Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayy ne cici bir topic bu böyle :asigim:
Biraz dolastim, güle güle kullanin aldiklarinizi kizlar, saglikla mutlulukla huzurla insallah.

Ah nasil özendim sizlere anlatamam, ne güzel ciciler almissiniz öyle, keske bende güzel yurdum Türkiyemde olabilseydimde böyle güzel esyalar alsaydim :çok üzgünüm:

Bende yavas yavas almaya basladim birseyler, daha 6 bucuk ay var dügünümüze ama galiba biraz geciktim ceyiz alisverisinde CADIARZU

Birazdan eklerim bende aldiklarimi ama sizinkiler kadar güzel degiller malesef alman mali iste nolcak kafamçokkarıştı

Arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var hemde çooook acil Kına için bir elbise bakıyodum kiii
Dün Beyaz Show da Küçük kadınlarda oynayan arkadaşın giydiği elbise çok hoşuma gitti
Neden olmasın dedim Ama kızın giydiği elbisenin resimlerini bulamıyorum bu konu da yardımlarınıza ihtiyacım var O elbise Kına için olur mu ve Resimlerini nerden bulabilirim
Hepinizi öpüyorum şimdiden teşekkürler
Haftaya hem gelinlik hemde Kına için alışverişe çıkıyorumda o yüzden şimdiden bulmaya çalışıyorum

canim cok net degil ama bunlari bulabildim sadece (Alintidir, ekleyen arkadasa tesekkürler, emegine saglik)

Sağolun canlarımmm..

Şİmdide size dün akşam kına gecem için aldığım ayakkabımı ekleyeyim...

güle güle giy cnm çok şıklar hihoyyyt

Ayyy çok teşekür ediyorum Allah razı olsun
Umarım boydan resimlerini da bulabilirim
Sizce Kına da giyilirmi?

Boydan olanini bulamadim ama ariyorum canim,
bende dün izlerken bayildim elbiseye cok güzel gercekten cok hos durur üzerinde eminim :1hug:

bugün sonunda prima nova nın mimoza modelini aldım...aldıklarım
pamukluk
diş fırçalık
diş macunluk
sıvı sabunluk
kalıp sabunluk
tuvalet fırçası
3 lü banyo halısı
ve havlusu

hepsini peşin 190 liraya aldım...istanbul-şirinevlerden
şimdiye kadar en uygun fiyatı onlar verdi....

bende şirinevlerde çalışıyorum nerden aldım canım.resimleri ekleyecekmisin

karalahana resim eklemeyi bilmiyom...daha önce eklediklerimi kardeşim memlekete gidince o eklemişti...ben bugün şirinevlerdeydim...acaba senle karşılaştıkmı ki....canfes mağazasının olduğu caddenin üzerindeki küçük bir züccaciyeden aldım...dışardan bakınca 1 milyoncnuya benzıyo... yukarıya doğru. ziraat bankasının caddesine çıkmadan..sen nerde çalışıyon....

hevin senin çeyizlerinde güzel...daha zamanla diğer eksiklerinide alırsın....ben daha limon sıkacagi saklama kabı pasta kabı almadım...

Esra ayakkabıların çok zarif canım güle güle kullan bitaenm

Hevincim daha vaktin varmış zamanla tamamlarsın sende, aldıkların çok güzel,şallarında harika nede olsa anne emeği ama en çok pasta kabına bayıldım gerçekten
....

ayyyy buldum buldum Allahıma bin şükür, sonunda sarılan tuzluk buldum delikafaduldendelikafadulden Hem de 1milyoncukcuda buldum :sm_cool: ama 8,50ye aldım -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…