğim yer onlarıda alırız ücretsiz dediler
(bundan önce gittiğim merkez aldığı bölgenin 1 cm yakınındaki tüyü bile almazdı başka bölge diye şimdiki öyle değil gördüğünü alıyor)
yüzüm iğneler hariç ortalama olarak 2460tl ödedim
5 seansta koltuk altı ile genitale seans başı 240 ile 260tl ödedim
buda 1240 tl eder
şuan toplu olarak 1780 ödedim 10 ay taksitli
şuana kadar toplam 5480tl ediyor
vışşşşşşşşşşşşş
ve fazlası vardır eksiği yoktur
Benim evli arkadaşlarımda bu ilaçtan kullanıyorlar ve banada bundan mutlaka kullan dediler.Hiç bir şikayetlerini duymadım.CADIARZU Bende düğünden 2 ay önce bi uzmana gidip bilgi alıcam yoksa herkes bişi söylüyor kafam karışıyor kafamçokkarıştı En iyisi bir uzmana danışmak eğer bebiş olursa gider doktorun kucağına oturturum artık :mymeka:Geçen yıl evlenen arkadaşım 1 ay öncesinden diane 35 kullanmaya başladı sürekli şikayetçiydi sabah kalktıgında elleri, ayakları şişiyormuş en fazla 2 ay kullandı sonra da bıraktı şimdi de bebişi var zaten a.s
kaydirigubbakcemile3 erkekler ne kadar rahat dimi tüm ince işler bayanlarda benneyaptımkinapcaz korunmucazda hababam çocukmu doğurcaz biz zaten anca 25inde evlenioz bebek istemiom ben evliliğimin ilk yıllarında. hap zararlı iğne zararlı o olmaz bu olmaz e napalım???
canım bunu nerden ne kadar aldığını yazabilirmisin?a.s.
Çok saol tatlım a.s.ayhh ne kadar farklı bir tasarım hayırlı olsun cnm ömür boyu mutlu mesut yatın:Saruboceq:
Canım çok saola.s.Arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın.Pijamalara bayıldım esmy ...Yatak odası ve örütsü de çok güzelll..Sarev nevresimde çok hoş,kavanozlar bardaklar,tuzluklar oooo doldurmuşssunuz yine :dance: ya önce okuyorum 40 sayfa sonra yazmak zor oluyo unutuyorum kusura bakmayın ...Banada güle güle kullan diyen arkadaşlar teşekkürler...
Azelyacım çok teşekkür ederim :1hug:İşte bu mükemmellllll :lepi:
esmy cici pijamaların çok güzeller yaaa :CüvCüv:
Eudorabeta Dolabının dış dizaynı hoşuma gitti, güle güle aç kapa sırnaşık şey
ayyy yetişemicem herkese kafamçokkarıştı Herkesin cicilerini Allah nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?