Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bunu nerden ne kadar aldığını yazabilirmisin?a.s.

arkadaşlar merhaba
bende nişanlıyım çeyiz hazırlıkları hızlandı biraz
yatak örtüsü bakıyorum bu aralar, a.s.almış olanlar varsa koyarlarsa fikir edinmek açısından çok mutlu olurum

ben gıdem ı aksamlar
yarın maasları alıyoz cok sukur ama aldığım para arcelık takstııme bıle yetmıyo şirketten borc alcam ıslerımız duzelınce kescekler hem o paranın bı kısmını bulusma ıcın saklıycam nolur nolmaz belkı o gun alamazsak gelemem bıle o yuzden koym kenara dedım

iyi akşamlar canım
Allah hepimizin yardmıcısı olsn

Damlacım tupperlarını iyi günlerde kullan canım.
Başıyazmalıkız hepsi çok tatlı, özellikle kaprili takımı çok beğendim çok cici

Çok teşekkür ederim ama bunları nereye koycaz şimdi o sorun var kaydirigubbakcemile3 yarın kanepe altına bakıcam :1no2: ama yer yok sanırım en azından sonbahara kadar bişi almamaya karar verdim para biriktircem dayanamazsam bi yatak örtüsünü alırım yaza artık

ayhh ne kadar farklı bir tasarım hayırlı olsun cnm ömür boyu mutlu mesut yatın:Saruboceq:

güle güle kullan güzelim çok güzelmiş Şeniz

güle güle kullan güzelim

kızlar bunu dün akşam aldım topunuzun gazıyla:roflol: sarev sarev alın size sarev. ama yakından elleyince harika bi his uyandırıyokaydirigubbakcemile3 fiyatı 127.5 TL.

güle güle kullan cnm çok şık:lepi:

Arkadaşlar aldıklarınızı güle güle kullanın.Pijamalara bayıldım esmy ...Yatak odası ve örütsü de çok güzelll..Sarev nevresimde çok hoş,kavanozlar bardaklar,tuzluklar oooo doldurmuşssunuz yine :dance: ya önce okuyorum 40 sayfa sonra yazmak zor oluyo unutuyorum kusura bakmayın ...Banada güle güle kullan diyen arkadaşlar teşekkürler...

kızlar bugün dayanamadım bunu aldım linensten btirmiş millet renkelri yarında son zaten

İşte bu mükemmellllll :lepi:

esmy cici pijamaların çok güzeller yaaa :CüvCüv:

Eudorabeta Dolabının dış dizaynı hoşuma gitti, güle güle aç kapa sırnaşık şey

ayyy yetişemicem herkese kafamçokkarıştı Herkesin cicilerini Allah nazarlardan saklasın

cidden beğendin mi canım ya aslında bunu almıştım

ama eve gelip baktım ki siyahlısını almışım değişim yok tabi napalım bu da güzel dedim bir de pembe vardı şu

ama çok parlak dedim vazgeçtim millet üç beş tane alıo bişi kalmamaış ranforcelerden zaten hep saten var ucuzu almı millet:)

ay içim sıkılıo ya abarttım mı diyorum param yok ama alıyorum ya da ne bilim ruh halim bozuk saten pamukta yediğim kazıktan mı nee

Ay canım benim yaa :1hug: ınan bana aldığın diğerlerinden daha güzel.Gerçi zevk meselesi..Ama ben bu tarz nevresimleri çok seviyorum.Diğer iki tanesini beğenmedim ben -tatlicadiarzu-

Valla güzelmiş kuşum bende beğendim siyahlı takımım yok benim yaaa

benimde istemeden bi siyah takımım oldukaydirigubbakcemile3

Ay canım benim yaa :1hug: İnan bana aldığın diğerlerinden daha güzel.Gerçi zevk meselesi..Ama ben bu tarz nevresimleri çok seviyorum.Diğer iki tanesini beğenmedim ben -tatlicadiarzu-

saol canım benim de bu tarz bi tane oldu işte zaten almak istediğim bunun kahveli olanıydı nasip siyahaymış

güle güle kullan cnm insan gördükçe herşeyi almak istiyor Allah herkesin yardımcısı olsun kızlar

evet ya insanın alası gelio ama bir yerde de frenlemek gerekio benim de huyum kurumasın çok düşünüyorum annemi masrafa çok sokmak istemiyorum sonrada böle içime dert oluo malum kriz var ve benim bir işim bile yok:çok üzgünüm:

şimdi tatlıslar konu dagılcak ama şimdi okudum ve yorum etmeden geçemicem bende 6 ay boyunca kullandım dogum kontrol hapını ve 6 ayın sonunda gögsümde kitle cıktı ve spnucda ameliyat oldum o parcayı aldılar ben suan için evlilik arifesinde değilim ama ben bile düşünüyorum nasıl korrunma olucak ve ben yine aynı seyleri yasarsam senağlama

kızlar kim var bakemm

ben varım diyorum delikafadulden

Dün aldığım ciciler kızlar bakalım beğenecekmisiniz :)

Çoraplarına bayıldım ne kadar ciciler yerimseniben Nevresimin renkleride :lepi:
Tatlım ben İzmirde mutfak mobilyası ve hertürlü marangoz işleriyle uğraşan kayınvalidemlerin tanıdığı bir mobilyacıya yaptırdık.Adını telefon numarasını bilmiyorum.Ama istersen senin için öğrenebilirim.Yada bu tür mobilya yaptırmak istiyorsan İstanbulda kuzenlerimde mobilya işleri ile uğraşıyor.Yatak ve komidin modelini onların mobilya modellinden yaptırdım.Konuşursan yardımcı olurlar.En azından fiyat alırsın yerimseniben Özelden telefon numarası adres verebilirim..
Ohh maşallah o parayla ben tüm eksiklerimi alırım wallakaydirigubbakcemile3
Allaha çok şükür tüy problemim yok :tomato: Bi kaç yerde tek tük çıkıyor onlarıda cımbızla hallediyorum :sm_cool:

Benim evli arkadaşlarımda bu ilaçtan kullanıyorlar ve banada bundan mutlaka kullan dediler.Hiç bir şikayetlerini duymadım.CADIARZU Bende düğünden 2 ay önce bi uzmana gidip bilgi alıcam yoksa herkes bişi söylüyor kafam karışıyor kafamçokkarıştı En iyisi bir uzmana danışmak eğer bebiş olursa gider doktorun kucağına oturturum artık :mymeka:
napcaz korunmucazda hababam çocukmu doğurcaz biz zaten anca 25inde evlenioz bebek istemiom ben evliliğimin ilk yıllarında. hap zararlı iğne zararlı o olmaz bu olmaz e napalım???
kaydirigubbakcemile3 erkekler ne kadar rahat dimi tüm ince işler bayanlarda benneyaptımki
canım bunu nerden ne kadar aldığını yazabilirmisin?a.s.

Tatlım ben Bursadan bi çeyiz mağazasından 500 TL aldık.Yanında da Beyaz saten nevresim takımı hediye etmişlerdi.Onu söylemeyi unuttum bakfisfisfis Ama canım inan isim hatırlamıyorum.Geçen sene almıştık.
:sm_confused:
ayhh ne kadar farklı bir tasarım hayırlı olsun cnm ömür boyu mutlu mesut yatın:Saruboceq:
Çok saol tatlım a.s.
Canım çok saola.s.

Azelyacım çok teşekkür ederim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…