Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim canımcım. a.s.
Ben kahvaltı takımı almadım kırmızı tabaklarım-çay takımım takım yapmaya çalıştım. Birde kırmızı kupalar alıcam tam olacak günlük için yani kocişle ben için :)

Allah Allah nerelere geldi konu.
kıslar vaktinize zamnınıza hakkınıza giriyorum belki ama son kez yazayımda sıkıldım çünkü gerçekten.
şu anda içinde bulunduığumuz bu iki ayrı konu muabbetinden hiç bir şelikde memnun değilim.önce bunu belirteyim.
üzerime alınmaya gelince benim karşıt fikrimde bir konu ortada ee bende fikrimi yazınca sorun oluşturuyormuşum gibi gösteriliyor.ben öyle düşünmüyorsam fikrimi belirtemeyecek miyim.
benimde ağırıma giden bir çok söz sarfediliyor.ama ben kimseyi asabi bulmuyorum.herks fikrini söylemeye çalışırken bu ortamdan dolayı yani netten dolayı sert algılanabiliyor.
kendi adıma olmasını istediğim topiği genel bir şekilde yazayım arkadaşlarım.
konunun sürekli gündeme gelmesinden gerildim.

çeyiz konusu resimli sohbetli paylaşımlı yazılımlı ama içerisinde konunun çok çok uzağında dereden tepeden absürt sohbetlerin yapılmadığı bir çeyiz topiği.
başka bişiy değil ki demek istediğim.böle bişiy işte görmek istediğim.
benimle aynı fikirde olmak istemeyen olur,olan olur kimsenin boğazını sıkamayız ki.
sert algılandıysam özür dilerim ayrıca.
ben böyle düşünmüyorum ama

ay bime bakalm cuma ozaman anneme dıyımde
sianycıgım bencede fotgrafıcada hevesını alcan en azında resımlerın oyle olacak sekerım

ya obur topıge sadece resım yazılmıs am abu topıge sadece sohbet denmemıs bu topıge hem sohbet hem resım ekleyebılırz anlamına gelıyor bu
ozaman sorun yok kaydirigubbakcemile3

mandalın cnm gamzenın kahvltı takımından alcam ben oda kırmızı bısey gordun demı aşık oldum resmen sende bı baksan:asigim:

Kızlar selam herkese,

haftasonu yoktum, evde boya badana işleriyle uğraştık. Dün de hastaydım (regl) ağrıdan işe gelemedim.

bugün de aşkım hasta doktora gitti 2 gün rapor verdiler, şimdi evde yatıyo, benim de aklım onda. çalışamıyorum.

topic yine ayrılmış. ben böylesine tercih etmiyorum. ordan bak burda yorum yaz. ben de çalışıyorum, daha fazla vakti kaybı gibi geliyor bana. evvelden yazılanları okumayıp, resimlere yorum da yapabiliyoduk. Ama şimdi git gel Konya olayına dönmüş. Neyse böyleyse böyledir. Yapacak bişi yok. Saygı duyarız.

Böcüğüm ben cuma günü hemen çıktım o yüzden yazdığını görmedim canım. Zaten temizlik yapmadık. Daha boya işindeyiz. Temizlik de yapmıcam zaten. Bi bayan tutucaz bu işi yapan. Öyle halletcez yani.

esmy
hala bana beyaz eşyaların hakkında bilgi verecektin.seni bekliyorum valla.
kaşırdın herhalde.neden beyaz almalıydım diye düşünüyorsun diye sormuştum canım.
esmy
hadi gel bana

ya obur topıge sadece resım yazılmıs am abu topıge sadece sohbet denmemıs bu topıge hem sohbet hem resım ekleyebılırz anlamına gelıyor bu

ha gerçekten güzel bir fikir.banlanırsam kapına gelirim ama bak karışmam

esmy
hala bana beyaz eşyaların hakkında bilgi verecektin.seni bekliyorum valla.
kaşırdın herhalde.neden beyaz almalıydım diye düşünüyorsun diye sormuştum canım.
esmy
hadi gel bana

he kacırdım goremedım ne sordun nıye ya
aklım grılerde kaldı herkez griye donuyor oylemı yapsaydım acaba dedım

hayatım şükür geldın hee
sana katılıyorum cnmsın benım ya neysem yorma kendını ama yaparsan ben sana yardım ederım bacım komşuolcaz naıslsa

ben ceys resımlerımı koyarken buraya koycam zatı:asigim:

gecmıs olsun hayatım salgın var damat beye sole dıkkatlı olsunkaydirigubbakcemile5

he kacırdım goremedım ne sordun nıye ya
aklım grılerde kaldı herkez griye donuyor oylemı yapsaydım acaba dedım

bende çok beğeniyorum ankastreleri ,ama ablam kullanıyor üzerinde toz belli ediyor.bez izleri falan kalıyor gibi geldi bana .ama görüntü tabiki hiç bir zamn bunların yerini başka bişiy tutamaz.beyazda böle bende çok seviyorum.acaip bir temizlik hissi veriyor bana.öle bir seçme pozisynuna gelsem ne yaprdım acaba.ama sen almışsın artık düşünme derim.

ınş beyazını bulursun bana cok şeker gelıyy:asigim:

mandalın cnm gamzenın kahvltı takımından alcam ben oda kırmızı bısey gordun demı aşık oldum resmen sende bı baksan:asigim:

ayyyy sendemi beğendin sorma böcüğüüüm benimde aklım kaldı aslında onda. çoook güzeller dimi benneyaptımki ama pahalılar. 149 lira sanırım. şimdilik vazgeçtim .
inşallh listeme ekledim sonra alıcam. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…