Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aldocum piav şekillendiricini çok beğendim bende alayım bitene hmen :) güle güle kullan canım.

Çok takıntılıyım galiba benneyaptımki Fayanslarla bornozlar uysun istiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eudorabeta cnm h geldın cnm dedımya meyve veren ağaç taşlanır mısalı sanırsam ama salla gtsın tek tek dokuluyo kızceler bakalım ama herkes burda ama hala bı soğukluk var nedense:ecrin_bebek:

Çok takıntılıyım galiba benneyaptımki Fayanslarla bornozlar uysun istiom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aboww işin zor ozmn cnm ya
bence ılla sımdık alman gerekıyorsa her seye uyan bı renk terch et
benım bahsettığım takımı anladın mı yoksa resım koyum mu

ayyy damarıma bastın böcüğüm onlara bayılıyorum alcaktım nişanlım ne gerek var masrafa evlenince zaten sıkılıp yeni şeyler isticen şimdilik bu ekmeklikle idare et dedi ona da hak veriyom bu aralar çok paraya ihtiyacımız var bide hafta sonu küsüştük zate gelinlik yüzünden illa ki bolero giyeceksin diye tutturdu gelinliğimin modeli bozulcak diom hevesim var diom anlamıo fotoğrafçıda çıkarırsın hevesini alırsın dedi moralim çok bozuk :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aboww işin zor ozmn cnm ya
bence ılla sımdık alman gerekıyorsa her seye uyan bı renk terch et
benım bahsettığım takımı anladın mı yoksa resım koyum mu

Beyaz üstüne desenli olan mı? Hani arılı böcekli felan...Oysa koymakla uğraşma hatırladım onu, o her banyoya uyar gerçekten.Ama değilse eğer zahmet olcak tatlım yorcam seni :1hug:

mandilin
canım hepsini bir gündemi aldın bunların.maaşallah ya valla herşeyi düzmüşün.toplam çok para bayıldın valla çatladım meraktan

karalahanacım geçen haftasonu aldım bunları ewet. Toplamda ne kadar bilmiyorum ama canım tek tek yazmaya çalıştım fiyatlarını. a.s.

mandilincim kırmızıların hayırlı olsun..O çay bardağı ve tabaklardan tansaş vb yerlerde görüyordum hep,öyle bir takım yapsam mı diye düşünmüştüm :) İyi yapmışsın,çok şıklar bence.Şekerliğinin aynısı bende de var.Hepsini güle oynaya kullan.Özellikle kavanoz ve ekmek dolabının olduğu takım muhteşem olmuş.
Azelyacım,bende de var renk uyumu takıntısı.Dış kısımda gözükecek şeyleri sonradan alabilirsin belki.Ne de olsa evi iki üç ay önceden tutuyosunuzdur diye düşünüyorum.Ya da sen atıyorum banyoda tek bir renke yoğunlaşırsın,bornozunu klozet takımını,banyo takımını tek renkte düzenlersin,yine bir uyum sağlamış olursun belki.Daha önce de söylediğim gibi benim ev belli olduğu için herşeyi kendi zevkimden çok eve göre düzenliyorum,banyo dolapları açık kahve tonlarında,mecburen krem kahve tonlarında gidiyorum.Ev belli olmasa pembeye boyamıştım her yanı :)

uyy yanı kıskanıyy senı
straplez mı gelınlığın cnm ayy ınsan ama hayatında bı kez gycek ya ınş ıkna olur tatlım ya azcık naz cılve yap:jeyyar:
bıde fıkrıde süper he fotoğrafcıda cıkarırsın demışkaydirigubbakcemile3

bu iişte cnm havlu klozet perde takımı ıle yenı bı banyo olusturmak bence mumkun

Bu arada kızlar size sıcak bir bilgi vereyim.
Bu Cuma Bim'e çok güzel su takımı geliyor.Arılı uğurböcekli 6 adet u bardağı ve Ağzı tıpalı su şişesi var.Birde Cam ayaklı pasta servis tabağı geliyor.

Yanlış hatırlamıyorsam fiyatları 6 TL civarlarında...İhtiyacı olan arkdaşlar kaçırmasın bu cuma bim'e uğrasın derim yerimseniben

pashmına özle msj suresı vardı cnm o yuızden sımdık yazıyorum sana gamyoncuiremsu

ya kızlar bu iş yerinde ben 1.5 yıldır çalışıyorum geçen sene 10 gün izin kullandım bu sene 15 mi kullanıcam yoksa yine 10 mu

1 yılı dolduran bir kişi (14 iş günü) yıllık izne hak kazanmış olur

bu iişte cnm havlu klozet perde takımı ıle yenı bı banyo olusturmak bence mumkun

Tatlım saolasın, hatırladım bunu.Mavisini değilde beyazını alabilirim bunun..Her renkte var içinde a.s.a.s.

Ayyy tam ihtiyacım olan şeyler yaaa..Çok sağol bu cuma bimin kapısında kuyrukta olacam belli oldu sırnaşık şey

Bahsettiklerinden carrefour'da da görmüştüm.Ama fiyatları nasıldı hatırlamıyorum.Beğenip de kaçıran olursa oraya da bakabilir.Şimdiden konu gelmişken söyleyim dedim :)

ablamın çeyizim için aldığı pilav şekillendirici aparatlar

sengözlerimebaksanab

ay bende bornozları oncede aldımuymuyor ama napalım
bu pilav sekıllendırıcı tupper dımı dımı :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…