Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benımm borcum bıtsn alcam gıbı zatı acelem yokkaydirigubbakcemile3
sımdık yemeğe kacıyom ben

okudum canım teşekkür ederim bir sorum var resim nasıl ekleniyor bir türlü yapamadımsenağlama

imagecheckus sitesine gir, resmi yükle. Yüklenince resme tıkla sayfa açılsın.Sonra çıkan linklerden direct yazanı kes.Msj yazdığın yere gel.Sarı bir resim var foto ekle yazıyor, ona bas çıkan kutucuğun içindekileri sil, imageten kopyaladığın linki o kutucuğa yapıştır.Kolay gelsingamyoncuiremsu

YA BİDE TOTALDA ARASINDA 1000 LİRA KADAR OYNAYINCA VAZCAYDIKKKdelikafadulden

Mandalincim ekmet kutusunun üst kapağı plastik gibi duruyor resimde öğlemi nasıl bişi

esym sağol canım.

karalahana ben de beyaz aldım buzdolabı, ç.makinası ve bulaşığı mı...

1. neden: adı üstünde beyaz eşya beyaz olur düşüncesiyle

2. neden: o kadar fiyat farkını rengi için veremem açıkçası.

ne bilimm ya beyaz daha güzel sanki, daha geleneksel. ben pek modernize olamıyorum herşeye

Ay hayatım bende aynen Öle ozaman pıŞman olmuyom beyaz aldıgımaa markası ne yasakmı burda sÖlemek

:asigim:Ay hayatım bende aynen öle ozaman pişman olmuyom beyaz aldıgımaa markası ne yasakmı burda sölemek

okudum canım teşekkür ederim bir sorum var resim nasıl ekleniyor bir türlü yapamadımsenağlama

resim nette ise üzerinde sağ tıkla özellikler tıkla. gelen kutuda URL yazan kısımdaki adresi kopyala ve grafik ekle butonu varya (sarı dağ gibi olan) buraya yapıştır.
sendeki resimleri image uplaod sitesine yükeleyerekde yapabilirsin canım.

tercih meselesi tabii.ama bende beyazlarda bir çok güzel model beğendim.diğerleride çok karizma duruyor ama değil mi ya?
ben ablamı kullanır görünce soğudum.yoksa çokta dert edilecek bişiy değil.ocak üstü kastı beni.beyazlarda cifle şöle bir bezle al tamma.diğerleri ciflenmiyorda.ama beyaz alanlar sakın pişman olmayın ağız tadı olsunda isterse küçük tüp olsundelikafaduldendelikafadulden

ay bime bakalm cuma ozaman anneme dıyımde
sianycıgım bencede fotgrafıcada hevesını alcan en azında resımlerın oyle olacak sekerım
offf ya ben çıbıldak gezmek istiyodum ama sevmiyorum öle cepken bolero ya :çok üzgünüm: cilve milve sökmüyo valla böcüğüm konu çok hassasmış namusmuş he he güler misin? ağlar mısın?napcem ben bu herifle bilmem evet esmy en azından fotoğraflarımda ölümsüzleştircem hayallerimi benneyaptımki

mandilin ya süper fiyata almışsın, çok tatlı duruyor hemi de seksü :jeyyar:

Benim taksitim bitmeden vermiiiler nevresimlerimi yaa benneyaptımki

Hey ugur boÖcÜk
ya yanlısmı hatırlıyorum sen sarev ın bakırkÖyde yerı var demıstın sımdı bakırkÖye gıdıcemde bılgılerı varmı sende

Hey ugur boöcük
ya yanlısmı hatırlıyorum sen sarev ın bakırköyde yerı var demıstın sımdı bakırköye gidicemde bilgileri varmı sende

Üstüme iyilik sağlık, straplez gelinlikle dolaşmanın nesi namusmuş -tatlicadiarzu-
Sen ne yap ne et ikna et, ama çok ısrar ederse de mecbur giycen , olmadı bir şal alırsın bolerodan daha tatlı durur belki, ya zaten düğün heyecanı ile aklı yerinde olmaz onun, oynarken felan tıkıştırırsın boleroyu anacığının eline sırnaşık şey

aynen azelyacım ben erkek psikolojisini çözemedim zaten:uhm: neyse bende öle yapcam zaten düğünde kargaşada çıkarıp atacam bi kenara :roflol:

azelyacım teşekkürler canım..
taksit olmasa napardııık, uçan kuşa borcumuz olacak yakında ama napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…