aboww bornozlada mı aynı renk olcak banyo:1shok: valla benım beğendım mavılı bı seker takım var koçtaşta onu almayı dusunuyom ıcınde her renk var masallah o yuzden bıde aylardır cok beğenıyom burcuözgede var hatta o almıştı
ama gecen gun arsıma koymustu oda cok harıkaydı bırının banyosu ıcın koyu kahve ama ben banyo dolablarımı beyaz olsun ıstıyorum bakalım zaten olmazsada ek dolaplar satılıyo beyaz alırım:dilcikar:
klozet takımım bıdene var kalplı krem bıde bu takımın aynısının klozet havlu takımını alcam
Çok takıntılıyım galiba benneyaptımki Fayanslarla bornozlar uysun istiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyy damarıma bastın böcüğüm onlara bayılıyorum alcaktım nişanlım ne gerek var masrafa evlenince zaten sıkılıp yeni şeyler isticen şimdilik bu ekmeklikle idare et dedi ona da hak veriyom bu aralar çok paraya ihtiyacımız var bide hafta sonu küsüştük zate gelinlik yüzünden illa ki bolero giyeceksin diye tutturdu gelinliğimin modeli bozulcak diom hevesim var diom anlamıo fotoğrafçıda çıkarırsın hevesini alırsın dedi moralim çok bozuk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:anladım cnm sımdık ben cok tıtızımdeıkı bardak varsa uyku uyamam o yuzden dıyelım ıkı bardak bı tabak yıkadım elımde ahsapta deform olabılır dıe düşünüyorum o yuzden paslanmaz celık alcamkı zaten ekmek sepetınıde öle dusunuyorum ctesı soylu a.v gıttım ordada 5 katlı ahsaptan sebzelık vardı en ust katı ekmeklıktı cok guzeldı :asigim:
görumcecım herseyı kırmızı almışsıncokta guzel olmuş bı tek arcelık lal serısı eksık kalmış
sekerlık cok guzelmış ama:asigim:
aboww işin zor ozmn cnm ya
bence ılla sımdık alman gerekıyorsa her seye uyan bı renk terch et
benım bahsettığım takımı anladın mı yoksa resım koyum mu
mandilin
canım hepsini bir gündemi aldın bunların.maaşallah ya valla herşeyi düzmüşün.toplam çok para bayıldın valla çatladım meraktan
ayyy damarıma bastın böcüğüm onlara bayılıyorum alcaktım nişanlım ne gerek var masrafa evlenince zaten sıkılıp yeni şeyler isticen şimdilik bu ekmeklikle idare et dedi ona da hak veriyom bu aralar çok paraya ihtiyacımız var bide hafta sonu küsüştük zate gelinlik yüzünden illa ki bolero giyeceksin diye tutturdu gelinliğimin modeli bozulcak diom hevesim var diom anlamıo fotoğrafçıda çıkarırsın hevesini alırsın dedi moralim çok bozuk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya kızlar bu iş yerinde ben 1.5 yıldır çalışıyorum geçen sene 10 gün izin kullandım bu sene 15 mi kullanıcam yoksa yine 10 mu
bu iişte cnm havlu klozet perde takımı ıle yenı bı banyo olusturmak bence mumkun
Bu arada kızlar size sıcak bir bilgi vereyim.
Bu Cuma Bim'e çok güzel su takımı geliyor.Arılı uğurböcekli 6 adet u bardağı ve Ağzı tıpalı su şişesi var.Birde Cam ayaklı pasta servis tabağı geliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam fiyatları 6 TL civarlarında...İhtiyacı olan arkdaşlar kaçırmasın bu cuma bim'e uğrasın derim yerimseniben
Bu arada kızlar size sıcak bir bilgi vereyim.
Bu Cuma Bim'e çok güzel su takımı geliyor.Arılı uğurböcekli 6 adet u bardağı ve Ağzı tıpalı su şişesi var.Birde Cam ayaklı pasta servis tabağı geliyor.
Yanlış hatırlamıyorsam fiyatları 6 TL civarlarında...İhtiyacı olan arkdaşlar kaçırmasın bu cuma bim'e uğrasın derim yerimseniben
yaaa aklıma bir soru daha geldi canlar..
Şimdi çoğunuz banyo takımlarını aldınız, paspaslar vs. felan.Şimdi ben diyelimki mavili bir banyo seti aldım, ya banyom kırmızı olursa misal benneyaptımki
Banyomun eşyalarını da almak istiyorm...Bornoz almak istiyorum ama ev belli değil, rengi uymazsa nolcak benneyaptımki
ablamın çeyizim için aldığı pilav şekillendirici aparatlar
sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?