- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
karalahana hangisi beğendiğini, hangisini övdüğünü valla anlamadım:bbo:
rengin nedir hele bi açık söyle:roflol:
böcük beyaz klasik, sen evleninceye kadar inox'un modası geçerkaydirigubbakcemile3:1hug:
,sarev bana 10 dk uzaklıkta ama cok tenha bı yerde tesktılkentteyız bız b.köydekını bılmıyorum cnm ama netten ıletısım bılgılerınden bakabılırsın
,
PUHAHHA ATIYOSUN gokde ararkan yerde buldm
bende gıyımkentteyım loooo -tatlicadiarzu-
yok nan atmıyom cok yakınız ozmn bacım senle ayy ama kacıncı blok unuttum valla var dıe bılıyom hatta aradım sordum evt dedıler sımdık sıtesıde acılmıyokı sana telını versem
Kızlar geçen hafta beyaz eşyaları aldık demiştim.resimleride öteki sayfada.aynı zamanda koltuk takımımı da aldık.Masko'yu dolaşmaktan mahvolduk.kaç sokak orası tam olarak bilmiyorum ama 900 mağaza var dediler.başım döndü yaw.neysem sonunda mağzanın birinde bir takım beğendik.ama malesef nette resmi yok.ekleyemiyorum.foto makineside nişanlımda kaldı.takım gri parlak kadife.yan kollar deri.iki kanepede açılıp yatak oluyor.içinde orta sehpa dahil 2000 e aldık
Kızlar geçen hafta beyaz eşyaları aldık demiştim.resimleride öteki sayfada.aynı zamanda koltuk takımımı da aldık.Masko'yu dolaşmaktan mahvolduk.kaç sokak orası tam olarak bilmiyorum ama 900 mağaza var dediler.başım döndü yaw.neysem sonunda mağzanın birinde bir takım beğendik.ama malesef nette resmi yok.ekleyemiyorum.foto makineside nişanlımda kaldı.takım gri parlak kadife.yan kollar deri.iki kanepede açılıp yatak oluyor.içinde orta sehpa dahil 2000 e aldık
görumce o kırmızı nevresım ne iş:jeyyar: cok kullanıslı deıl ama guzl bende alcam taçtan kırmızı saten bıtıyom bıtıyom onlara
roselin hangi mağazadan aldınız, 2000 çok iyi ya. güle güle kullanın inşallah
roselin hayılı olsun canım koltuk takımlarında, ama en kısa zamanda foto bekliyoruzz...
Az çok canlandı gözümde benim.İyi günlerde kullanın, ohh bir yükünüz daha eksilmiş sırtınızdan.
Yaa ayrıca 900 mağaza süper yaaa :1shok:
teşekkür ederim yawriim .. a.s.Mandilin saten kırmızıda yakıoorr canımm , serince bi okadar daha güzel durur eminim.............
karalahana hangisi beğendiğini, hangisini övdüğünü valla anlamadım:bbo:
rengin nedir hele bi açık söyle:roflol:
böcük beyaz klasik, sen evleninceye kadar inox'un modası geçerkaydirigubbakcemile3:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?