kızlar açılmış topik
ay ben yokum ama bu gün ya gidiyorum dışarda işim var....
varya pratk ev den sipariş ettiğim bornuzlar gelmedi 10 gün tedark sürecinde dediler. 10 gündürde paramı geri vermiyorlar o siteden bir daha asla alışveriş yapmam...
sizede tavs,ye etmem
karttan paramı çekip işletiyorlar ama geri vermek bilmiyolr...
kızlar açılmış topik
ay ben yokum ama bu gün ya gidiyorum dışarda işim var....
varya pratk ev den sipariş ettiğim bornuzlar gelmedi 10 gün tedark sürecinde dediler. 10 gündürde paramı geri vermiyorlar o siteden bir daha asla alışveriş yapmam...
sizede tavs,ye etmem
karttan paramı çekip işletiyorlar ama geri vermek bilmiyolr...
teşekkür ederim tatlım mandalların ahşapları da var onlardan da alcam inş.:)sinay21 güle güle kullan aldıklarını...mandallar çok ciciymiş :))
Bu arada birşey soracam kıslar.Dolap içi askı kaç tane alınır ya? çok para tutar mı? pLastik istemiyorum.
teşekkür ederim tatlım mandalların ahşapları da var onlardan da alcam inş.:)
bu arada askıya çok para dökme 5 tane falan ahşap al ağır takımları asmak için diğerlerini şeffaf plastikler var onlardan al yada sürekli alışveriş yaptığın bir mağaza varsa iste birkaç tane ben öyle yapıom valla sürekli alışveriş yaptığım 3 giyim mağazası var her gidişimde 5 tane falan çantaların içine koyduruyorum o kadar da hakkımız dimi ama a.s
sinay21 güle güle kullan aldıklarını...mandallar çok ciciymiş :))
Bu arada birşey soracam kıslar.Dolap içi askı kaç tane alınır ya? çok para tutar mı? pLastik istemiyorum.
sınay cnm gule gule kullan sımdık ben bunu yzdımya kızlar acep ne almış dıe kosarak dığer topıce gtcekler aynen ben öle yapıyorum :roflol:
bambu bulasıklık cok şık acep kullanıslı mı ben celık almak ıstıyorumda 25 tl demıslerdı burda
dığer cıcılerınıde ı gunlerde kullan
E ben pratik evden alışveriş yaptım sorunda yaşamadım nie böle oldukiii
kaydirigubbakcemile3 doğru diyorsun, ama çeyiz alışverişi yapmaktan üstüme başıma bişe alamıom artık -tatlicadiarzu-
teşekkür ederim böcüğüm çeliklerde kullanışlı diyolar benim kuzenim kullanıyor ama onlarda kalitelerine göre değişiyormuş paslanan paslanmayan türleri varmış ben ahşabı daha sıcak buldum çok fazla bulaşık almaz ama zaten makine kullancam 2 kişiden ne olcek hem yinede karar senin tabi çoğu arkadaş mutfak aksesuarlarını çelik aldığı için bulaşıklığını çöp kutusunu da çelik alıyor benim de baharatlıklarım ekmekliğim ahşap olduğu için bunu tercih ettim :1rolleyes:
ben eng.home da gordum cnm cok guzellerdı alcam onlardan kumaşa sarılmış kurdelelı falan cok kokoştu
ınş bulusmaya gıdınce oraya uğruycazhihoyyyt
yaaa aklıma bir soru daha geldi canlar..
Şimdi çoğunuz banyo takımlarını aldınız, paspaslar vs. felan.Şimdi ben diyelimki mavili bir banyo seti aldım, ya banyom kırmızı olursa misal benneyaptımki
Banyomun eşyalarını da almak istiyorm...Bornoz almak istiyorum ama ev belli değil, rengi uymazsa nolcak benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?