- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ayyyy sendemi beğendin sorma böcüğüüüm benimde aklım kaldı aslında onda. çoook güzeller dimi benneyaptımki ama pahalılar. 149 lira sanırım. şimdilik vazgeçtim .
inşallh listeme ekledim sonra alıcam. senağlama
okudum canım teşekkür ederim bir sorum var resim nasıl ekleniyor bir türlü yapamadımsenağlama
bende çok beğeniyorum ankastreleri ,ama ablam kullanıyor üzerinde toz belli ediyor.bez izleri falan kalıyor gibi geldi bana .ama görüntü tabiki hiç bir zamn bunların yerini başka bişiy tutamaz.beyazda böle bende çok seviyorum.acaip bir temizlik hissi veriyor bana.öle bir seçme pozisynuna gelsem ne yaprdım acaba.ama sen almışsın artık düşünme derim.
okudum canım teşekkür ederim bir sorum var resim nasıl ekleniyor bir türlü yapamadımsenağlama
esym sağol canım.
karalahana ben de beyaz aldım buzdolabı, ç.makinası ve bulaşığı mı...
1. neden: adı üstünde beyaz eşya beyaz olur düşüncesiyle
2. neden: o kadar fiyat farkını rengi için veremem açıkçası.
ne bilimm ya beyaz daha güzel sanki, daha geleneksel. ben pek modernize olamıyorum herşeye
bosch canım
buzdolabı kombi
çamaşır 7 kg.
Bulaşık 4 program
uyy yanı kıskanıyy senı
straplez mı gelınlığın cnm ayy ınsan ama hayatında bı kez gycek ya ınş ıkna olur tatlım ya azcık naz cılve yap:jeyyar:
bıde fıkrıde süper he fotoğrafcıda cıkarırsın demışkaydirigubbakcemile3
offf ya ben çıbıldak gezmek istiyodum ama sevmiyorum öle cepken bolero ya :çok üzgünüm: cilve milve sökmüyo valla böcüğüm konu çok hassasmış namusmuş he he güler misin? ağlar mısın?napcem ben bu herifle bilmem evet esmy en azından fotoğraflarımda ölümsüzleştircem hayallerimi benneyaptımkiay bime bakalm cuma ozaman anneme dıyımde
sianycıgım bencede fotgrafıcada hevesını alcan en azında resımlerın oyle olacak sekerım
offf ya ben çıbıldak gezmek istiyodum ama sevmiyorum öle cepken bolero ya :çok üzgünüm: cilve milve sökmüyo valla böcüğüm konu çok hassasmış namusmuş he he güler misin? ağlar mısın?napcem ben bu herifle bilmem evet esmy en azından fotoğraflarımda ölümsüzleştircem hayallerimi benneyaptımki
aynen azelyacım ben erkek psikolojisini çözemedim zaten:uhm: neyse bende öle yapcam zaten düğünde kargaşada çıkarıp atacam bi kenara :roflol:Üstüme iyilik sağlık, straplez gelinlikle dolaşmanın nesi namusmuş -tatlicadiarzu-
Sen ne yap ne et ikna et, ama çok ısrar ederse de mecbur giycen , olmadı bir şal alırsın bolerodan daha tatlı durur belki, ya zaten düğün heyecanı ile aklı yerinde olmaz onun, oynarken felan tıkıştırırsın boleroyu anacığının eline sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?