Bu arada hemen doğum kontrol hapı ile ilgili olarak yazayım. Kardeşimde kıla neden olan kist tespit edildiğinden yaklaşık 1 yıldır kullanıyor. Hiçbir şikayeti yok, 34 bedendi hala öyle. Gördüğünüz gibi kıllanmaya neden olmak yerine kıl tedavisinde kullanılıyor. Ben de bi anda başlayan çene bölgemdeki sivilcelenme için geçen yıl doktora gittim. Horman tahlili sonucunda bikaç hormonum normal değerlerin üstünde çıktı. O nedenle bana da doğum kontrol hapı verdi doktor. 6 ay kullandım, tekrar tahlil yaptığımda hepsi normal seviyedeydi ve çenemdeki sivilcelenme bitti. Kiloya gelince hapa başladığımda 36 bedendim bıraktığımda yine öyledim
uyyyy daaa.. bu neeeee 200 sayfa okunmamışım var 1 haftada.. tek cümleyle özet geçeyim :))) güle güle kullanın..
gunaydın :mirmirmirmir fıstıklr
lepıcım hayrlı olsun süper bıseymış pembelı olanda guzel ama parlak cok o yzden en guzel rengıbı almışsın ı gunlerde kullan cnm
eccu bıcaklarını ı gunlerde
şimdi tatlıslar konu dagılcak ama şimdi okudum ve yorum etmeden geçemicem bende 6 ay boyunca kullandım dogum kontrol hapını ve 6 ayın sonunda gögsümde kitle cıktı ve spnucda ameliyat oldum o parcayı aldılar ben suan için evlilik arifesinde değilim ama ben bile düşünüyorum nasıl korrunma olucak ve ben yine aynı seyleri yasarsam senağlama
Ohh maşallah o parayla ben tüm eksiklerimi alırım wallakaydirigubbakcemile3
Allaha çok şükür tüy problemim yok :tomato: Bi kaç yerde tek tük çıkıyor onlarıda cımbızla hallediyorum :sm_cool:
saol canımın içi ben hala satende yaptığımı unutamıyorum dün gördüm çok güzel şeyler vardı biraz bekleseydim onlardan alırdımfisfisfis ama annem kaşındı dantel alacaz dedi ben de hayor bunu al dedim beni o gün dışarı çıkarmasaydı ben (ben dediğime bakma annem ödüo:jeyyar:)yarı fiyat falzasını bayılmayacaktımkaydirigubbakcemile
dun brıllanta gıttım 75 tl saten pamuklar harıkalar normalde 150 tl ıdı ama alamam suan hatta brıllantın sıtesındekı katalogta 2 3 sayfadakı yatak örtusu pesın 850 tl perdesız cok hoş ama cok pahalı:1ninca:
töbe nan annem yicek beni bu son dedi dün kanıma girme nolar
ben bısı bılmıyom görmedım duymadım apladelikafadulden ama varya süperler
gercı suan beğendıklerım var
sarevden 3 dene ozdılektende o cıft taraflıdan alcam ama borclaım btııncesenağlama
canım güle güle kullan çok tatlılarmış hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?