Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kahvaltilik/Kuruyemislik:

bunlar cok güzelmis nereden aldin canim????

Baharatlik ve Recelligim:

receligin aynisindan annemdede var bir moru birde kirmizisi, annem türkiyeden almisti.... sende mi oradan aldin??? bu arada baharatligina bayildim en sevdigim renk.... nerden aldin canim....

güle güle kullan

iyi akşamlar kızlar bir yere ayrılmayın bugün ve daha önce aldığım bir kaç çeyizimin fotolarını ekliyorum birazdan yerimseniben

kısa bir süre çalışma yaptıgımız icin konuyu kitledigimizi belirttigim halde bazı arkadaslarımız nedense bunu anlamamakta israr etmiş

konunuzu actım hanımlar bu başlıktan fikir paylaşımlarınıza ve sohbetinize devam edebilirsiniz

konuları yogun istek üzerine sohbet - resim olarak ikiye ayırdık

bu başlıktaki bütün ceyiz resimlerini taşıyoruz sizde resimlere ordan devam ederseniz sevinirim

şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Bakalım şikayetler son bulacak mı böyle? Şimdi iki yerden takip etmek de ayrı bir dert ya, umarım güzel olur

Aslında birkaç arkadaşımızı uyarmıştık şu sohbeti azaltmak konusunda keşke sözümüz dinlenseydi böyle iki konuya ayrılmak zorunda kalmazdı..

hafta sonu birçok şey aldık kızlarkaydirigubbakcemile5
alyanslarımızı
oturma odamız için koltuk takımımızı
nişan ayakkabımı
mutfak robotumla su ısıtıcım da geldi..
hepsinin resmini diğer konuya eklicem inşAllah..

Ayyyy böyle de zor be, ordan fotoğrafa bakıp burdan yorum yazcam kaydirigubbakcemile3 Başıyazmalım tatlım bu koltuk takım kaldırılmıştı galiba, nasıl buldun? ılk olarak da bunu istiyorum diye eklemiştin sanırsam. Çok sevindim, herşey gönlüne göre olsun

Başıyazmalım tatlım bu koltuk takım kaldırılmıştı galiba, nasıl buldun? İlk olarak da bunu istiyorum diye eklemiştin sanırsam. Çok sevindim, herşey gönlüne göre olsun

canım hafta sonu modokodaydık..heryeri gezdik gönlümüze yatan bişi bulamadık..
sonra mesrinosun stokların da bir tane görünüyor dediler bu takımdan.
hemen bir şubeye gittik.köşe takımı olarak vardı ellerinde ama fabrikayı aradılar telefonlar havada uçtudelikafadulden
veeeeeeee bulundu...kaydirigubbakcemile2
İnsanın istediği gönlünden geçen nasibinde varsa imkansız bile deseler karşısına çıkıyorkaydirigubbakcemile

Neyse aynı bölüme kavuştuk kızlar benide uyku tutmadı forumda bikaç bişey okudum akşam üzüldüm çıktım aklıma takıldı yatamadım off Allah kimseyi ailesiyle arasında bırakmasın çok zor bir durumdur (( yalnız resimler gene orda olucak burda muhabbet ediceğiniz sanırım didosh seni zorladımsa kusura bakma bende bi KK yi açınca msjıma attığın cvpları okudum tam kızlara yaşasın topik açıldı haberi vercektim bu sefer orayı kitlemişsin :))) neyse böcüğüm sabah gelir halleder......

gamze günaydın :1hug:
böcükçüm ağzını hayra aç güzelcim :teselli: olmaz bişeyciksüprizzzzz

Gamzecim günaydın cnmm
Komşu ne banı ya ağzını hayra --- bayıra demişler... sabah sabah bozdurdun ağzımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…