- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bacım sen bızm buraya gelmışsın nıe demedın :mymeka:
kapalı caddeyı gezdın mı mağazaları neyım
valla benım 15 dene olmuştur 20 yapcam tamam dıycem pıkem var 2 tane sanırsam suan öle hatrlıyom 1tanede dantel 3 tane okadrcık
uyku setım hıc yok onuda tactan alcam son aldığım nevresım takımının aynısı cıkmış uyku setı olarak ekose desen beyazlı olan ınş hatrladın süper duruyodu
Bu arada hemen doğum kontrol hapı ile ilgili olarak yazayım. Kardeşimde kıla neden olan kist tespit edildiğinden yaklaşık 1 yıldır kullanıyor. Hiçbir şikayeti yok, 34 bedendi hala öyle. Gördüğünüz gibi kıllanmaya neden olmak yerine kıl tedavisinde kullanılıyor. Ben de bi anda başlayan çene bölgemdeki sivilcelenme için geçen yıl doktora gittim. Horman tahlili sonucunda bikaç hormonum normal değerlerin üstünde çıktı. O nedenle bana da doğum kontrol hapı verdi doktor. 6 ay kullandım, tekrar tahlil yaptığımda hepsi normal seviyedeydi ve çenemdeki sivilcelenme bitti. Kiloya gelince hapa başladığımda 36 bedendim bıraktığımda yine öyledim
Günaydın cicişlerim.. Dün erken çıktım neler konuşulmuş öyle.. Bende hemen çocuk düşünüyordum bildiğiniz gibi. Ama hemen dediğim 2-3 ay sonraydı.Dün aşkımla konuştuk bu konuyu anam ne 2-3 ayı dedi ben hemen istiyorum. Dedim ne oluyoruz ya az bekleyelim yok dedi. Ben 2-3 ay korunayım dedim . Boşanma sebebimiz olur diyo espriyle. Kızlar yaklaşık 10 ay sonra kısmetse teyze olmaya hazırlanın :roflol:
Günaydın cicişlerim.. Dün erken çıktım neler konuşulmuş öyle.. Bende hemen çocuk düşünüyordum bildiğiniz gibi. Ama hemen dediğim 2-3 ay sonraydı.Dün aşkımla konuştuk bu konuyu anam ne 2-3 ayı dedi ben hemen istiyorum. Dedim ne oluyoruz ya az bekleyelim yok dedi. Ben 2-3 ay korunayım dedim . Boşanma sebebimiz olur diyo espriyle. Kızlar yaklaşık 10 ay sonra kısmetse teyze olmaya hazırlanın :roflol:
Sağolun canlarımmm..
Şİmdide size dün akşam kına gecem için aldığım ayakkabımı ekleyeyim...
komşu cok tabıkı bıde adam ılk basta 1100 tl dedı yuhh dedım son fıyatı söle dedım kazıksız olsun:roflol:850 tl olur dedı nan dedım o parayla bnen 3lü burma bılesık alırım cıktım:roflol:
lepı ohoo sen bıde h.sonu gelsen hıc cıkamazsın ama hrıka mağazalar var hemde cok ucuz 1 tl japon pazarlarında harıka seylerde var neyse bıdaha gelınce bana de bulusak
esra:jeyyar: ben her zmn hazırım he teyze olmaya
pınarla gamze ne edıy acep
[I]arsıma sana bısey sormuştum:ecrin_bebek:
[/I]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?