Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hepsi burada varya o da bana aynı şeyi yapmıştı.Söylediğin iyi oldu canım, saolasın..Peki şimdi napcaksın?

burcum....
ben daha yeni pratik evden keetle aldım.hemde ilk önce aldım rengi yanlış oldu,sonra onu ablama sattım bir tane daha sipariş verdim.en fazla 3 gün bekledim.hep temas içindeydim kızlarla.
ama bak üzüldüm şimdik.
benim çok ağzım yandı artık yüksek meblalı bişiy mi netten Allah korusun.
1000 tl civarı telefon almıştım bir seteden anamdan emdiğimi burumdan getirdiler paramı alana kadar.
geçmiş olsun.
ama bence ellerinde yoktur ,yerine vbaşa bişiy seçsen

ben o kazığı yediğimde netteki siteden,buraya konu açmıştım derdim vara.
bir arkadaş işte üç kuruş için ucuz alcaz diye netten alıyorsunuz bide konuşuyorsunuz falan yazmıştı.çok sinirlenmiştim.
ama sonra 2 ay kadar bekleyince acaba doğrumu demeden edemedim.
ama insanda almadan duramıyor ki.bazen gerçekten acaip farklı dışarıyla.
en iyisi dışarda paranı verip malını eline alıp gitmek herhalde.
bak hepsiburadada yapmış
bende hemdebu fiyatadan almıştım.

sinay21 güle güle kullan aldıklarını...mandallar çok ciciymiş :))
Bu arada birşey soracam kıslar.Dolap içi askı kaç tane alınır ya? çok para tutar mı? pLastik istemiyorum.

sınay cnm gule gule kullan sımdık ben bunu yzdımya kızlar acep ne almış dıe kosarak dığer topıce gtcekler aynen ben öle yapıyorum :roflol:
bambu bulasıklık cok şık acep kullanıslı mı ben celık almak ıstıyorumda 25 tl demıslerdı burda
dığer cıcılerınıde ı gunlerde kullan

görumcecım herseyı kırmızı almışsın cokta guzel olmuş bı tek arcelık lal serısı eksık kalmış
sekerlık cok guzelmış ama:asigim:

Bu arada birşey soracam kıslar.Dolap içi askı kaç tane alınır ya? çok para tutar mı? pLastik istemiyorum.
teşekkür ederim tatlım mandalların ahşapları da var onlardan da alcam inş.:)
bu arada askıya çok para dökme 5 tane falan ahşap al ağır takımları asmak için diğerlerini şeffaf plastikler var onlardan al yada sürekli alışveriş yaptığın bir mağaza varsa iste birkaç tane ben öyle yapıom valla sürekli alışveriş yaptığım 3 giyim mağazası var her gidişimde 5 tane falan çantaların içine koyduruyorum o kadar da hakkımız dimi ama a.s

kaydirigubbakcemile3 doğru diyorsun, ama çeyiz alışverişi yapmaktan üstüme başıma bişe alamıom artık -tatlicadiarzu-

evde olsam resmini eklerdim senin için.evde kullanmak için bakırköyde bir züccaciyeden aldığım askılarım var.ben çok beğeniyorum.ahşap gömlek yerinin altında kısmalı etek yerleri var.3 tanesi 5 tl idi.plastik değilde öle bişiy daha şık durur.akşam çekebilirsem eklemeye çalışırım.

teşekkür ederim böcüğüm çeliklerde kullanışlı diyolar benim kuzenim kullanıyor ama onlarda kalitelerine göre değişiyormuş paslanan paslanmayan türleri varmış ben ahşabı daha sıcak buldum çok fazla bulaşık almaz ama zaten makine kullancam 2 kişiden ne olcek hem yinede karar senin tabi çoğu arkadaş mutfak aksesuarlarını çelik aldığı için bulaşıklığını çöp kutusunu da çelik alıyor benim de baharatlıklarım ekmekliğim ahşap olduğu için bunu tercih ettim :1rolleyes:

E ben pratik evden alışveriş yaptım sorunda yaşamadım nie böle oldukiii

bende yaşamadım canım.
dmek elelerinde yoksa yada kendi içlerinde bir sorun varsa hepsi bu yola başvuruyor.
hepsi buradadanda aldım.acaip ilgili geldiler bana.sürekli takip bilgi.pratiktede telden direk kızlar her zamn karşında ve yönlendiriyorlar.
şans meselesi galiba

kaydirigubbakcemile3 doğru diyorsun, ama çeyiz alışverişi yapmaktan üstüme başıma bişe alamıom artık -tatlicadiarzu-

ben eng.home da gordum cnm cok guzellerdı alcam onlardan kumaşa sarılmış kurdelelı falan cok kokoştu
ınş bulusmaya gıdınce oraya uğruycazhihoyyyt

anladım cnm sımdık ben cok tıtızımde ıkı bardak varsa uyku uyamam o yuzden dıyelım ıkı bardak bı tabak yıkadım elımde ahsapta deform olabılır dıe düşünüyorum o yuzden paslanmaz celık alcamkı zaten ekmek sepetınıde öle dusunuyorum ctesı soylu a.v gıttım ordada 5 katlı ahsaptan sebzelık vardı en ust katı ekmeklıktı cok guzeldı :asigim:

ben eng.home da gordum cnm cok guzellerdı alcam onlardan kumaşa sarılmış kurdelelı falan cok kokoştu
ınş bulusmaya gıdınce oraya uğruycazhihoyyyt

Bende gördüm onlardan burda aktif diye bir mağaza var orda.Ama küçük geldi onlar gözüme.Evdeki kocalak askılara alışmışım -tatlicadiarzu-

Bu arada yarın evdeyim izinliyim.Bol bol resim eklicem bekleyin anacım kaydirigubbakcemile3

yaaa aklıma bir soru daha geldi canlar..
Şimdi çoğunuz banyo takımlarını aldınız, paspaslar vs. felan.Şimdi ben diyelimki mavili bir banyo seti aldım, ya banyom kırmızı olursa misal benneyaptımki
Banyomun eşyalarını da almak istiyorm...Bornoz almak istiyorum ama ev belli değil, rengi uymazsa nolcak benneyaptımki

Merhaba kızlar
Nasılsınızzz
O kadar yoğunkii işim anca fırsat bulup girebiliyorummm
Nisanda görüşüyoruzz dimi bu aradaaa

Kızlar Merhabalarr sositososito
Sonunda topiğimiz açılmışş hihoyyyt
Sanırım bu topiğin isim annesi ben oldumm
Öteki tarafa resimler bu tarafa yorumlar epeyce zorlucak bizi anlaşılan Çok üzgünüm çoook
Heç hoş olmadı ama olsun yinede dün sap gibi ortada kaldığımı hissettim niyeyse kaydirigubbakcemile3
Böcükümm tatlım niye canını sıkıyosun ki :uhm: Bu ülkede demokrasi var herkes şikayetini memnuniyetini dile getirmekte özgürr ama niye senin üstüne bu kadar geliniyor onuda anlamış değilimm İçin rahat olsun zarifcemm :teselli: Tek sesini çıkaran sensin yaa ondan heralde ama inan bende bu durumdan hiç hoşnut olmadım Çok üzgünüm çoook
Karalahanacım şekerim içinden gelmiyorsa bence içten olmaya çalışma sende gelen lafları üzerine alınıyorsun sanırım.yasakkelimeAma sözümüz bu meclisten dışarı diye düşünüyorum ben yanlışmıyım :uhm: Senin fikirlerindende ben çok yararlandım ben burdaki kızçelerin hepsini çok sevdim.Tek farkınız sizde fikirlerinizi azda olsa sert bi şekilde belirtmiş olmanızdı nacizane fikrimm yerimseniben
Bence konu daha fazla uzamadan sarılın koklaşın şu üçgünlük dünyada :1hug: a.s.
Mandilinn kız heryerin kırmızı olacak mutfak setin çok güzelmiş iyi günlerde kullan yerimseniben
Roselin beyaz eşyaların hayırlısı olsun.En güzeli beyaz aslında çok kir göstermiyor iyi yapmışınn.İnoxların görüntüsü güzel ama ne bilem soğuk geliyor bana rengi :uhm:Ama bende bulaşık makinemi fırınımı inox aldım oda tartışılır bak kaydirigubbakcemile3
Esra ve esmy şekerler halılarınızı iyi günlerde kullanın yerimseniben
Esruş çamaşılarıda es geçtim sanma :jeyyar::lepi:
Sinay senin cicilerde ortalığı yakıyor hani :jeyyar: İyi günlerde giy...
Mandallarında çok şirin yaa nerden buluyonuz böyle şeyleri :uhm:
Ben yazana kadar başka kim ne aldıysa iyi günlerde kullansınn yerimseniben

Amma yazdımm göz kalabalıklığı yaptıysam affolaa senağlama

aboww bornozlada mı aynı renk olcak banyo:1shok: valla benım beğendım mavılı bı seker takım var koçtaşta onu almayı dusunuyom ıcınde her renk var masallah o yuzden bıde aylardır cok beğenıyom burcuözgede var hatta o almıştı
ama gecen gun arsıma koymustu oda cok harıkaydı bırının banyosu ıcın koyu kahve ama ben banyo dolablarımı beyaz olsun ıstıyorum bakalım zaten olmazsada ek dolaplar satılıyo beyaz alırım:dilcikar:
klozet takımım bıdene var kalplı krem bıde bu takımın aynısının klozet havlu takımını alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…