mandilincim kırmızıların hayırlı olsun..O çay bardağı ve tabaklardan tansaş vb yerlerde görüyordum hep,öyle bir takım yapsam mı diye düşünmüştüm :) İyi yapmışsın,çok şıklar bence.Şekerliğinin aynısı bende de var.Hepsini güle oynaya kullan.Özellikle kavanoz ve ekmek dolabının olduğu takım muhteşem olmuş.
Bu arada kızlar size sıcak bir bilgi vereyim.
Bu Cuma Bim'e çok güzel su takımı geliyor.Arılı uğurböcekli 6 adet u bardağı ve Ağzı tıpalı su şişesi var.Birde Cam ayaklı pasta servis tabağı geliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam fiyatları 6 TL civarlarında...İhtiyacı olan arkdaşlar kaçırmasın bu cuma bim'e uğrasın derim yerimseniben
uyy yanı kıskanıyy senı
straplez mı gelınlığın cnm ayy ınsan ama hayatında bı kez gycek ya ınş ıkna olur tatlım ya azcık naz cılve yap:jeyyar:
bıde fıkrıde süper he fotoğrafcıda cıkarırsın demışkaydirigubbakcemile3
ya obur topıge sadece resım yazılmıs am abu topıge sadece sohbet denmemıs bu topıge hem sohbet hem resım ekleyebılırz anlamına gelıyor bu
ozaman sorun yok kaydirigubbakcemile3
aldocum piav şekillendiricini çok beğendim bende alayım bitene hmen :) güle güle kullan canım.
esmy
hala bana beyaz eşyaların hakkında bilgi verecektin.seni bekliyorum valla.
kaşırdın herhalde.neden beyaz almalıydım diye düşünüyorsun diye sormuştum canım.
esmy
hadi gel bana
ya obur topıge sadece resım yazılmıs am abu topıge sadece sohbet denmemıs bu topıge hem sohbet hem resım ekleyebılırz anlamına gelıyor bu
ozaman sorun yok kaydirigubbakcemile3
gecmıs olsun hayatım salgın var damat beye sole dıkkatlı olsunkaydirigubbakcemile5Kızlar selam herkese,
haftasonu yoktum, evde boya badana işleriyle uğraştık. Dün de hastaydım (regl) ağrıdan işe gelemedim.
bugün de aşkım hasta doktora gitti 2 gün rapor verdiler, şimdi evde yatıyo, benim de aklım onda. çalışamıyorum.
topic yine ayrılmış. ben böylesine tercih etmiyorum. ordan bak burda yorum yaz. ben de çalışıyorum, daha fazla vakti kaybı gibi geliyor bana. evvelden yazılanları okumayıp, resimlere yorum da yapabiliyoduk. Ama şimdi git gel Konya olayına dönmüş. Neyse böyleyse böyledir. Yapacak bişi yok. Saygı duyarız.
Böcüğüm ben cuma günü hemen çıktım o yüzden yazdığını görmedim canım. Zaten temizlik yapmadık. Daha boya işindeyiz. Temizlik de yapmıcam zaten. Bi bayan tutucaz bu işi yapan. Öyle halletcez yani.
he kacırdım goremedım ne sordun nıye ya
aklım grılerde kaldı herkez griye donuyor oylemı yapsaydım acaba dedım
Tatlım saolasın, hatırladım bunu.Mavisini değilde beyazını alabilirim bunun..Her renkte var içinde a.s.a.s.
Ayyy tam ihtiyacım olan şeyler yaaa..Çok sağol bu cuma bimin kapısında kuyrukta olacam belli oldu sırnaşık şey
mandalın cnm gamzenın kahvltı takımından alcam ben oda kırmızı bısey gordun demı aşık oldum resmen sende bı baksan:asigim:
canım profiline mesaj yazdım. bievin ürünü. netten bakabilirsin. kaydirigubbakcemile2ekmek sepeti baharatlık olan takımı nerden aldın canım çok beğendim iyi günlerde kullan
canım profiline mesaj yazdım. bievin ürünü. netten bakabilirsin. kaydirigubbakcemile2
ben ceys resımlerımı koyarken buraya koycam zatı:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?