Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bacım sen bızm buraya gelmışsın nıe demedın :mymeka:
kapalı caddeyı gezdın mı mağazaları neyım
valla benım 15 dene olmuştur 20 yapcam tamam dıycem pıkem var 2 tane sanırsam suan öle hatrlıyom 1tanede dantel 3 tane okadrcık
uyku setım hıc yok onuda tactan alcam son aldığım nevresım takımının aynısı cıkmış uyku setı olarak ekose desen beyazlı olan ınş hatrladın süper duruyodu

cadde kapalı ama ben caddeye girerken eziliodum:roflol: gezmedim bi kaç mağazaya baktım canım şöle bi göz gezdirdim dediğim gibi hafta içi oradaydım ve tesadüfi gittim otarafa dediğim dernek dörtyoldan biraz ileride dikkat etmemişsindir yoksa görünüo metro falan geçio hatta arkasından gördüğüm kadarıyla. hatırlıyorum senin nevresimini ama bence farklı bi model uyku seti al para veriosun bari serince değişik değişik der bu benim fikrim tabi be de iki tane pike alsam yeter iki tane de sarılır ohh misdelikafadulden

Günaydın cicişlerim.. Dün erken çıktım neler konuşulmuş öyle.. Bende hemen çocuk düşünüyordum bildiğiniz gibi. Ama hemen dediğim 2-3 ay sonraydı.Dün aşkımla konuştuk bu konuyu anam ne 2-3 ayı dedi ben hemen istiyorum. Dedim ne oluyoruz ya az bekleyelim yok dedi. Ben 2-3 ay korunayım dedim . Boşanma sebebimiz olur diyo espriyle. Kızlar yaklaşık 10 ay sonra kısmetse teyze olmaya hazırlanın :roflol:

Esracım hayırlısı olsun senin için. güzel haberlerini bekliyoruzz. sanırsam ilk annemiz sen olucaksın :CüvCüv:​

hangi hap? Yasmin mi? evet bünyeden bünyeye değişiyor olmalı?

eminim sana çok yakışacak annelik :):CüvCüv:

ay inanılır gibi değil yaa.. :1rolleyes:
burda gün say sayy sayyy evlendir yolla...
anaaaaa
gelsin bu sefer gene gün sayyy sayy sayy bebiş içinn :1rolleyes:
kzım biz hep gün mü saycaz senin için :mymeka:
oyyy kuzum benim biran önce o zaman allah bebiş nasip etsin size madem istiyorsunuz :1hug:

allah herkesin hakkında hayırlısını versin
doğurun kıslar doğurun maksat topik kalabalıklaşsın :))

komşu cok tabıkı bıde adam ılk basta 1100 tl dedı yuhh dedım son fıyatı söle dedım kazıksız olsun:roflol:850 tl olur dedı nan dedım o parayla bnen 3lü burma bılesık alırım cıktım:roflol:

lepı ohoo sen bıde h.sonu gelsen hıc cıkamazsın ama hrıka mağazalar var hemde cok ucuz 1 tl japon pazarlarında harıka seylerde var neyse bıdaha gelınce bana de bulusak

esra:jeyyar: ben her zmn hazırım he teyze olmaya

pınarla gamze ne edıy acep

ay esra onlarla nası yürücen :)
ben beceremiyorumda :roflol:
benimde kına ayakkabısı almam lazım

Esra ayakkabıların çok çok güzel topuğu kelebeği herşeyi çok çok hoş keşke beyazıda olsa gelinlik için kafamda böle şirin bişi vardıda
bu arada elbisen ne alemde provaya gitcektin? gelinlik bitmiş mi nasıl olmuş
amam ne çok sordum beaa :bbo:

[I]arsıma sana bısey sormuştum:ecrin_bebek:

esra cok guzel bı renk gorunusude cok harıka cnm gule gule gıy eskıt[/I]

kız o japon pazarını bilmiom ben gelim öğret bana heryeri

esra ayakkabıların ta benim tarzım ne sivri ne ne küt önü çok şık ve kibar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…