Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sarev bana 10 dk uzaklıkta ama cok tenha bı yerde tesktılkentteyız bız b.köydekını bılmıyorum cnm ama netten ıletısım bılgılerınden bakabılırsın

karalahana hangisi beğendiğini, hangisini övdüğünü valla anlamadım:bbo:

rengin nedir hele bi açık söyle:roflol:

böcük beyaz klasik, sen evleninceye kadar inox'un modası geçerkaydirigubbakcemile3:1hug:

hayatım dıme öle okadr karamsar deılım ben aman koca cok en aklı başındasını arıyom ben bıkerem:dilcikar:

Geçmişte siyahlar çıkmış bile -tatlicadiarzu-

,

PUHAHHA ATIYOSUN gokde ararkan yerde buldm
bende gıyımkentteyım loooo -tatlicadiarzu-

yok nan atmıyom cok yakınız ozmn bacım senle ayy ama kacıncı blok unuttum valla var dıe bılıyom hatta aradım sordum evt dedıler sımdık sıtesıde acılmıyokı sana telını versem

görumce o kırmızı nevresım ne iş:jeyyar: cok kullanıslı deıl ama guzl bende alcam taçtan kırmızı saten bıtıyom bıtıyom onlara

Kızlar geçen hafta beyaz eşyaları aldık demiştim.resimleride öteki sayfada.aynı zamanda koltuk takımımı da aldık.Masko'yu dolaşmaktan mahvolduk.kaç sokak orası tam olarak bilmiyorum ama 900 mağaza var dediler.başım döndü yaw.neysem sonunda mağzanın birinde bir takım beğendik.ama malesef nette resmi yok.ekleyemiyorum.foto makineside nişanlımda kaldı.takım gri parlak kadife.yan kollar deri.iki kanepede açılıp yatak oluyor.içinde orta sehpa dahil 2000 e aldık

yok nan atmıyom cok yakınız ozmn bacım senle ayy ama kacıncı blok unuttum valla var dıe bılıyom hatta aradım sordum evt dedıler sımdık sıtesıde acılmıyokı sana telını versem

yakınız valla cnm gordum belkıde senı ben sen bana ozelden atsana bulursan cıkıcam sımdı donemem bugun yarında sayflarda aramak zor olur öptümm:Saruboceq:

Az çok canlandı gözümde benim.İyi günlerde kullanın, ohh bir yükünüz daha eksilmiş sırtınızdan.
Yaa ayrıca 900 mağaza süper yaaa :1shok:

roselin hangi mağazadan aldınız, 2000 çok iyi ya. güle güle kullanın inşallah

Kızlar mandilin Hayatım teşekkürler kızlar.o kadar çok mağaza gezdikki sanırım Ndesign'dı canım.memlekete döndüm şimdi foto mak istanbulda bıraktım.en kısa zamanda foto eklemeye çalışcam.ama şimdi ekleyemesem de evi düzleyince çeker eklerim inşallah

roselin hangi mağazadan aldınız, 2000 çok iyi ya. güle güle kullanın inşallah

roselin hayılı olsun canım koltuk takımlarında, ama en kısa zamanda foto bekliyoruzz...

Az çok canlandı gözümde benim.İyi günlerde kullanın, ohh bir yükünüz daha eksilmiş sırtınızdan.
Yaa ayrıca 900 mağaza süper yaaa :1shok:

Sağol canım.Hiç sorma hem de ne yük.inşallah diğer mobilyalarda alınırda bi an önce rahatlarız.

Mandilincim kırmızı hastasısın sende çok şık ayolkaydirigubbakcemile5

kız ayolll
bak şimdi grileri seviyom ,ama beyazlar daha kullanışlı geliyor.
ama hnagisini alacağımı epeyi dülşünürdüm diyom.
yani beyaz ağır basıyor sanırım...
ay ne karuşuk yazmışım hakketenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…