Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ıste cnm

Ay beğenmenize çok sevindim canlarım.Buketçim beyazıda var çok. Hele beyazların o kadar güzel modelleri varki bayıldım hepsine gelinlik ayakkanılarımıda oradan almıştım ben.

Gelinlğimin son provasına cuma günü gideceğim canım. O gün elbisemin 2. Provasınıda yapacağım. Haftaya bugün gelinliğimin en son halinin resmini yayınlarım sizlere şekerler.

Birde hani kaynımın nişanı için sarı bir elbise almıştım. Resmini göstermiştim size. Bu ayakkabıları onun altınada giymek istiyorum resmini çektim bakın bakalım olmuşmu.Gece gece yüzüm kötü çıkmıştı karaladım :jeyyar: idare edin.

kızlarr günaydınnn hepinize harika bir gün diliyorummm.

esraaa ayakkbılarını güle gül giy gerçekden rengi ve modeli çok zarif

esracim elbisen gerçekten çok güzelmiş tatlım ayakkabilarinla çok harika bir uyum içinde olmuslar canım benim güle güle eskit ikisinide inşallahhhh

esra süpersin :)

maşallah boyun posun yerinde :jeyyar:

gelinlik provanında bitmesine sevindim haftaya 4 gözle bekliyorum resmi :asigim:

Teşekkür ederim canlarımmm..

Buketcim aynı kumaştan ve aynı ayakkabı tokasından çantalarıda var bütün ayakkabılarda. Haftayada onu alacaağım..:1rolleyes:

esra cok süper olmuş cok yakışmış ahh bıde gelınlık provaların bıtse cok merak edıyorum

arsıma saol cnm

benimde bakır ayakkabıya ihtiyacım var bide lame
toprağım nereden kaça alıyorsun sen bunları :)
bide bakır çanta almam lazım

rica ederim böcük

Canım ümraniyede Ökçe diye bir mağaza fiyatları 120 TL gelinlik ayakkabımıda ordan aldığım için bu ayakkabıları peşin 90 TL ye aldım

bızım buralarda hersey daha ucuzmuş anladım
bıtek botumda kazık yedım yaa 180 tl aldım suan 80 tl ınmış venus
ama genelde böle ayakkabılar 40 45 arası
hatta gumus bı canta gordum resmen asık oldum ama işime yaramz düğün falan olsa neysem
arsıma bakım senın ıcın o cantanın resmını cekebılr mıym deneyım bıde fıyat soram

Esracım ayakkkabıların çok şık ve asil görünüyor. Güle güle eskit a.s.

Canım ümraniyede Ökçe diye bir mağaza fiyatları 120 TL gelinlik ayakkabımıda ordan aldığım için bu ayakkabıları peşin 90 TL ye aldım

bende gelinlik ayakkabımı oradan aldım
120 idi kredi kartı ile ödeme yapacağım için 110 a bıraktı ama 100 çekmiş :roflol:

çekebilirsen sevinirim
ama ben lame çanta almıcam kına gecemde çantaya ihtiyacım olmaz
ama dore yada bakır ayakkabı alırsam ona uygun çanta almam lazım çünkü iki ayrı düğünde kullancam

bugün iş çıkışı kaşlarımı aldırıp ablamla kuaföre gidicem
hem onun saçlarını kestircez hemde düğün için kesin konuşcaz (inş. rizeye taşınmaz)
şeytan beni acaip dürtüklüo saçlarını kestir diye
canımda çok sıkkın sanki kestirsem rahatlıcam sinirimi onlardan alsam iyi olacam ama sonrasında üzülürüm diye korkuyorum malum düğünede 3ay var uzamaz
napcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…