Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

külpempe burcum h geldınız nan kaldık yetım ortada hee

ben evlenıncede calısrsam eğer yıllık ıızn kullanmam 2 hafta yıllık ızın 3 gunde resmı ızın alırım

ya şöyle olsa 3 gün düğünden önce 2 haftada düğünden sonra olsa :asigim:

ay düğünden sonra asla 2 hafta olmaz der patronun
istediğin kadar gelme buket der :roflol:

ben şöyle düşünüyorum 3 gün evlilik izni, yasal olarak 2 hafta yıllık iznim ama kimseye kullandırtmıyorlar malesef
benim 12 haziranda kına var cuma günü
normalde izne çıkınca cuma akşamından çıkıyoruz ben perşembeden çıkmış olacam
cuma kına mına hazırlık işleri olacak
1 hafta iznimle 22 haziranda işe başlamam lazım ama 3 günde evlilik iznim var
25 inde başlamam lazım rica edicem 29 unda başliyim diye
ben fedakarlık yapıyorum onlarında yapması lazım geçen yıl 3 gün izne çıktım geri kalanı iş yoğunluğundan kulanmadım
+ bugüne kadar gördüğüm evlenenler 1 hafta yıllık izinlerini yazın kullanıp kışın evlendikleri için 1 haftada o zaman kullandılar bi yıl içinde 2 hafta kullanmış oldular
benim tek farkım bi anda kullanıcam :)

külpempe burcum h geldınız nan kaldık yetım ortada hee

ben evlenıncede calısrsam eğer yıllık ıızn kullanmam 2 hafta yıllık ızın 3 gunde resmı ızın alırım
ben yetiiimm ben yetiimmm (küçük emrah mıydı neydi bu şarkı senağlamasenağlama
Burcum hoşgeldin :))

evlenınce hemen calısmak zorunda deılsem 6ay calısmıycam cunku bızde aıle akraba gezılır gelın tanıtılır bazı adetler vardır
eğerkı gercekten calısmam gerekırse(çok düşük ıhtımal)1 ay ızın alırım benım cıcı patronum verım o konuda cok ıyıdır

ya kızlar bu iş yerinde ben 1.5 yıldır çalışıyorum geçen sene 10 gün izin kullandım bu sene 15 mi kullanıcam yoksa yine 10 mu

Gamzecim hosgeldin hayirli ugurlu olsun tekrardan allah bi yastikta kocatsin insallahh tatlimmmm a.s.

Günaydın Gasoline, böcüğüm...

Bizim başlıkta açılır yakında, mesaj temizliği yapılır, ordan devam ederiz artık.

hele bı goca bulam ben ızınsızde evlenırım:roflol: düğünden bıgun sonra işe gelırım artık

Hoşgeldin gamzecim şu an mutfakta işin başından aşkın ama bizde meraklıyız işte maruz gör nasıl geçti düğün bizlere tavsiyelerin neler?hoşuna giden gitmeyen neler yaşadın ??

roselın ben ınanmam öle seylere cnmcım

yolu bılen şoför ve kuafore erken gıdın demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…