Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var hemde çooook acil Kına için bir elbise bakıyodum kiii
Dün Beyaz Show da Küçük kadınlarda oynayan arkadaşın giydiği elbise çok hoşuma gitti
Neden olmasın dedim Ama kızın giydiği elbisenin resimlerini bulamıyorum bu konu da yardımlarınıza ihtiyacım var O elbise Kına için olur mu ve Resimlerini nerden bulabilirim
Hepinizi öpüyorum şimdiden teşekkürler
Haftaya hem gelinlik hemde Kına için alışverişe çıkıyorumda o yüzden şimdiden bulmaya çalışıyorum
canim cok net degil ama bunlari bulabildim sadece (Alintidir, ekleyen arkadasa tesekkürler, emegine saglik)
Sağolun canlarımmm..
Şİmdide size dün akşam kına gecem için aldığım ayakkabımı ekleyeyim...
hangi hap? Yasmin mi? evet bünyeden bünyeye değişiyor olmalı?
Canım ben Diane 35 kullandım, kardeşime de kist için aynı hapı vermişti. Bir sorun yaşamadık
cnm bende de tam tersi kilo olarak etkiledi ve halen kullanmak zorundayım kistten dolayı senağlama
çok güzelmiş güle güle kullan güzelim
şuan omuzlarımdan 5 parmak aşağıda saçlarım
kestirmek istediğim boy ise kısacık canım çok sıkkın o yüzden istiyorum
sanki kestirince rahatlıcam gibi
ama çok üzülcem bunuda biliyorum senağlama
sakın kestirme bence ama kestirim düğünde çıt çıt yaptırırım saçıma dersen o başka arsimacım
Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var hemde çooook acil Kına için bir elbise bakıyodum kiii
Dün Beyaz Show da Küçük kadınlarda oynayan arkadaşın giydiği elbise çok hoşuma gitti
Neden olmasın dedim Ama kızın giydiği elbisenin resimlerini bulamıyorum bu konu da yardımlarınıza ihtiyacım var O elbise Kına için olur mu ve Resimlerini nerden bulabilirim
Hepinizi öpüyorum şimdiden teşekkürler
Haftaya hem gelinlik hemde Kına için alışverişe çıkıyorumda o yüzden şimdiden bulmaya çalışıyorum
güzelim ulusa falan bakabilirsin ya da izmir cad. sine falan bak hatta resmi teline atabilrsin mağazaya gittiğinde gösterip sana yardımcı olabilirler.....
Ayyy çok teşekür ediyorum Allah razı olsun
Umarım boydan resimlerini da bulabilirim
Sizce Kına da giyilirmi?
Boydan olanini bulamadim ama ariyorum canim,
bende dün izlerken bayildim elbiseye cok güzel gercekten cok hos durur üzerinde eminim :1hug:
bugün sonunda prima nova nın mimoza modelini aldım...aldıklarım
pamukluk
diş fırçalık
diş macunluk
sıvı sabunluk
kalıp sabunluk
tuvalet fırçası
3 lü banyo halısı
ve havlusu
hepsini peşin 190 liraya aldım...istanbul-şirinevlerden
şimdiye kadar en uygun fiyatı onlar verdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?