Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sağol tatlım, sanırım kampanyanın bugün son günü bir bak istersen buketcim. bu sevgililer gününe özel nevresimiydi daha önce beğenmiştim zaten iyiki o zaman almamışım kaydirigubbakcemile3

böcükkkkkkkkkkkk klava:
ikinci bi emire kadar sana alışveriş yasak

seni belediyeye şikayet edecekmiş komşular
çeyiz ev diye :roflol:

Böcüğüm baştan çıkma kız hemen bi ton nevresimin var vazgeç kaydirigubbakcemile3 Benim daha 3 tane nevresimim 1 tane pikem var. O yüzden ben almaya devam ama sana izin yok. lülülülülülü

Arsima bence kestirme canım ya düğün öncesi pişman olabilirsin. Gerçi ne model düşündüğün ve saçını ne kadar kısaltacağın önemli ama bence kestirme şimdilik

Tatlı böcüğüm sana kızmaktan teşekkür etmeyi unuttum sağol güzelim. Daha iyileri ve güzellleri senin olsun dicem ama boş bir laf olcak zaten en güzelleri :lepi:sende

Arsima bence kestirme canım ya düğün öncesi pişman olabilirsin. Gerçi ne model düşündüğün ve saçını ne kadar kısaltacağın önemli ama bence kestirme şimdilik

şuan omuzlarımdan 5 parmak aşağıda saçlarım
kestirmek istediğim boy ise kısacık canım çok sıkkın o yüzden istiyorum
sanki kestirince rahatlıcam gibi
ama çok üzülcem bunuda biliyorum senağlama

Canım hıncını saçlarından çıkarma bence. En özel ve en güzel gününde saçların istediğin gibi olsun bence. Sen başka birşeyden çıkar sinirini kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydınn.
Ben geldiiim...Uzuuuunca bir aradan sonra..
Azcık bakınayım neler almışsınız diye. Ufaktan devam etmeyi düşünüyorum kaldığım yerden..
Aklımdada bir sürü soru var. Gerçi böcük hepücüğünü yanıtlar ama sıraylan sorarım..

Esracım ayakkabıların çok güzel.. Ya elbisende çok güzel. Nasıl ve nerden buldun öyle bir elbiseyi gerçekten harikaymış..

Öncelikle linens indirimi çok cezbetti beni. Bugün iş çıkışı yetişebilirsem bir bakayım. Gerçi model kaldıysa tabi bu güne ve o saate..

böcükkkkkkkkkkkk klava:
ikinci bi emire kadar sana alışveriş yasak

seni belediyeye şikayet edecekmiş komşular
çeyiz ev diye :roflol:

temem kızma :çok üzgünüm: almıyom
ıkıncı emırı beklıyom sende cokta gecmesın zmn he:1ninca:
komşulara o yuzden pek gostermıym ama bırısı varkı hıcbısey kacmıyo snkı onun katına gelınce düğme var otomatık olarak her geçmemde kapıyı acıyo:1shok:
bazen ayakkabım elımde cıkıyom

Tatlı böcüğüm sana kızmaktan teşekkür etmeyi unuttum sağol güzelim. Daha iyileri ve güzellleri senin olsun dicem ama boş bir laf olcak zaten en güzelleri :lepi:sende

tskler cnm

arsıma bence kestrme cnm ama seklını değiştırebılırsın ama kestırırsen 3 ayda uzamaz gelın sacın guzel olması ıcn uzunn olmalı:lepi:

nehırım h geldın cnmcım tabı sor ben bılmezsem bılem bılen kızlarımız kesın vardır

Sağol böcüğüm.. Elektrik süpürgesi alacağım.. Hazır beyaz eşyalar indirimdeyken.
Ama torbasız istiyorum bizim evde kullandığımız beko no bag. Çok memnunuz ama şu rowentanın sessiz olanları varya onuda düşünüyorum. Napsam bilemedim.

fiyatı ne kadar esra
ne giydin topiğinde de aynı elbisenin kahverengi olanını görmüştüm

nehırcım bız evde arcelık kullanıyoruz memnunuz ama ben auro cleanmax alcam cok pahalı ama ozellıklerıne neten bakabılırısn
bence sessız olandan al o torbalı mı acep torbalı ıse torbasız olanını sec cunkum torbalar mıkrop toplar

ı tatıller

dün linensin % 50 indirimi ile 46 liraya aldığım nevresimim

[ımg]http://img23.imageshack.us/img23/9141/18708640nevresimb.jpg[/ımg]

kızlar cicilerimi beğenen herkese teşekkür ediyorum..

Esmy canım pijama takımların çok şeker..

[herkeze tesekkurler yorum yapanlarar pıjamalar ıcın

esracım ayakkbıla cok hoş elbıseyı bılıyon zaten kırmızıda bende dugunden sonra gıycem el opmeye gıderken opuyorum hepınızı

kızlar ben birazdan çıkıcam şimdiden öpüyorum hepinizi en geç pazartesi görüşmek üzere hoşçakalın esen kalın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…