Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yenı yerımız hayrlı olsun :asigim:
aksam bende sonunda kalplı cıps tabağı ıle uğur böceklı pecetelık aldım ama kağıt havluluğunu hıcbır yerde bulamıyom:çok üzgünüm:

ayy komşum kusra bakma bıraz gergınım bugun
aldıkların cok guzel huzurlu yuvanda kullan cnmcım
mutfak onluklerın havluların hepsı harıka tatlım
:1hug:

günaydınnn anam sabah sabah girdim dedim ne oluyo böcük yeni bi topic açmış kapanmış benim topickde gitmiş ühühühü

neyse hayırlısı olsun diyelim hehe...nasılsız bugün gelinler

ayy komşum kusra bakma bıraz gergınım bugun
aldıkların cok guzel huzurlu yuvanda kullan cnmcım
mutfak onluklerın havluların hepsı harıka tatlım
:1hug:

saol cnm ne kusuru. asıl sen sıkma canını hadi gül bakemm

Günaydın canlarımmm... Topik geri gelmiş gözümüz aydın..
Esracım hoşgeldinnn

günayydın kızlarrr topiğimiz açılmışşşş çok sewindim

bende hihoyyyt

günaydınnn anam sabah sabah girdim dedim ne oluyo böcük yeni bi topic açmış kapanmış benim topickde gitmiş ühühühü
ben orayı kaçırırım hep

napalım kızlar artık iki sayfada açık olcak yenile yapıcaz yapacak başka bişi yok.yorum yaparkende bkz. şekil A sayfa 102 gibi ibareler kullanıcaz artıkın sırnaşık şey

aman benım resım ekleme gıbı derdım yok nasılsa sız dusunun cunkum bısey almıyom ama bende cok kacırırım orayı kesın:sm_confused:

GAMZEbende kendi kendime oohhh ben balayımı 15-20 gün yapcam diye hava atıp duruyodum millete hiç heveslenmeyim o zaman

aman benım resım ekleme gıbı derdım yok nasılsa sız dusunun cunkum bısey almıyom ama bende cok kacırırım orayı kesın:sm_confused:

aynenn kaydirigubbakcemile5

GAMZEbende kendi kendime oohhh ben balayımı 15-20 gün yapcam diye hava atıp duruyodum millete hiç heveslenmeyim o zaman

buketcim bi haftada yıllık izin olsa yetmiyormu

ya şöyle olsa 3 gün düğünden önce 2 haftada düğünden sonra olsa :asigim:

günaydın kıslar nasılsınız hayırlı olsun topic acılmıs bizimki kapanmıs -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…